- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Geçmiş olsun canım dikkat etsin enişte sana lazım
Alara sanada teyze der lavin teyzesi ele avuca gelsin gel sev bi tatlı göreceksin ya telefonun ekran resmi yaptım hayran hayran bakıyorum küçük hanıma
yarın sabah kargalar botunu giymeden cıkıcam yola kuzuuummmen gec 11-12 gibin keşanda olmam lazııımmm bu gece mümkünsee kar falan yağmasııınnn
Sadece düğün benim bildiğim kınada sadece kızınkini verir...
bu arada avatarını sevmedim eskisi daha güzeldi Aslım...
aynen bana lazım o, kavuşamadan göçüp giderim bu dünyadan diye çok korkuyorum zaten.
Ayyyy miniş yaaa, seni ilk yeğenin mi?
Canım sende mi izmirdesin ? hangi kuaför bu anlaşmalı olan yer? bende İzmirdeyimde
lavim geçmişler olsunnn :26: hemencik iyileşir inşallah sevdicğin çok üzüldüm yaaa insanın canından bir parça kopup gidiyor böyle anlarda allah beterinden saklasın kuzum
mavişcim hayırlı ugurlu olsun bebiş Allah analı babalı büyütsün inşallahhh
pelimiğe de ömür boyu mutluluklar diliyorummm... ömür boyu sürecek bir birlikteliğin ilk adımı olur dilerim...
bende hic alısamadım avatara
eskisini yükleyecegim ama bulamıyorum
o tam beni anlatıyordu
ayy maşallah kırk bir kere yaaaaa minickkk
darısı senin ve isteyen herkesin basına olsun canım
Yok canım 2. yeğen ilk erkek büyük ablamın alara küçük ablamın ben kız çocuk hastasıyım 3 kızız biz ben en küçükleriyim dün çaktırmadan yeğenın eldivenini çıkardım ağzına götürüyordum elini opecem yakalandım izin vermediler diğer yeğen ıstanbulda doğdu büyüdü 3 yıl oldu ablam adana ya taşınalı o yüzden ilk yeğen gibi çünkü diğer yeğeni 7 yaşından sonra sürekli gördük
Kuzum sen şimdilik benim yeğenle idare et sonra hayırlısıyla buradaki diğer arkadaşlar bizler evlenir teyze yaparız seni
lavim geçmişler olsunnn :26: hemencik iyileşir inşallah sevdicğin çok üzüldüm yaaa insanın canından bir parça kopup gidiyor böyle anlarda allah beterinden saklasın kuzum
mavişcim hayırlı ugurlu olsun bebiş Allah analı babalı büyütsün inşallahhh
pelimiğe de ömür boyu mutluluklar diliyorummm... ömür boyu sürecek bir birlikteliğin ilk adımı olur dilerim...
Canlarim çirkin yeğenim bakın bakalım nasıl sonram kaldırim maşallah nazar değmesin çirkinime
oyyyyy daha yüzü gözü açılmamış bunun yaa, yerim ben onu Allah anasına babasına teyzesine bağışlasın
mavişçim bana daha cok var... Allah bilir tabii ki aratmasın asla istediğimiz zaman da ama biz uzunca bir zaman bebiş düşünmüyoruz nişanlımla... maddi manevi tam anlamıyla bir cocuk fikrine hazır olmamız gerekiyor o da zaman alacak gibi... nişanlımın gemi görevinin bitip yerleşik düzene geçebilmesi lazım, haliyle bebişimizin hiçbir anını kacırmak ve o buyurken beni yalnız bırakmak istemiyor bu yuzden gemi görevi bitişindeki duruma göre bakacagız ona da daha cooook var
siz hangi ay dusunuyorsunuz dugunu? bence artık ailelerle konusup halledin gec kalacaksınız canım zaman daralıyor... ramazan öncesi dusunuyorsanız eger acele edin cunku ramazan yaz ortasına denk geldiginden öncesi tarihle baya popüler...
lavimmm ben olsam dayanamaz giderdim sanırımmmm ama rahatsız oluruz diyorsa o da kendine göre haklıdır... ben cok tezcanlıyımmm yerimde duramıorum böle durumlardaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?