Canım o zaman Allah gönlünüze göre versin haklısın canım kesinlikle hiçbir anını kaçırmamak lazım inşallah herşey istediğin gibi olur
Kuzum biz düğün tarihini haziran düşünüyoruz 8 haziran nişanlım ailesine açtı konuyu ama bizim aileyle nişanlımın ailesi bi bir araya gelemedik nisandan sonra tam anlamıyla ben sürekli söylüyorum bakalım hayırlısı
Nuraym saol canım benim...peki nasıl bişey olmalı...sence hangisi uygun olur...aslında taslı bişey sevmem ama kına kıyafetimin önünde var biliyosun o yüzden taş da koydurcam.kına kıyafetim dantel ya uygun olur böyle bişey hemde farklı olur...bide kına kıyafetine askı düsünüyorum gelinliğimden farklı olsun diye....söyle dantelden bi askı nasıl olur?
Eki Görüntüle 583436
canım straplez hali çok güzeldii. sen bilirsin tabi
nurayım gelinlik de aynı ya o acıdan böyle düsündüm...:26::26:
Aslımm nerdesin yaaa
Günaydın kızlar iyi haftasonlari :*
İyi günler kızlar!!!! gününüz güzel geçsinson 26 Eskisehir
anladım kuzum..bakim ben bi deneyim olmadı cıkartırım...
bu arada davetiye yazı stilinin son hali bakınnnnnnayy cok heyecanlandım
çağlam kına elbisene askı yaptıracaksan yine elbisenin kendi kumasından içten takılıp cıkarılabilen askı yaptır. hosuna gitmezse cıkartırsın.
farklı olsun diye düsünmen mantıklı olmus.ama dantel olmaz.
Gözünaydın canım benim
çağlam davetiyen de hayırlı olsun
bebişinizi görmeye gelirler diye düşünüyorum tatlımm kayınvalidenler.. o arada bir araya gelirler belki.. 8 haziran olursa aramızda 6 gün olacakhayırlısı
saolun canlarım benim...darısı sizlerinkini görmeye olsun inş
lavim çok geçmiş olsun canım, tez vakitte düşer de o taş rahatlar umarım sevdiceğin.
maviş bebeğiniz çok tatlı maşallahallah nazarlardan korusunn.. yenidoğanların gözleri hep mavi-yeşil olur 40 gün sonra belli olur asıl rengi. sağlıklı olsunlar da öncelikle...
peloşuumu ben de gördüm, dün öyle güzel olmuş kiiiişimdide heyecan doruktadır. tüm güzellikler onunla olsun
aminnnnnnnnnsaolun canlarım benim...darısı sizlerinkini görmeye olsun inş
evet Aslım askı yaptrmak istiyorum...ama kumas üstü dantel yani...sadece dantel askı olmaz tasımaz ki elbiseyi...bu arada tül duvak olayına karar verdim gibi...
bu modelden üstündeki tülü düsünmeyin...altındaki tül de biraz daha uzun tek gözümü kapatacak sekilde
Eki Görüntüle 584426
sonracıgımaaaaa teyzemde ediven varmıs modeli de bu.eger bu eldivenin tülünden bulabilirse böyle yapacak bu eldivene uysun diye..
Eki Görüntüle 584427
eğer bu tülden bulamzsa bunlardan yapacak..yani bu tüllerden birini sececek ve hem eldiveni hem duvagı yapacak.
Eki Görüntüle 584430 Eki Görüntüle 584429
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?