'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Geçmiş olsun canım dikkat etsin enişte sana lazım
Alara sanada teyze der lavin teyzesi ele avuca gelsin gel sev bi tatlı göreceksin ya telefonun ekran resmi yaptım hayran hayran bakıyorum küçük hanıma

aynen bana lazım o, kavuşamadan göçüp giderim bu dünyadan diye çok korkuyorum zaten.

Ayyyy miniş yaaa, seni ilk yeğenin mi?

yarın sabah kargalar botunu giymeden cıkıcam yola kuzuuummm en gec 11-12 gibin keşanda olmam lazııımmm bu gece mümkünsee kar falan yağmasııınnn

Ahhh işte yaa insanın sen gibi dostu oldumu sırtı yere gelmez... Eminim karda yağsa, yollarda kapansa sen pelmikin yanına mutlaka gidersin..

Benim içinde onu kocaman öp, sarıl.. Nedimesi sen olduktan sonra o da sen gibi çok mutlu olacak inşaAllah.. Canlarım sizi seviyorum..

aynen bana lazım o, kavuşamadan göçüp giderim bu dünyadan diye çok korkuyorum zaten.

Ayyyy miniş yaaa, seni ilk yeğenin mi?

Yok canım 2. yeğen ilk erkek büyük ablamın alara küçük ablamın ben kız çocuk hastasıyım 3 kızız biz ben en küçükleriyim dün çaktırmadan yeğenın eldivenini çıkardım ağzına götürüyordum elini opecem yakalandım izin vermediler diğer yeğen ıstanbulda doğdu büyüdü 3 yıl oldu ablam adana ya taşınalı o yüzden ilk yeğen gibi çünkü diğer yeğeni 7 yaşından sonra sürekli gördük
Kuzum sen şimdilik benim yeğenle idare et sonra hayırlısıyla buradaki diğer arkadaşlar bizler evlenir teyze yaparız seni

lavim geçmişler olsunnn :26: hemencik iyileşir inşallah sevdicğin çok üzüldüm yaaa insanın canından bir parça kopup gidiyor böyle anlarda allah beterinden saklasın kuzum

mavişcim hayırlı ugurlu olsun bebiş Allah analı babalı büyütsün inşallahhh

pelimiğe de ömür boyu mutluluklar diliyorummm... ömür boyu sürecek bir birlikteliğin ilk adımı olur dilerim...

Tskler canım darısı tüm isteyenlere diyorum gördün mu çirkin yeğenimi kuzum

ayy maşallah kırk bir kere yaaaaa minickkk

darısı senin ve isteyen herkesin basına olsun canım

Evet canım daha çok küçük ya sadece izliyorum o kadar 1 günlük daha fotoda
Kuzum amin inşallah biz önce bi salon tutmayı becerelim de daha ooo çok ış var çok bi düğün tarihimiz bile yok neyse hayırlısı evet darısı senin başına artı tüm isteyenlerin başına

evettttt teyze yapın hemen beniiiiii

çok sağol çağlacım,Allah kimsenin sevdiğine dert,keder,hastalık vermesin.

geleyim yanına dedim çok gelen giden oluyor geçmiş olsun amaçlı rahatsız olursun,gelmezsen daha iyi olur falan dedi. aramızda resmiyet yok ya aile dışı insanlar rahatsız etmesin istiyor ama yanına gitmeyi de çok istiyordum.

mavişçim bana daha cok var... Allah bilir tabii ki aratmasın asla istediğimiz zaman da ama biz uzunca bir zaman bebiş düşünmüyoruz nişanlımla... maddi manevi tam anlamıyla bir cocuk fikrine hazır olmamız gerekiyor o da zaman alacak gibi... nişanlımın gemi görevinin bitip yerleşik düzene geçebilmesi lazım, haliyle bebişimizin hiçbir anını kacırmak ve o buyurken beni yalnız bırakmak istemiyor bu yuzden gemi görevi bitişindeki duruma göre bakacagız ona da daha cooook var

siz hangi ay dusunuyorsunuz dugunu? bence artık ailelerle konusup halledin gec kalacaksınız canım zaman daralıyor... ramazan öncesi dusunuyorsanız eger acele edin cunku ramazan yaz ortasına denk geldiginden öncesi tarihle baya popüler...

lavimmm ben olsam dayanamaz giderdim sanırımmmm ama rahatsız oluruz diyorsa o da kendine göre haklıdır... ben cok tezcanlıyımmm yerimde duramıorum böle durumlardaa

Canım o zaman Allah gönlünüze göre versin haklısın canım kesinlikle hiçbir anını kaçırmamak lazım inşallah herşey istediğin gibi olur
Kuzum biz düğün tarihini haziran düşünüyoruz 8 haziran nişanlım ailesine açtı konuyu ama bizim aileyle nişanlımın ailesi bi bir araya gelemedik nisandan sonra tam anlamıyla ben sürekli söylüyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…