'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok haklısın donuğum pudram :):):)
sanırsam benimkide istemez yani çoğu erkek karşı kondoma...
ilkel yöntemde hiç biz acemilere göre değil zaten :):):)

aman zaten bende kist var d.k. hapı kullanmak zorunda kalıyorum mesela geçen yıl 3 kutu yasmin kullandım ..
sanırım bende hapla korunurum

ama merak ettiğim birşey var..
hani düğünden 3 ay önce kullancaz ya d.k. hapını ...
diyelim yinede düğüne denk geldi hapın bittiği dönem...ve düğünde yada balayında regl olacağız .. ozaman ne yapıcaz nasıl erteleyeceğiz...21 hap biter bitmez tekrarmı 2. kutuya başlıcaz aralık vermeden yani balayına falan denk gelmesin diye ??

kızlarr ben geldimmmm....gecmişi okudumda Özgem ben bi ay öncesinde gidiyorum dr ayani gelecek hafta gidicem inş.bu arada nikah için ekim de gittik kasım sonu gel dediler..düşünün nikah ocakta olacak dedigimiz halde...bizde belgelerimizi hazırladık bu hafta içi gidip halledicez inş...

bu arada bu konuda basınızı agrıttım ama karar verdim sonunda...ödemesini de yaptım....duvak 29.90...eldiven 50 idi ama uzunca bi caba sonucu o da 29.90 oldu ikisi 60 tl işteeldiven ve duvak tamamdır kına için....tülü değişcek sadece bide duvak o kadar kabarık olmıcak...eldivenin fırfır bitimine de,dikişin oldugu yere de elbisemdeki tasa uygun tas koycak bi kaç tane...işte bunlarrr...:26::26:ikisinin tülleri de uyumlu olcak....

şöyle bi durumda var kii zaten kızlıkta da kist durumu falan olanlar senin gibi kaç yıl hap kullanmış devam edersin sen zaten ama ben hiç hap kullanmadım hayatımda çok da düşünmüyorum.. doktora gidip konuşacağım sonra da nişanlımla konuşacağuım

benim nişanlım kondoma karşı değil aslında ama dediğim gibi tecrübesiz olduğumuz için ben güvenemem. kendimi rahat hissedemem.

tam net bilgim yok onu söyleyeyim ama bildiğim kadarını aktarayım..

düğünden 3 ay önce kullanmaya gerek yok. 2 ay normal. hatta bana 1 ay kala gel dedi sorduğum dr. ama ben 2 ay kala gideceğim.

eğer ki adetin düzenli ise ya da senin düzene girdiyse adet olacagın tarihe denk getiriliyor hap kullanımı haliyle düğün günü regl olmamış oluyorsun. son zamanlar stresten kaynaklı tarih değişikliği yaşandığında uygulanan bir yöntem var diye biliyorum ama tam olarak bilmiyorum.

Son düzenleme:

açıkçası ben de çok kararsızım

minyon tipli falan değilim
biraz basen sıkıntım var
onun haricinde çok kilolu sayılmam

gelinlik bakmaya başlamadım daha erken diye ( 6 ay var)

ama netten galerilere falan bakıyorum

insanın üstünde her model farklı durur elbette ama çooook kararsızım gelinlik konusunda

kır düğününde tüllerden şifonlardan hafif bişey olsun istiyom ama
evet işte bu diyeceğim bi model bulamadım :2::18:

basen sıkıntın varsa hiç bakma bu modele canım

ve kafanda birşeyler olusur mutlaka ama gidip gördükten sonra hatta deneyince oturur hersey kafanda.

sıkıntı yapma önünde zaman var daha..

