çok sevindim canım adana'lı olmana sizden yardım alabilirim adana konusunda
hımmm olsun onuda görmek istiommm ekledim seni
her zaman yardıma hazırım canımmm
İvet her zaman yardıma hazırız buralardayız değil mi kuzum
İyi canım hayırlısı memleketim diye övmüyorum ama Adana güzeldir Gazipaşa tam güzel yerine geliyorsun modonun neresinde acaba
şöyle diyim canım istanbul'u hiç bir yere değişmem diyorum hala ama adana'na gerçekten yaşanılacak yer ne çileden çıkaracak trafiği var ne çok fazla gürültüsü var havası güzel her ne kadar yazın çok sıcak olsada şöyle diyim canım mado değilde vali evini bilirsin onun arka tarafına gelin geliyorum canım...
çok mersi canım çok teşekkür ederim...
Bilyom bilyom güzel hayırlı olsun şimdiden düğün işini nasıl yapacaksınız canım çift düğün mü olcek yoksam kına istanbulda düğün adanada mı olcek
teşekkür ederim canım seninle diğer topikte tanışmıştık o zaman benim nickim tuti idi fakat kullanıcı adımı değiştirdim benbir ara geliyordum topiğinize tarihim tam belli olmadığı için gelmeye çekiniyordum gerçi yine belli değil ama bu arada az evvel diğer sayfada baktığınız evi gördüm mükemmel bir ev aydınlık olması harika inşallah size nasip olur o ev canım içininde ayrıca yapılı olması süper mutfağa bayıldım...hayırlısı olsun şimdiden...biz evimizi evlendirmekten kendimizi evlendiremiyoruz
teşekkür ederim canım aynen dediğin gibi canım kına istanbul'da düğün adanada olucak canım 2 düğün istemedim kınam zaten düğün gibi olur
hakkımızda hayırlısı olsun canım benimmm....dua ediyorum hayırlı olsun diye ama Rabbim bilir tabi...sizin ev ne durumda....ne yaptınızzz
amin canım amin...bizim evde iş bitmiyorki banyomuz bitti alçı-sıva yapıldı haftaya boya badana olucak sonra alt kattaki wc, laminant parke sonra merdiven korkulukları sonra kapılar yapılıcak o kadar gözümde büyüyorki artık...sıkıldım desem yeridir düğün hazırlığını iple çekiyorum tarih konusunda belirsizlik çok kötü bir şey gelinlik bile bakmıyorum daha
Anladım kuzum hayırlısı olsun bakem benimde bi tarihim bilem yok ama takılıyom arada kızlay beni kovmuyolay
hayırlısı kuzummm...sabırlı ol...biter biterrro günler geldiginde de ayy yetişmiyoo diye söyleneceksinn
çok yorgunum bu saat oldu yemek yemedim
ordan oraya koştırıyom çok şükür işlerim bitti akşam tekrar gitçem kayınvalidemin yanına
ameliyattan çıktıktan sonra gittim henüz kendine gelememişti, gözlerini açamıyodu ama ben geldim anne deyince ağladı içim parçalandı yaa
Allahım oğullarına ve bize bağışlasın onu
soranlar olmuş, kist vardı rahminde onun ameliyatını oldu kayınvalidem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?