'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Tsk ederim canlarım ya çok çirkin ya bu

kızlarr çok kötüyüm bennn

az önce sevgilim aradı ben de sakin sakin film izliyorum.

ben fenalaştım hastanedeyim serum taktılar dedi beynimden vurulmuşa döndüm.

tahlil falan için kan almışlar ne olur bir şeyi çıkmasın yaa, ona belli etmedim başı kalabalıktı telefonu kapattım ağlamaya başladım.

bizim okuldaki bayanın eşi öldüğünden beri sürekli aklımda böyle şeyler, şimdi hastanelik oldu sevgilim aklımda kuruyorum da kuruyorum:2::2::2::2::2::2::2::2:

Geçmiş olsun canım iyi düşün iyi olsun Allah'ın izniyle bişey olmaz kuzum

Geçmiş olsun canım iyi düşün iyi olsun Allah'ın izniyle bişey olmaz kuzum

röntgen çekiyorlar dedi az önce konuştum. kan tahlili yapmışlar bi de bekliyor işte.

hala ağrısı devam ediyormuş,ne oldu kuzuma bilmiyorum birden sırtı böbreğine falan ağrı saplanmış.

yanında olamamak en kötüsü

ben de hayırlı haberini bekliyorum inşallah.

Seni de tebrik edemedim bebiş doğmuş,Allah analı babalı büyütsün.

Canım hayırlı haberler verirsin inşallah bir şeyi yoktur evet canım yanında olmamak çok zor ama iyi düşün iyi olacak inşallah kuzum
Tskler canım yanındayım şimdi çok küçük tatlı uyuyor bide çirkin göreceksin biraz geçsin atacam fotoları canım

canım benım kotu dusunmee nolursun bole durumda ınsan en kotusunu dusunuo bılıorum dua et bol bolll

kızlar pelimin görümcekii futuraf eklemişş nede güzel olmuşşş benim aşkıımm yaaaa

canım benım kotu dusunmee nolursun bole durumda ınsan en kotusunu dusunuo bılıorum dua et bol bolll

kızlar pelimin görümcekii futuraf eklemişş nede güzel olmuşşş benim aşkıımm yaaaa

elimden geldiğince iyi düşünemye çalışıyorum.

şimdi konuştum böbrek taşına benziyor olabilir falan demişler,kanda bir şey çıkmamış idrar tahlili istemişler.

bekliyor işte,ağrısı geçmiş. benim de içime su serpildi.

ama bu sefer de dün geceki gibi kas ağrılarım çoğaldı,sıkıntıdan mıdır nedir?

pelintoş face e mi ekledi fotoları biz arkadaş değiliz göremiyorum

ay canım yaa ben kum dökerken doktorum bana artık normal dogum yapabılırsın ınan bundan daha cok agrın olmaz dıoduu taş dahada beterdır Allah şifa versiiinn inşallaah yaaa

pelmşk eklememıs kuzum görümcesi eklemişş bende ondan gördüüm , pelmik en son heycandan geberıoodu kıyamamm ya ben bu gece ölürüm heycandan dıyoduuu

Günaydın canlar günaydın size işe gideceklere hayırlı sabahlar hayırlı işler bol kazançlı stressiz rahat bi gün uyuyanlarada tatlı rüyalar canlarım
Lavım canım tekrardan geçmiş olsun enişteye dikkat edin maşallah nazar değmesin size
Canlarım ya öğlen olsada gitsem yiğenimi görsem görseniz bi çirkin anlatamam küçücük kucağıma aldım dün hastanede geri verdim ya dün topuktan kan aldılar nasıl ağlattılar kuzumu ys kıyamam şimdiden özledim ben ama yaaa

saol canım benim birkaç gün sancısı olacakmış düşermiş işte kısa zamanda ama hayatta doktora gitmeyen adam ölüyordum böyle bir acı yok dedi. kıyamam ona

sizin bebişi de yerim valla yaa,ben en büyük çocuğum kardeşim de erkek ben hala olana kadar 40 yaşında olurum herhalde. yeğen çok tatlı olurmuş diyor her kes ama nerdeeeee ben de sizin yeğenleri severim

Geçmiş olsun canım dikkat etsin enişte sana lazım
Alara sanada teyze der lavin teyzesi ele avuca gelsin gel sev bi tatlı göreceksin ya telefonun ekran resmi yaptım hayran hayran bakıyorum küçük hanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…