'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oyam bence bu olabilir evlendik muradımıza erdik biz kim miyiz 2013 gelinleri (cok mu uzun oldu ne )

--

bu arada evine bayılmıstım. tekrar dile getirmek istiyorum.

1)sağol canımcımmm, evde buaralar değişiklik yapmayı düşünüyorum. fon olan kahve tüllerim beni geriyor. ne yukarı doğru toplanınce düzgün duruyorlar, ne de aşağı doğru salınınca düz duruyorlar. onları aldığım yere götürüp hesap sormayı düşünüorum çok mu takığım ne hiç de öyle düzen manyağı değildim noldu bana
bu arada dün eve gittim ki aşkım tv yi taşıyor, küçük odamıza taşındık. soğuklar gelmiş, evi ısıtmak zormuş

2) ama amaa 2013 dersek ben 2013 değilim. ya böyle başkaları da gelmek isterse :44: veya çekinmesin gelsin ne olacak mı diyelim

3) 3ü unuttum :26:

Günaydınnn canlarımmmmm...nasılsınız bugün?...dün lazere gittim cıkısta...dolmustayken aklıma geldiniz....bi 20-30 yıl sonra kk da konusutugumuz gözümün önüne getirdim...hem duygulandım,hem gül gül öldmmm dolmustaainş bi ömür hep birlikte oluruz....lazerden sonra Alpicanla görüstük....optimuma gidelim dedi.ç..kına için sarar da calısan cocuga numara bırakmıstık...kırmızı kravat gelmiş.ben onu alırım sen bakarsın english home'a falan dedi(tabi dalga geciyo)her gittigimde ordan cıkmıom diyeneysee optimumun kapısında kuzeniyle karsılastık....D&R da calısıyo cocuk...senin film hazır.kasaya bıraktım alabilirsin dedi.bende hemen bi ampulbiliyosunuz bugün evlenme teklifi alcam...hala plan ne bilmiyorum ama cocuk film deyince aklıma bişiler gelmeye basladı....gecen gün de casablanca yı izledin mi demişti....bende hayır bi türlü izleme imkanım olmadı demiştim...indirim de evimizde izleriz demisti...aklıma o filmi m i aldı acaba diye düsündüm...kızlar bu sinema kapatmıs olmasın ohaa diyorum böle bişi yapmaz diyorum ama ne bilim aklıma geldi:26::26::26:sizce ne olabilir....ben önce mi gidim senle birlikte mi gideim mekana dedi...bende sen önce git dedim.prensesi karsıla dedimyaaa napcak bu yaaaaaaaaaa

bu arada yeni gelen gelincikler hosgeldinizzzz......

Adana gelinleriiii, her zaman yardıma hazırım size...Adana'da yasıyorum......

(geçmişi okumaktan yoruldum yahu...Allah ellerinize ,çenenize kuvvet versinnnn

hmm o da olabilir :26::26::26: her yılın gelinleri ayrı topic acmıs ya ondan dedim.. sen bizdensin biz senden

gözüne batıyorsa perde gidip konusabilirsin.

cidden havalar cok soguk yahu

tovbe tovbe tovbe...

Aslı bunları böyle yükledin ben videosunu bilmeme rağmen komik geldi bana

mesela call teyse o sutuna ne yapıyor

benim zaten o harekette rezilliğim var evde. :18::18: hatırlatma bana.

hatta burda nasıl rezil oldunuz diye topic var oraya yazmıstım millet kırılmış. bulursam o yazıyı paylasayım sizle de bu alık arkadasınızın rezilliğimni görün

Özzleemmmmmm

adımı bliosun.yine yazim bilmeyenler için...

Çağla / 26 / Adana / Restoratör-Tekniker-Projeci(her bişi var bende)

bundan 1 ay önce babama rezil oldum bilenler vardır belki callenetics egzersizleri var onu yapıyorum aksamları o zamanlar iş cıkısı...

orda bir kısım var sunun gibi ;
bu sekilde dolaba ya da bir yere tutunarak pelvisi asagı yukarı oynatıyorsun. kademe kademe asagı egilip kalkarak bu hareketi yaparken babam sen kapıyı ac bana dedi ; napıyosun sen kızım ? gözler böyle tabii.. ben kalakaldım zaten kem kümm ee seyy baba bak spor yapıyorum dedim bilgisayarda videoyu isaret ettim hmm dedi gitti.

hepimizin aklna gelen seyi düsündü muhtemelen " kızım striptiz mi yapıyor "

artık akıllandım ders oldu bana yapmadan önce sesleniyorum ben spor yapcammmmmmmmmmmmmm diye

püff yaa biz meraklı hatunlar süpriz yaptırtmıyoruz kiiiii hiçççç,
bir yerde izlemiştim, kız sinemaya gidiyor, film başlayacak bir bakıyor ki sevgilisi perdede, sonra birşeyle söylüor, bir bakıyor arkadaşları falan,
yorumlar yapıyorlar, sonra bir bakıyor başka birileri annesi babası falan, derken evlenme teklifi ediyor.
acaba böyle birşey yapmış olabülür mü ki :44: sizin fotolardan derlediği bir şey de olabilir.
ay çok heyecanlı. akşam girip yazmazsın ki sen şimdi

çağlam cok kurcalama

bırak heyecanını hevesini yaşa.

bir de teklif gelmiyor muymuş

sana diyormus bosuna heveslendin durdun

Oyam internetim yok evde...tlfndakini de kapattım acık kalmıstı 300 tl fatura gelince alpican sinirlendi kapattırdı

sabah hemen yazarım yada bakarsınız yazarım birinden girip...dayanamayabilirim....dedigin gibi bişey yapmıs olamaz evdekiler bi garip olurdu...haberleri olurdu öle bişey olsa yada arkadaslarım..agız yüz oynardı.bende hissederdimbelkib üyük salonlara güc yetmeyebilir ama arıplex sinemaları var burda...onun küçük salonlarından bri mi acaba diye düsündm yani...bi cinebonus yada avşarı kapattıramaz yani...1000-1500 ödemesi gerekr...ona da gerek yok su an..zaten sıkısıgız...ki benm anası kılıklı içinde accık da olsa pintilik olan müstakbel nişanlım vermez o parayı...

çağlam cok kurcalama

bırak heyecanını hevesini yaşa.

bir de teklif gelmiyor muymuş

sana diyormus bosuna heveslendin durdun

bana bi soru soracakmıs bu aksam..sadece evet dicekmişim...oldu dedim bende yaz bi kagıda elime ver dedim..nasıl davranym ne diyim...manyak yaaa...bi ömür lafını eder durur artık

Özgemm unutur muyum hiç senii seninle zehranın adınızı karıştırıyordum ben hangisi zehra hanginiz özge diye ama artık öğrendimm

o sütunla neler yaptı öyleeeeee
ben onu dükkanda açmıştım bir kere de
nasıl kapayacağımı bilemedim neler izliyor bu diye şaşırmışlardı

çağlaaaaa kafanı yormasana sürpriz ne diye
anın tadını çıkart yeter
o kadar hazırlanıyor çocuk
senin düşündüğün şeyi yaparsa da sürprizi kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…