'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yok kimse görmedi Allahtan çok gizli verdi, zaten millet yemek derdindeydi zannetmem kimse görmemiştir, yani inşallah

valla annen diyorsa doğrudur, benimde kuzenim var ablam o der, her erkek öküzdür sen onu yola getirip eğiticeksin öğreticeksin o da yapıcak diye

bende üsküdarda oturuyorum burda evler çok pahalı sahile yakın olduğu için birde merkezi yer ve her yere ulaşım çok kolay üsküdardan başka yeri sevemiyorum istanbul'da ben adana'ya gelin gideceğim

canım gebzeye göre düşünüp bakıyorum şimdi.. trenle falan gidemez, arabasıyla gidip gelecek. çekmeköyden 50 km dedi gebze.
küçükyalıyı söyliyim şimdi bide önce evlere bakıp.
direk gebzede mi tutsak ya da, orayı biliyo musunuz?
ben de çalışıcam allah izin verirse ama belli bi süre evde olucam o süreçte kafayı yemek istemiyorum. çağlanın anlattığı gibi minübüse binip gidebileceğim yakınlıkta yerler olmalı..

çok sağolun yardımlarınız için canlarımmm

canım gebzede çalışıcaksa çekmeköy çok uzak kalır size ben çekmeköy düşünüyorum çünkü şirket ümraniyeye taşınabilir diye, siz küçükyalı ataşehir felanda bakabilirsiniz maltepede zümrütevler var sanırsam o muhitede bakabilirsiniz gibi kadiköy olsa iyide gebzeyle diğer yerler çok uzak kaçıyor istanbul trafiğini düşününce ümraniye bostancı arası akşam 1 saat ben şişliden bostancya 1 saate köprü geçip geliyorum mesela :)

kıymetin dediğide maltepe ve küçükyalı sahil ve uçsuz bucaksız gibi çok güzel temiz hava yürüyüş yani şehir mantığından uzak bana göre bide karşısı ada yani ben oraları seviyorum baktımmı ev görmiyim deniz göreyim istiyorum küçükyalıda öyle imkanlar var maltepede keza öyle

gebze çekmeköy gibi bana göre evler yeni ve site o yüzden çekmeköye gideceğinize gebze tuzla düşünün canım senind eiş alanının açısında ideal kurtköyde çok firma var

alice hoşgeldin canımm aramıza ne zaman dugunun???

nuraycım gebze deyse işi bence de o taraflarda bakın seninde oralarda iş bulman sart gibi ama cunku gebze bircok yere uzak malesef...

yine karın ağrım başladı....o evde olmazsaaa....ben niye böyle tez canlıyım yahu...bu yüzden cok üzülüyorum sonra

nasıl dua ediyorum sabahtan beri...tlf elimde Alpim arasa da o ev oldu deseeee....Allahımm nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:18::18::18:

bende ataşehir istiyorum ama çok pahalı oldu canım yaaa artık anadolunun en elit yeri oldu gibi bostancıyı caddyi felan ağaoğlu konutları ve paladyumunda açlmasıyla solladı gibi bişi vallla küçükyalıyıda nispeten sesiz die istiyorum

giiiz küçükyalıdaki evler çok pahalı ama :26:
nişanlımın eniştesi doğru söylemiş bize 75 metrekare evini 800 diye.
ay bilmiyorum napıcam..
pendikte hem ailesi var diye hem de netten baktığım evlerin etrafı hep dağ, arazi diye bi sogudum. hayırlısı artık

çağla derin nefes al ve iyi düşün.olumlu düşün. evrene pozitif düşünce yay.
hee diyorsan ki yok oya ben iyi düşünemiyorum. o zaman şöyle düşün;

''aayyy yaaa o evin üst katında 5 çocuklu biri varsa ben nasıl huzurlu oturucam orada?''
veya

''ya apartmanda oyanın gibi komşusu gibi komşusu varsa '' bu tarz şeyler düşün. gene içinde olumsuzluklar var tedirgin olabilirsin ama evin tutulduğuna dair olumlu şeyler var

Bizde geçen ay nişanlımla baktık küçükyalı-altıntepe den kiralık daire cnm Emlakçı dediki küçükyalıda şuanda kiralık daire kıtlığı var Fikirtepedemi ne yeniden yapılandırma projesi varmış evini müteahhite veren herkes kiralık dairelere akın etmiş bostancıda Toplamda 22 tane kiralık daire var dedi Olanların içinde de bize uygun yoktu genelde hep 1+1 ve içi eskiydi Aydınevler diye bi yere götürdü ordada evler güzel ve ucuz ama sahile uzak

Oyammmm haklısın hepsini düsünüyorum...ev alma komsu al durumları da var....Allahım hayırlı kılsın istiyom ama cok begendim napimmmm

çağla ben göremedim bindallı ile resmini tekrar yüklermisin

canımmm bindallı ile foto yüklemedim ki....kına kıyafetimi yükledim...sen arkadas listemde varmıydın...yoksan göremezsin...:26::26:

Son düzenleme:
gizot cekmekoyde atasehir gibi oluyor... siteleri hep agaoglunun rezidansları, dap yapının sinpaşın falan ve oldugu gibi rezidans, villa vs... hatta hayran oldugum su ege evleri de orada anneannemlerin hemen arkasında

birkaç yıla oralardan ev almak da imkansız olacak hele ki metro gelince... ki suan bile yeni sitelerin fiyatları ucmus durumda yanından gecemiosun

hoşgeldin aramıza.. hangi ayda gelin oluyosun? nişanlı mısın?

hoşbulduk canım...bizim şuan evimizde tadilat var fakat mayıs diye düşündük ama sanırım evimiz yetişmeyecek bu yüzden haziranda olur temmuzda belli değil canım

alice hoşgeldin canımm aramıza ne zaman dugunun???

nuraycım gebze deyse işi bence de o taraflarda bakın seninde oralarda iş bulman sart gibi ama cunku gebze bircok yere uzak malesef...

canım mayıs diye düşündük ama dediğim gibi evimizde toplu tadilat var mayıs düşünüyorduk ama yetişemeyeceğiz gibi o yüzden belli değil canım ama 2013 geliniyim o kesin allahın izniyle...

Oooo hoş gel adanaya canım neresine gelin geliyosun düğün ne zaman

canım düğün tarihimizi mayıs diye düşündük ama dediğim gibi evimizin tadilatı var o yüzden tam belli değil canım adana_gazipaşa ya gelin geleceğim hayırlısı ile

İyi canım hayırlısı memleketim diye övmüyorum ama Adana güzeldir Gazipaşa tam güzel yerine geliyorsun modonun neresinde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…