'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hümeyraaa :) sen bizim istediğimiz tarihte evleniyormuşsun biz hep 19 Mayıs dedik tanıştığımız gün o gündü
ama bize kısmet olmadı size uğurlu gelir umarımm

speddyyim hoşgeldin kuzummmmmm

günaydın tembel gelinlerartık tünaydın dememiz lazım...Kızlar ben dün kırmızı noel baba ve mutlu yıllar yazar boxer aldım kocişe..Birde yıllar önce ördüğüm atkıya uygun bir bere ve sevginin beş dili diye bir kitapkendimede nbbnin süper bir takım aldım ve happy new year yazan don bakalım paşamız bize ne alcek sabırsızlıkla bekliyorum şafak bugünü saymazsak 1 yuppiiiiii

*** eski veya yeni evli hatunlarız biz***
*** evlendik muradımıza erdik***
*** kocaları rahat bırakıp kk da çene çalıştıralım***

oyam bence bu olabilir evlendik muradımıza erdik biz kim miyiz 2013 gelinleri (cok mu uzun oldu ne )

--

bu arada evine bayılmıstım. tekrar dile getirmek istiyorum.

oyam bence bu olabilir evlendik muradımıza erdik biz kim miyiz 2013 gelinleri (cok mu uzun oldu ne )

--

bu arada evine bayılmıstım. tekrar dile getirmek istiyorum.

evet aslımın önreisi güzel....

yada
"ve sonunda bizde yaptıkkk :):):) ne mi yaptık ? ee evlendiikkkkk :) siz ne sandınız !!!!"

esprili bi başlık olabilir

aayyy çok uzun oldu benimkşi

karenimmoooo dediğini birazdan yapıcam çok teşekkürler btk ya yazıcam durumu dünden beri sinirlerim bozuk valla

özlemimmm 26/tekirdağ/avukat

ben isimleri karıştırıyorum yaa

çağlaları biliyorum , aslı, oya, müge
:26: :26: başka kim vardı kliii

unut sen zaten beni

köpük merakı bizde de varrr balayına giderkene biz de götürcez bizim de evimizde küvet yok zaten

tuti ismini hatırlıyorummm, sen de eskilerdensin o nedenle ben de sana tanıdık gelirim muhtemelen alice

canım snei işten çıkartamaz sosyal haklar denen bişey var üzülme takılma sen

günaydın kuzuk

kuzu benden sonrada biri vardı sanki listede en son adımı görmek hiç hoş değil:18::18:

yoktu kız, dün bi arkadaş tarih söylemiş ama hemen eklemiyoruz artıkınnnn
devamlılığa bi bakçaz bakalım

dün sevdicekle buluştuk ağzını yüzünü yidim cocugun

özlem hep senin yüzünden
hahaha aslım süpersinnn
dün ben bişey yapamadım tiyatrodaydık malum ama çok eğlendik çok güzel geçti yaaa
sevdicek izine çıktı ve bugün benim yanıma uğrayabilirrrr nikah dairesine gidip bilgi alcaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…