- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
masa altından veriip de daha çok dikkat çekmeseymiş
teşekkür ederimmm.seneler önce trabzonsporun bilmem hangi takım ile maç yaptığı o gün yani bugün doğmuşum
babam maçı izlemeye gitmiş, annem anlatırdı
annem derki; bütün erkekler odundur, iyi bir marangoz isen onu uygun kalıba sen sokarsın
nuraycan bende ataşehirde oturuyorum anadolu yakasına hakim biri olarak şunu söyleyebilirim ki eğer gebzede olacaksa eniştenin işi tuzlada falan otur. evet şehrin dışına kalıyor ama en azından hiç trafiğe takılmaz işine 10-15dakikada gider. tuzlada da site içinde güzel bir yer var kuzenim oturuyor. ama şehir içi olsun dersen Giz'in dediği gibi küçükyalı maltepe iyidir hem kadıköye falan da çok uzak değil ayrıca trenle gebzeye ulaşım imkanı da var. ayrıca maltepe küçükyalı hep sahili olan yerler yazın yada sonbaharda falan yürüyüş yapmak için ideal, istanbuldaki en uzun sahillerden biri.
merhaba bayanlar bende 2013 geliniyim benide alırmısınız aranızaaa
bende üsküdarda oturuyorum burda evler çok pahalı sahile yakın olduğu için birde merkezi yer ve her yere ulaşım çok kolay üsküdardan başka yeri sevemiyorum istanbul'da ben adana'ya gelin gideceğim
nuraycan bende ataşehirde oturuyorum anadolu yakasına hakim biri olarak şunu söyleyebilirim ki eğer gebzede olacaksa eniştenin işi tuzlada falan otur. evet şehrin dışına kalıyor ama en azından hiç trafiğe takılmaz işine 10-15dakikada gider. tuzlada da site içinde güzel bir yer var kuzenim oturuyor. ama şehir içi olsun dersen Giz'in dediği gibi küçükyalı maltepe iyidir hem kadıköye falan da çok uzak değil ayrıca trenle gebzeye ulaşım imkanı da var. ayrıca maltepe küçükyalı hep sahili olan yerler yazın yada sonbaharda falan yürüyüş yapmak için ideal, istanbuldaki en uzun sahillerden biri.
bende üsküdarda oturuyorum burda evler çok pahalı sahile yakın olduğu için birde merkezi yer ve her yere ulaşım çok kolay üsküdardan başka yeri sevemiyorum istanbul'da ben adana'ya gelin gideceğim
yine karın ağrım başladı....o evde olmazsaaa....ben niye böyle tez canlıyım yahu...bu yüzden cok üzülüyorum sonra
nasıl dua ediyorum sabahtan beri...tlf elimde Alpim arasa da o ev oldu deseeee....Allahımm nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:18::18::18:
bende ataşehir istiyorum ama çok pahalı oldu canım yaaa artık anadolunun en elit yeri oldu gibi bostancıyı caddyi felan ağaoğlu konutları ve paladyumunda açlmasıyla solladı gibi bişi vallla küçükyalıyıda nispeten sesiz die istiyorum
çağla derin nefes al ve iyi düşün.olumlu düşün. evrene pozitif düşünce yay.
hee diyorsan ki yok oya ben iyi düşünemiyorum. o zaman şöyle düşün;
''aayyy yaaa o evin üst katında 5 çocuklu biri varsa ben nasıl huzurlu oturucam orada?''
veya
''ya apartmanda oyanın gibi komşusu gibi komşusu varsa '' bu tarz şeyler düşün. gene içinde olumsuzluklar var tedirgin olabilirsin ama evin tutulduğuna dair olumlu şeyler var
çağla ben göremedim bindallı ile resmini tekrar yüklermisin
Oooo hoş gel adanaya canım neresine gelin geliyosun düğün ne zaman
hoşgeldin aramıza.. hangi ayda gelin oluyosun? nişanlı mısın?
alice hoşgeldin canımm aramıza ne zaman dugunun???
nuraycım gebze deyse işi bence de o taraflarda bakın seninde oralarda iş bulman sart gibi ama cunku gebze bircok yere uzak malesef...
Oooo hoş gel adanaya canım neresine gelin geliyosun düğün ne zaman
Ne güzel canım bi Adanalı daha olacak bu arada bende Adanalıyım
hoşbulduk canım...bizim şuan evimizde tadilat var fakat mayıs diye düşündük ama sanırım evimiz yetişmeyecek bu yüzden haziranda olur temmuzda belli değil canım
canım mayıs diye düşündük ama dediğim gibi evimizde toplu tadilat var mayıs düşünüyorduk ama yetişemeyeceğiz gibi o yüzden belli değil canım ama 2013 geliniyim o kesin allahın izniyle...
canım düğün tarihimizi mayıs diye düşündük ama dediğim gibi evimizin tadilatı var o yüzden tam belli değil canım adana_gazipaşa ya gelin geleceğim hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?