benim 3 ayım var. ben de henüz dogru dürüst bakmadım

ama kafamda model var en azından nasıl gelinlik istemediğimi biliyorum .. dantel özellikli istiyorum. sende gezerek kafanda olusturursun

kuzum darılma ama bence de baska model bakmalısın....cok hosuma gitmedi...üzgünümm

yok canımm

ne darılması bozulması
hiçç
öyle bişey olmaz

aksine burda farklı zevkteki bayanların fikirlerini söylemesi daha da hoşuma gider

ben zaten çok kararsızım bu gelinlik konusunda

bakalım ne olyapcam yaaaaa :26:

Çağlaa çok güzeller canım
nerden aldın link verir misinn bende nikah için istiyorum

ye tickerımı çağlammm ben de seninkini yiyeyim
ben 5. aya kucak açarkene sen neredeyse bitiriyo oluyosun
şimdi sabırsızlıkla seninkinde 4 rakamını görmeyi bekliyorum

ay eveeeeeeeeeeeet özgeeeeeeeeeem az kaldı 4 ü görmemee aşkım geldigi zaman 4 bile yarılanmıs olcak ayyyy 4ü görünce bana fenalık basabilir telastan nedense 5 de hala cok varmıs gibi gelio ama 4 olunca böle cok yaklasmıs gibi hissedicem

tamamen 4 ay kaldıgında zaten tutmayın beni... 4 ay cok kısa bi süre yaaa vın diye gecer

hoşbuldumm fıstıklı sarmamm nasılsın geçtimi aksiliğin

pazartesi bugun kusum bugunden kurtulana kadar biraz zor... ögle saaatleri gecsn kahve içme vaktim gelsin o zaman sakinlerim ancak biraz gun bitio diye

çok haklısın deneyince oturacak herşey bencede

ayrıca ben de senin gibiyim

ne istemediğim belli de
ne istediğime karar veremiyom

korunma konusu konuşulmuş
ben de fikir beyan etmek istiyoreeee
şimcik aslında ben kendi adıma kondom pek istemiyom, zaten en azından ilk sefer için istemiyom kesinlikle
sonra da ne bilim aramızda bişey olsun da istemiyorum
hap konusunda da tereddütlerim var.. yerden yere vuran da var çok memnunum diyen de
her gün aynı saatte içmek külfet gibi de geliyo..
sonuç olarak bi süre hap bi süre kondom şeklinde dönüşümlü olarak yapabilirim sanki

Ertesi gün hapını araştırdım ben canım mesela kondom yırtılmasında yada başka bi sebepten dolayı birlikte olunca 72 saat içinde içeceksin bi de ondan 24 saat sonra işlem tamam... ilk gece için bunu düşünüyorum ben... sonrasında canıma kalıyor iş

benim nişanlımda kondom kullanmayı istemiyor
zor olur diyor
ten tene değmeli diyor

bende hap konusunda tereddütlüyüm
reglim falan çok düzenlidir acaba düzenimi bozar mı hormonlarımı bozar mı diyorum :26:

diğer türlü de ikimizinde tecrübesi yok
kazaya gelebiliriz :18: :18:

ne yapıcaz bilmiyorum :26:

oooff ne karışık işler..
tam evlendikkkk oohh rahatladık dicezs diye düşünürken başka uğraşlar peydah oluyor..
bu kadann bekle bekleee sonra bz ağız tadıynan olmıcakmı yahuuu

yani bu işler böyle karılşık olacaksa ben yokum arkadaş dermişimde...
her türlü varım yani

Son düzenleme:

aynen bizimde ikimizde tecrübesiz

iş korunma konusuna gelince bende tereddütlüyüm
heralde hap kullanıcam bende , ama bunun için mutlaka doktora gitmek gerekiyormu kızlar.
herkes yasmin falan bişeyler diyor , kafamıza göre alamayız sanırım :26:

iş korunma konusuna gelince bende tereddütlüyüm
heralde hap kullanıcam bende , ama bunun için mutlaka doktora gitmek gerekiyormu kızlar.
herkes yasmin falan bişeyler diyor , kafamıza göre alamayız sanırım :26:

Benim etrafımda 10kişiden sadece 1 i hap kullanıyor herkes de erkek korunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…