'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet evet o bnmmmmm

ya o gün stres yapamıyor ki insan, herşey bir kargaşa, ne zaman ne oldu, nasıl oldu derken
hele biz fotoğraf çekilmekten flaş manyağı olmuştuk çekiyorum dedikleri an saniyesinde itina ile poz veriyordum.
flaşlar beni salağa çevirmiş olacakki nikahta neler söyliyecektim nelerrrrrrr ... ama diyemedim
hiçççç strese gerek yok

özgecim allah acil şifalar versin kayınvalidene

ezgim o ne güzel bi söz. tam da içinde bulunduğumuz durumu anlatıyo

çağlaacım evi çok begendim. apaydınlık, çokta merkezi bi yerde gibi duruyo etrafına bakınca, migros falan :) inşallah olur burası.. yerleri dolapları çok güzel..
plumun dediği gibi istanbulda böyle bi eve bin lira alırlar sanırım. biz napıcaz bakalım

çağlacım ev çok güzelmiş yaa bende çok beğendimm.mutfak banyo falan yepyeni

evet ezgimm her şey yeni daha oturulmamıs içi yapılıkdıktan sonra...

ev çok güzel,bakımlı ve kullanışlı,açıkçası ben çok severim 2+1 de yeni evli bir çift için çok ideal büyüklük.

kesinlikle haklısın...yeterli bence de...dualarınıza ihtiyacım var...bi evim olsun artıkk

yaaaa istanbulda neden yok böyle güzel evler
Biz 800 tl ye kadar çıktık ama yok yok yok Harabe gibi evler 800-900
Gelde koy eski püskü eve yepyeni eşyalarını ...

canım Allahım gönlümüze göre versinnnn...bol bol dua ediyorum sabahtan beri...

Nurayımmm Allahım kolaylık versinn...cok zor ve stresli bi süreç...perdeler halılar mobilyalar....az bi zaman kaldı...bulalım artık evimizi....

ben çok stresliyim çevremdekileri bile strese sokup sinir edebiliyorum maalesef napcam bennnn 23 hazirana ne kaldı şurda

plumcım ne tarafta bakıosunuz bilmiorum ama anadolu yakasında çekmeköy taraflarında yeni yapılan harika siteler var...800-900 u gözden cıkardıysanız...

o da iyiymiş kuzum ya.
benim eski odun kadar hiçbiri olamaz.
"sana para veriyim istediğini al demişti"
dumur olmuştum resmen,insan yaşarken farketmiyor şimdi düşününce nasıl dayanmışım diyorum

böyle kaldımm yani o da pek odunmuş... demek beklentiyi hep düşük tutmalıyız..

geçenlerde bir avm ye gitmiştik yemek yedik sonra da tatlı yicez ama benim gidip almam gerekiyordu çünkü hep ben seçerim ne olacağını. avmde de oturduğumuz yeri zor bulduk çok kalabalıktı bu nedenle kaybetmek de istemiyoruz. benimki dedi ki hadi sen git al gel ben bekliyim bende tamam dedim aldım çantamı gidiyorum, bana asla para ödetmez dur para vericem dedi

bende almam asla dedim o zaman gidemezsin dedi beni köşeye kıstırdı, sonra resmen bana para verdi hemde masanın altından bende paşa paşa aldım ama bu olayı unutamıyorum

Son düzenleme:
plumcım ne tarafta bakıosunuz bilmiorum ama anadolu yakasında çekmeköy taraflarında yeni yapılan harika siteler var...800-900 u gözden cıkardıysanız...

çağlam baktım da şimdi gerçekten çekmeköydeki evler güzel geldi gözüme.. üstelik 600-700 e bile çok güzel daireler var ki 800 e de razıyım ben.
acaba orda mı tutsak evi..
pendikteki evlerin çevresi neden öyle dağ bayır

Oyacım galiba bugün doğum günündü dimi benim aklımda öyle bişey kalmış..

doğum günün kutlu olsun :119::118:

istanbulda cidden böyle güzel evler yok varsada beylikdüzü büyükçekmece tarafı yeni yapılar yoksa anadolu yakasındaki kiralar çok pahalı nurayım bende çağlaların ordan fiyat araştırması yapmıştım hep yeni yapı ev alsak anadolu yakaısnda eski yapıya vereceğmi aynı ifyata çekmeköyde alırım site içinde otururum yada ümraniye :))))

nişanlının işi nerede bilmiyorum çok uzakta kalabilir pendikten ziyade maltepe küçükyalı taraflarına bakın ki küçükyalı minibüs caddesi güzel bizim evimiz orda 650 tl kirası ve içi felan temiz mesela küçükyalı ayrıca çok nezihtir canım yani yerde önemli sahile e5 e herbişeye yakın

Son düzenleme:

masa altından veriip de daha çok dikkat çekmeseymiş

kymtd
Oyacım galiba bugün doğum günündü dimi benim aklımda öyle bişey kalmış..

