'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlaaaa 38 günün kalmış haydi evlen artık kızım yeaa sıra bize gelsin...

(insanın kendi adında biriyle konusması da bi garip oluyor şizofren gibi...)

kızlar nişanlımla o kadar bunaldık ki kendimize günü birlik tatil bileti aldık pazar günü gezmeye gideceğiz

oohh ev işlerini düşün düşün nereye kadar

herkese günaydın kızlar
Nasılsınız
Donukpudra bizimde çok ihtiyacımız var ufak bi kafa dinlemeye Nereye gisiyosunuz cnm

KIZLAR günaydınnn hepinizeee. birkaç gündür yoğunluktan giremiyordum..

haftasonu sevdiceğimle taksim turu yaptık tünelle geri indik sirkeciden trene bindik o z.burnu ben k.çekmece de iniyoz zaten falan filan işte..

gezdik yedik içitik güzel bir haftasonuydu ama hava soğuktu dondum ben ....

allah kısmet ederse 2-3 ocak gibi nikah günümüzü almaya gitmeyi düşünüyoruz kısmet inşallah olur..

bu hafta cmts sevgili elticiğimin yani nişanlımın yeğeninin d.günü var orada olacağız hafta içi hediye bakacağız... aslında pekte içimden gelmiyor şu sıralar bana olan soğuk davranışlarından ötürü ama bundan önceki yıllarda hep aldım şimdi almazsam benim de trip yaptığımı anlarlar dimi ??
,
ya inanın noldu bilmiyorum birden bi soğukluk girdi aramıza söz-nişan aşamasında artık alınanlarımı sindiremedi içine başka brşeymi var çözemedim...

allahtan sevdiceğim bana hak veriyor o da farkında soğuk kaldıklarının abiside yengeside bi uzaklar yani...

çağlaaaa 38 günün kalmış haydi evlen artık kızım yeaa sıra bize gelsin...

(insanın kendi adında biriyle konusması da bi garip oluyor şizofren gibi...)

sıramı savmayı o kadar çok istiyorum ki8 ay gecti bi ay gecmiyo yahuuuu...hakkaten garip oluyo dimi...mesela Alpican bana Çağlam diyo ben sana :))) nası bi duygu anlayabiliyorum hehehehe

özlem boşver..

sana uzak Allah'a yakın olsunlar o zaman.

biz mi çok düşünceliyiz arkadaş anlamıyorum ki. acaba o da senin düşündüğün gibi düşünüyor mudur ?

:44:

özlem boşver..

sana uzak Allah'a yakın olsunlar o zaman.

biz mi çok düşünceliyiz arkadaş anlamıyorum ki. acaba o da senin düşündüğün gibi düşünüyor mudur ?

:44:
canımcım inanki bilmiyorum ki ben onları çok seviyordum bizi yemeğe çağırmalar gırgır şamata çok güzeldi ortamaımız hatta arkadaş gibiydik.. nolduysa şu nişan söz aşamasında oldu.
maddi manevi hiçbir destekte bulunmadılar hatta nişanımda takı bile takmadılar yani abi olarak.
ki nişanlın abisi evlenirken maddi manevi neyi varsa vermiş bi insan..

ya kayınvalidem yaşlı ve kalp hastası normal şartlarda onların hazırlaması gereken nişan bohçasında bile ben yardıma gittim napim kadıncağız rahatsız..
gelin hanımda geldi 3-5 bişileri düzeltti yerleştirdi falan.... ben tabi minnettar modundayım

aaa teşekkür ederim iyiki geldin sen olmasan bu kadar öçabuk bitmezdi falan diyorum...
2. gün hastaymış gelmedi ben tek yaptım hvaya girdi herhalde...

valla benim herşeyim çok güzel oldu sanırım o yüzden içine sindiremedi ...ki ben onu aradım dedimki yani düşün ben dedimmmmm gel birlikte çıkalım çarşıya ben nerden ne alacağımı pek bilmem fikir verirsin banada.... ki o zaman köydeydi eltim ..

valla biz ne zaman döneriz bilmiom bizim burdada nişan var ona katılmadan dönemeyiz dedi bana ..ya merrak ediyorum kayım ın bu laftan haberi varmı ???? kardeşinin nişanında 2 gün önce gelmeyi düşünüyor olması şaşırttı beni
ki bu abi kardeş birbirine çok yakın saygılı ve bağlı kardeşler benimki abisi evlenirken kenarında ne varsa hep ona vermiş yaniiii bunlar nişana 2 gün kala gelmeyi planlamışlar düşünebiliyormusunuz????

ben şokkkkk

adam yerine koydum hani arkadaş kalmak arkadaş olmak istedim ama anlayamadım derdi nedir....

sonrasındada işte 1 kere evine yemeğe çağırdı.... yemekteyken başka birgün gelin arnavut ciğeri yapalım yiyelim dedi eltim şaşırdım ... anlayamıyorum ben onu ya...

bana sen evlenince işten gelir bizde yemek yersiniz hem maddi anlamda iyi olur hemde uğraşmazsın çalışıcaksın diyen eltim..
nişanımda hiçbirşeyime el atmadı ??

kolaylıklar diliyorum canımmm gelinlik modelinide çok çok beğendimm. gönlüne göre olur inşallah
mavişcim hayırlı molsun Alara bebek hoşgelmişşş Allah güzel yazılar yazsın
peliminotam harika olmuşş yaa maşallahh tekrar tekrar mutluluklar kuzumaa

herkesciklere günaydınlarr (biraz geç oldu ama ancak fırsat bulabildim)

özlemmmm biz senle aynı zaman evlencez ya sen nikah günü alcam demişsinn
ay heyecanlandım ben de şimdi biz de mi gitsek ki
ama hani tahlil vs yaptırılıyo ya onların 6 aylık geçerlilik süreci varmış.. aa bizim de 6 ay kaldı zaten
ben hep ocak sonu diye düşünmüştüm ama senin gibi ocak ayının başında da alabilirizzz çok heyecanlandım şimdi

özlemcim aslında sorunu sen de biliyorsun.

herşey göstermelikti.

eltin kıskançlık krizinde.

artık siz arkadaş değilsiniz eltisiniz. bu gözle bakıyor.

sana yardım edemez.. sen ondan iyi olmamalısın.

senin nişanlın şöyle yapıyor ,onun kocası yapmıyor. ( ya da tam tersi )

yani hak edene hak ettiği kadar değer ver.:13:

bizde ocakta gitcez

çok heyecanlı.......

ocakta cok işim var . gelinlik, aile planlaması için kadın doğumcu , nikah günü

bizde ocakta gitcez

çok heyecanlı.......

ocakta cok işim var . gelinlik, aile planlaması için kadın doğumcu , nikah günü

şimdi aradım sevdiceğimi tamam haftaya izin alabilirsem bakarız dediii
valla düğün salonunda yapacağımız için kapmamız lazım nikah memurunu erkenden
kadın doktoruna ben de gitçem bi 3 ay kala falan

şimdi aradım sevdiceğimi tamam haftaya izin alabilirsem bakarız dediii
valla düğün salonunda yapacağımız için kapmamız lazım nikah memurunu erkenden
kadın doktoruna ben de gitçem bi 3 ay kala falan

--

oyam konu açacaktın sen hani biz evlenmeden aç bize de ısınma turları olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…