'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Oyaaa fotolardan bahsetmişsin ama bize ne zaman göstericeksin düğün+balayı fotolarını merakla beklioruz kuzummm

Kızlarr bu arada yılbaşı hediyesi ne düşündünüze sevdiceklerinizee?

İyi canım hayırlısı memleketim diye övmüyorum ama Adana güzeldir Gazipaşa tam güzel yerine geliyorsun modonun neresinde acaba

şöyle diyim canım istanbul'u hiç bir yere değişmem diyorum hala ama adana'na gerçekten yaşanılacak yer ne çileden çıkaracak trafiği var ne çok fazla gürültüsü var havası güzel her ne kadar yazın çok sıcak olsada şöyle diyim canım mado değilde vali evini bilirsin onun arka tarafına gelin geliyorum canım...

her zaman yardıma hazırım canımmm

çok mersi canım çok teşekkür ederim...

Bilyom bilyom güzel hayırlı olsun şimdiden düğün işini nasıl yapacaksınız canım çift düğün mü olcek yoksam kına istanbulda düğün adanada mı olcek

anammmmm Oyam mı doğmus bugünnn....iyiki dogmusss,iyiki tanımısım canım arkadasımı.....öpüyommm kocaman kuzummmm...sevdiklerinle nice mutlu yıllara inş

her zaman yardıma hazırım canımmm

teşekkür ederim canım seninle diğer topikte tanışmıştık o zaman benim nickim tuti idi fakat kullanıcı adımı değiştirdim ben bir ara geliyordum topiğinize tarihim tam belli olmadığı için gelmeye çekiniyordum gerçi yine belli değil ama bu arada az evvel diğer sayfada baktığınız evi gördüm mükemmel bir ev aydınlık olması harika inşallah size nasip olur o ev canım içininde ayrıca yapılı olması süper mutfağa bayıldım...hayırlısı olsun şimdiden...biz evimizi evlendirmekten kendimizi evlendiremiyoruz

Bilyom bilyom güzel hayırlı olsun şimdiden düğün işini nasıl yapacaksınız canım çift düğün mü olcek yoksam kına istanbulda düğün adanada mı olcek

teşekkür ederim canım aynen dediğin gibi canım kına istanbul'da düğün adanada olucak canım 2 düğün istemedim kınam zaten düğün gibi olur

hakkımızda hayırlısı olsun canım benimmm....dua ediyorum hayırlı olsun diye ama Rabbim bilir tabi...sizin ev ne durumda....ne yaptınızzz

hakkımızda hayırlısı olsun canım benimmm....dua ediyorum hayırlı olsun diye ama Rabbim bilir tabi...sizin ev ne durumda....ne yaptınızzz

amin canım amin...bizim evde iş bitmiyorki banyomuz bitti alçı-sıva yapıldı haftaya boya badana olucak sonra alt kattaki wc, laminant parke sonra merdiven korkulukları sonra kapılar yapılıcak o kadar gözümde büyüyorki artık...sıkıldım desem yeridir düğün hazırlığını iple çekiyorum tarih konusunda belirsizlik çok kötü bir şey gelinlik bile bakmıyorum daha

Oyacımm atlamışım pardonn doğum günün kutlu olsun canımm ilk evli doğum günün bu seninnn nice yıllar eşinle ailenle musmutlu olun inşallah

hayırlısı kuzummm...sabırlı ol...biter biterrro günler geldiginde de ayy yetişmiyoo diye söyleneceksinn

çok yorgunum bu saat oldu yemek yemedim
ordan oraya koştırıyom çok şükür işlerim bitti akşam tekrar gitçem kayınvalidemin yanına
ameliyattan çıktıktan sonra gittim henüz kendine gelememişti, gözlerini açamıyodu ama ben geldim anne deyince ağladı içim parçalandı yaa
Allahım oğullarına ve bize bağışlasın onu

soranlar olmuş, kist vardı rahminde onun ameliyatını oldu kayınvalidem

Anladım kuzum hayırlısı olsun bakem benimde bi tarihim bilem yok ama takılıyom arada kızlay beni kovmuyolay

sende bendensin o zaman canım hayırlısı olsun gönüller bir olsun yeter ki hehehehe sizin düğündemi adana'da olucak canım nerede düşünüyorsunuz düğünü peki ?

hayırlısı kuzummm...sabırlı ol...biter biterrro günler geldiginde de ayy yetişmiyoo diye söyleneceksinn

amin canımm evet haklısın zten ufak şeyleri düğünden sonraya bırakıcaz zaten oturma odası takımını almayacağız sadece nişanlım salon ve yemek odasını alıcak ben yatak odasını ve mutfağı hallediyorum bir yerden kısmak lazım...

allegriacığım allah acil şifalar versin tez vakitte ayağa kalkarda ağrısız acısız hayatına devam eder canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…