doğum günün kutlu olsun

teşekkür ederimmm. seneler önce trabzonsporun bilmem hangi takım ile maç yaptığı o gün yani bugün doğmuşum
babam maçı izlemeye gitmiş, annem anlatırdı

annem derki; bütün erkekler odundur, iyi bir marangoz isen onu uygun kalıba sen sokarsın

yaaa kızlar bende evlenme teklifi almadım bilionuzmuuuuuuu...
aslında benim kuşum çok romantiktir ama öyle yemekte falan benimle evlenirmisin demedi bana...
yani biz zaten 3,5 yıldır birlikteyiz.
ve 1 yıl 4 ay önce dedikki evlenelim artık o bana artık seninle aynı evde yaşamak istiyorum sabahları seninle uyanmak istiyorum bende karşılık olarak ben de çok istiyorum artık yeter evlenelim ozaman vs dedik.. yani bizim birlikteliğimiz otomatik oalrak evliliğe gitti.
ve bu konuşmalar geçtikten sonra biz sevgiliyken beyaz eşyalarımızı aldık ödedik

sanırım benim evlenme teklifim beyazeşyalarım başkası yüzük alır benimkisi beyaz eşya aldı sağolsun ...

ama 3 d.günümde ve 1 sevgililer gününde bana çiçek gönderdi her yıl da beklemediğim halde gönderdince çok sevinmiş mesela ilk yıl biraz sorunluyduk biz çiçeği görünce çok şaşaırdım.2. yıl biz artık çiçek göndermeyelim tarzında kararlar almıştık yine şaşırdım...
3. yıl da yani bu yıl nişan alışveriş için yüklü miktarda paralar harcadık o nedenle herhangi birşey beklemiyordum çiçek + matraştan cüzdan almış havalara uçmuştum o cüzdanı çok beğenmiştim...

ama evlilik teklifim hiç olmadıııııı

pendik tuzlaya yakın kusum yani daha cok sanayi bölgelerine... sehir merkezine uzak biraz orası.. kartal daha iyi mesela oraya gore bence şimdi metro falan da geldi...

ama bana sorarsan cekmekoyde tutun derim eniştenin işi de uygunsa... cunku cekmekoy hem sehir merkezine yakın hem de mis gibi yepyeni binalar ve oranın cevresi de gelişior... kemerdere-cekmekoy komple luks site oldu ve hep elit insanlar var o bolgede... benim evimde orada anneannem de orada oturuyor cok seviyorum ben cekmekoyu...

şimdi oraya da metro geliyor... 3 yıl icinde tamamlanacak zaten her yere ulasım var ama metroyla daha da kolay olacak valla

canın sıkıldı mı cık sitenin onune atla minibuse in uskudar sahile gez... ya da ikea-meydan-buyaka evm ler... minibusle 5 dk cık dolas cıvıl cıvıl

ümraniye alısveriş acısından anadolu yakasının merkezi oldu zaten karsıdan bile geliyorlar insanlar ümreniye merkeze de cok yakın...

bence bi gezin cekmekoyu de tatlım

pendik de cok guzel bir semt orayı da severim ama bana uzak geliyor baya orası

çağlam çok teşekkür ederim. ışık tuttun yoluma bak :) şimdi benim sevdiceğimin çalıştığı bölge kadıköy. orda ev tutamayız istediğimiz gibi evler çok pahalıdır. eski binalar zaten hep.. yıl başından sonra bölgesi değişecek, kendisi gebzeyi çok istiyo. ama evi yine anadolu yakasında bi yerde tutucaz, gidip gelecek.pendikten gebzeye 30 dk da kadıköye ise trafikten dolayı 50 dk da gidiyo :)
çekmeköy ü hemen söyleyeyim ona. bu ocakta geldiğimde de gidip gezelim bir kaç ev bakalım..

kuzuuum görmemişim ben bu yorumunu.
maltepede nişanlımın eniştesinin evi var(teyzesinin kocası). 2 dairesi.. yeni yapıldı bina hatta şubatta teslim edilecek evler.
çok merkezi bi yerdeymiş.
dedik iyi işte tutarız hem akraba bize uygunada verir..
söylediği fiyat 800 tl. siz iki kişisiniz evi temiz tutarsınız size 800 olur ev kaç metrekare biliyor musun? 75
dedim eve falan bakmaya gitme sakın. onun olsun evi.

nuraycan bende ataşehirde oturuyorum anadolu yakasına hakim biri olarak şunu söyleyebilirim ki eğer gebzede olacaksa eniştenin işi tuzlada falan otur. evet şehrin dışına kalıyor ama en azından hiç trafiğe takılmaz işine 10-15dakikada gider. tuzlada da site içinde güzel bir yer var kuzenim oturuyor. ama şehir içi olsun dersen Giz'in dediği gibi küçükyalı maltepe iyidir hem kadıköye falan da çok uzak değil ayrıca trenle gebzeye ulaşım imkanı da var. ayrıca maltepe küçükyalı hep sahili olan yerler yazın yada sonbaharda falan yürüyüş yapmak için ideal, istanbuldaki en uzun sahillerden biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…