bir sorum daha
erkek tarafı kız kardesin kuaför masraflarını da karsılıyor ya.
hem kına hem dügün mü?
yoksa sadece dügün mü?
benım askerdeyken kurbaaya attıgım bı maıl var halaa hatırlatıo bana, bız ıremtoşla hafiften içmiştik ama dertliyken içince hemen çarpar yaa ben bildiğin sarhoş olmuşum mail atmışım hatırlamıyorum bile ertesi gün güle gülee aradı beni askeriyedeki özel tim'e zor çözdürdüm yazdıklarını ne yazmısın kız öle dıo hahahahaha aramışım heralde uyuyomuş ben yaazmısım "ben seni böyle çok severken sen nasıl uyursun?"
o patronu bi döveersem egeer gorurr gununuuuu şubatta cevırırsııınn adamı hastaa etmeesiiiiiinnn !
hayırlıı olsun maviiş hoşgeldii bebişiiikk dünyayaaaa
Oyy hoşgelmiş dünyaya..Allah iyi yazılar yazsın, hayırlı bi evlat olsun inşaAllah..
Tskler canım ya çok çirkin bu yesin bunu teyzesi çok küçük ama aldım kucağıma geri verdimmavısss allah analı babalı buyutsun girmemiş alara bebek
kızlarr çok kötüyüm bennn
az önce sevgilim aradı ben de sakin sakin film izliyorum.
ben fenalaştım hastanedeyim serum taktılar dedi beynimden vurulmuşa döndüm.
tahlil falan için kan almışlar ne olur bir şeyi çıkmasın yaa, ona belli etmedim başı kalabalıktı telefonu kapattım ağlamaya başladım.
bizim okuldaki bayanın eşi öldüğünden beri sürekli aklımda böyle şeyler, şimdi hastanelik oldu sevgilim aklımda kuruyorum da kuruyorum:2::2::2::2::2::2::2::2:
Geçmiş olsun canım iyi düşün iyi olsun Allah'ın izniyle bişey olmaz kuzum
röntgen çekiyorlar dedi az önce konuştum. kan tahlili yapmışlarbi de bekliyor işte.
hala ağrısı devam ediyormuş,ne oldu kuzuma bilmiyorum birden sırtı böbreğine falan ağrı saplanmış.
yanında olamamak en kötüsü
ben de hayırlı haberini bekliyorum inşallah.
Seni de tebrik edemedim bebiş doğmuş,Allah analı babalı büyütsün.
kızlarr çok kötüyüm bennn
az önce sevgilim aradı ben de sakin sakin film izliyorum.
ben fenalaştım hastanedeyim serum taktılar dedi beynimden vurulmuşa döndüm.
tahlil falan için kan almışlar ne olur bir şeyi çıkmasın yaa, ona belli etmedim başı kalabalıktı telefonu kapattım ağlamaya başladım.
bizim okuldaki bayanın eşi öldüğünden beri sürekli aklımda böyle şeyler, şimdi hastanelik oldu sevgilim aklımda kuruyorum da kuruyorum:2::2::2::2::2::2::2::2:
canım benım kotu dusunmee nolursun bole durumda ınsan en kotusunu dusunuo bılıorumdua et bol bolll
kızlar pelimin görümcekii futuraf eklemişş nede güzel olmuşşş benim aşkıımm yaaaa
elimden geldiğince iyi düşünemye çalışıyorum.
şimdi konuştum böbrek taşına benziyor olabilir falan demişler,kanda bir şey çıkmamış idrar tahlili istemişler.
bekliyor işte,ağrısı geçmiş. benim de içime su serpildi.
ama bu sefer de dün geceki gibi kas ağrılarım çoğaldı,sıkıntıdan mıdır nedir?
pelintoş face e mi ekledi fotoları biz arkadaş değiliz göremiyorum
lavım cok gecmıs olsun ınsallah agrıları dıner enıstenın ve bısey cıkmaz
Nazlım sen ne zaman çıkıyosun yola ?
Günaydın canlar günaydın size işe gideceklere hayırlı sabahlar hayırlı işler bol kazançlı stressiz rahat bi gün uyuyanlarada tatlı rüyalar canlarım
Lavım canım tekrardan geçmiş olsun enişteye dikkat edin maşallah nazar değmesin size
Canlarım ya öğlen olsada gitsem yiğenimi görsem görseniz bi çirkin anlatamam küçücük kucağıma aldım dün hastanede geri verdim ya dün topuktan kan aldılar nasıl ağlattılar kuzumu ys kıyamam şimdiden özledim ben ama yaaa
saol canım benim birkaç gün sancısı olacakmış düşermiş işte kısa zamanda ama hayatta doktora gitmeyen adam ölüyordum böyle bir acı yok dedi. kıyamam ona
sizin bebişi de yerim valla yaa,ben en büyük çocuğum kardeşim de erkek ben hala olana kadar 40 yaşında olurum herhalde. yeğen çok tatlı olurmuş diyor her kes ama nerdeeeee ben de sizin yeğenleri severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?