Günaydın beebklerr Güzel haftalar diliyorum hepicimizee
Ya kızlar belki haddim değil ama.. Şu topiğe bir kerecik girip hiç birşey paylaşmadan sadece düğnü tarihlerini bırakanlara sinir oluyorum sonra birdaha hiç uğramıyolar yok yere sayı düşülüo.. Kusura bakmasınlar ama bu böylee
günadın kızlar bugün pazartesi
Günaydın güzellikler
buketlerimden biri hazırmışsabah gördüm görür görmezde paylaşayım dedim
sizce nasıl olmuşş
Eki Görüntüle 585818
Kızlar günaydın
Nihayet karlar eridi buzlar yok oldu gitti..
Pelin canım ressimlerine baktım harika gözüküyorsunuz.. Tekrar mutluluklar
Kardelen tatlım gözünüz aydın çok tatlı bebişiniz maşallahAllah analı babalı büyütsün
Nazlıııı canım Allah bizede senin gibi bir dost versin arkadaşlığınız daim olsun
Çağlaaa cuma günü gülümse anılara adlı kitabı okumaya başlamıştım cumartesi bittiBu da çok güzeldi
Güzel haftalarımız olsun kızlar
günaydın kuzularımmm geçmişi okudum geldim, ne güzel konuşmuşsunuz yerim ben siziii
zehram haklısın, ben burada daimi olanları ya da tanıdığımız arkadaşları dikkate alıyorum
sadece tarih bırakıp olmuyo öyle kusura bakmasınlar.. bi ara yine bi ayar çekmek gerekli sanırsam
günaydın Zehrammm....haklısın...buraya ugrayıp beni de ekleyin listenize demek marifet değil...o heyecanı birlikte yasamak birlikte günleri saymak bence önemli olan...
günaydın taze gelinim nasılsın guzumm
Ececimmm günaydın canım...çok güzel olmus kuzummmm....eline alacagın gün carcabuk gelsin inş
pelinimm tekrar tekrar mutluluklarrrr
zehroşşş kapak nasıl ama???o kapağı tasarlayan Frank adında bir biscolata erkeği her ne kadar aşkım kadar olamasa da... dünya ahiret kardeşim olsun tabii
dişi yakarış 2013 için ocaktan sonra gün alabilirsiniz sanırım nikah dairesine sorabilirsin...
herkese günaydınnlar berbat bir gün cunku pazartesi!
Ben 3 ay.oldu geleli.muhendis kim.mesela.onunla hiç konuşmadım.hiras kim hiç görmedim
çağlamm kapak çok güzel .. franki çıkaramadım ama biscolatansa eminim kapaktan daha güzeldirr
ben de sonunda mart menekşelerini aldımaldığım kitapevinde şeytan ve aşir yoktu bunu bitireyim onu alıcam ben deee
pelinn bebek gibi olmuş maşallah, o kadar yakışmış ki elbisesi, saçı.. Allah yüzünü hep güldürsün inşallah
mavişçim bebişin fotosunu kaçırdım ben ama eminim çok güzeldir alara bebiş
hadi ya aslım öyle mi olmuş :26:
iyice karıştı liste amanınnnn
seninkine baktım şimdi ondan alıntılayayım die ama onda da hata var sanki
dur bi sakin kafayla düzelteyim ben
cumartesi pazarı listeledim ben.
senin en son cuma yaptıgından alıntılayıp :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?