- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
Isin zormus 4 kere neyse her seferinde daha iyisini yaptirabilme sansin olacak isin kuafor kismi beni geriyor birazcik huysuzumdur bu konuda birde o gunun stresi olacak umarim memnun kalirim gidecegim yerden
aslinda benim isim daha zor kapaliyim biliyor musun,nasil olacak hicbir fikrim yok..ben istedigimi biliyorumda
kuaförler tas gibi kafa seviyor,nisanimda kuaförden kactim
Bende kapalıyım.daha karar veremedim ne yapacağıma konusuruz bakarızaslinda benim isim daha zor kapaliyim biliyor musun,nasil olacak hicbir fikrim yok..ben istedigimi biliyorumda
kuaförler tas gibi kafa seviyor,nisanimda kuaförden kactim
benimde kınam istanbul'da olucak hani adana'ya düğüne gelemeyenler kınama gelir diye düşündüm kınamı düğünden 1 hafta önce yapmam lazım ki adana'ya gelecek olanlar ve ben biraz dinleneyimdediğiniz gibi başka şehire gitmek zorlaştırıyor bu kuaför işini istanbul'da olsam ali gür olucaktı yine tercihim nişanımda çok memnun kalmıştım çünkü...ama adana'da ali gür yok yaaa
benimde kınam istanbul'da olucak hani adana'ya düğüne gelemeyenler kınama gelir diye düşündüm kınamı düğünden 1 hafta önce yapmam lazım ki adana'ya gelecek olanlar ve ben biraz dinleneyimdediğiniz gibi başka şehire gitmek zorlaştırıyor bu kuaför işini istanbul'da olsam ali gür olucaktı yine tercihim nişanımda çok memnun kalmıştım çünkü...ama adana'da ali gür yok yaaa
Ben de dayanamiyip kacmaktan korkuyorum birde dugun gunu baska kuafor bul isin yoksa bence nasil birsey istiyorsan fotograf gotur o zaman yaninda en azindan gorurde yapar
ene buzlar ülkesi sendemi adana'ya gelin gidiyorsun bende diyorum polatlı bana hiç yabancı gelmiyor
bende adana-seyhan'a gelin gidiyorum...türbanlısın sanırım inşallah dilediğin gibi güzel yapan bir yer bulursun canım gelin başın için...
benim nisanda hic vakit kalmadi ha bire denediler denediler...
iki tane götürmüstüm birini mahvettiler..ama hep sacma sapan tarzimdan ayri seyler..
aritk kalktim hadi eyvallah dedim,birakmak istemediler bizim tayfa saclarini yaptirirken gittim eve halam yapti :)
bulursun ya bir ali gür...sac isi kolayda makyajida halledersin,bir hafta önce gideceksin ya bulursun orada güzel bir yer..
canim ben mersinde okudum universiteyi adana ve mersin kuafor cenneti gibidir hic merak etme ordada cok iyi kuaforler bulabilirsin
canim biz ankaranin farkli ilcelerindeyiz,ama adanda yasayacaz..
adanayi da pek sevmem ama nasip:)
cok asiri sicak hic cekilmiyor benim annem marasli,adanada halam var o yüzden adananin havasini biliyorum
ne yaparim onu düsünüyorum..
2007hu cabım iyi geceler görüşmek üzere
inşallah canım ya bende abartıyı hiç sevmem makyajda ve saçta zaten saçımı düğünde sade balerin topuzu düşünüyorum adanasıcağında açık saçla mahvolurum ben
tatlım kayınvalidemin orada dediğin gibi adım başı kuaför salonları var artık ordan bir yerden araştırıcam
sorma çok sıcak ya ben adana'da sıcaktan ağlamıştım psikolojim bozulmuştu günde 50 kere üstümü değiştiriyordum istanbul'a gitmeyi iple çekiyordum amaaaaaaa gel gör ki yavaştan adana'a beni çekiyor kendine doğrunişanlıma ne biçim yerde yaşıyorsun demiştim
buzlarülkesi canım adana'da nerede yaşayacaksın ?
karenimmo canım sen nerede yaşayacaksın evlenince?
buzlarülkesi canım adana'da nerede yaşayacaksın ?
karenimmo canım sen nerede yaşayacaksın evlenince?
ben yatayim en iyisi su acik sacla yazdigin yeri acik salca anladim ve sicakta kizarmaya yordum..
kafa bir milyon oldu..japon pazarini gectim
iyi geceler herkese
icinde demek istedim:)))
seyhan canim
ben eskisehirde devam edicem yasamaya sehir degisikligi yok neyseki sen nerde yasiyacaksin
enemmmm sendemi seyhan bende seyhan gazipaşa'da oturacağım canımadanalı yada adana'ya gidecek biri görünce heyecan yapıyorum nedense
canım eskişehir çok güzel diyorlar daha oraya gelmek nasip olmadı bende adana-seyhan 'da yaşayacağım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?