günaydın melekhosgeldin .. ben aslı.. mart gelini.
Günaydınnn kuşummm nasılsın bu sabahh
oyam bence bu olabilirevlendik muradımıza erdik biz kim miyiz 2013 gelinleri (cok mu uzun oldu ne )
--
bu arada evine bayılmıstım. tekrar dile getirmek istiyorum.
1)sağol canımcımmm, evde buaralar değişiklik yapmayı düşünüyorum. fon olan kahve tüllerim beni geriyor. ne yukarı doğru toplanınce düzgün duruyorlar, ne de aşağı doğru salınınca düz duruyorlar. onları aldığım yere götürüp hesap sormayı düşünüorumçok mu takığım ne hiç de öyle düzen manyağı değildim noldu bana
bu arada dün eve gittim ki aşkım tv yi taşıyor, küçük odamıza taşındık. soğuklar gelmiş, evi ısıtmak zormuş
2) ama amaa 2013 dersek ben 2013 değilim. ya böyle başkaları da gelmek isterse :44: veya çekinmesin gelsin ne olacak mı diyelim
3) 3ü unuttum :26:
iyiyimmgribim
sen nasılsın
tovbe tovbe tovbe...
Aslı bunları böyle yükledin ben videosunu bilmeme rağmen komik geldi bana
mesela call teyse o sutuna ne yapıyor
Geçmiş olsunn :26:
İyiyim ben de oyanın sorusuna gülüyorummcall teyse o sütuna napıyorrr
Günaydınnn canlarımmmmm...nasılsınız bugün?...dün lazere gittim cıkısta...dolmustayken aklıma geldiniz....bi 20-30 yıl sonra kk da konusutugumuz gözümün önüne getirdim...hem duygulandım,hem gül gül öldmmm dolmustaainş bi ömür hep birlikte oluruz....lazerden sonra Alpicanla görüstük....optimuma gidelim dedi.ç..kına için sarar da calısan cocuga numara bırakmıstık...kırmızı kravat gelmiş.ben onu alırım sen bakarsın english home'a falan dedi(tabi dalga geciyo)her gittigimde ordan cıkmıom diye neysee optimumun kapısında kuzeniyle karsılastık....D&R da calısıyo cocuk...senin film hazır.kasaya bıraktım alabilirsin dedi.bende hemen bi ampul biliyosunuz bugün evlenme teklifi alcam...hala plan ne bilmiyorum ama cocuk film deyince aklıma bişiler gelmeye basladı....gecen gün de casablanca yı izledin mi demişti....bende hayır bi türlü izleme imkanım olmadı demiştim...indirim de evimizde izleriz demisti...aklıma o filmi m i aldı acaba diye düsündüm...kızlar bu sinema kapatmıs olmasın ohaa diyorum böle bişi yapmaz diyorum ama ne bilim aklıma geldi:26::26::26:sizce ne olabilir....ben önce mi gidim senle birlikte mi gideim mekana dedi...bende sen önce git dedim.prensesi karsıla dedim yaaa napcak bu yaaaaaaaaaa
bu arada yeni gelen gelincikler hosgeldinizzzz......
Adana gelinleriiii, her zaman yardıma hazırım size...Adana'da yasıyorum......
(geçmişi okumaktan yoruldum yahu...Allah ellerinize ,çenenize kuvvet versinnnn
püff yaa biz meraklı hatunlar süpriz yaptırtmıyoruz kiiiii hiçççç,
bir yerde izlemiştim, kız sinemaya gidiyor, film başlayacak bir bakıyor ki sevgilisi perdede, sonra birşeyle söylüor, bir bakıyor arkadaşları falan,
yorumlar yapıyorlar, sonra bir bakıyor başka birileri annesi babası falan, derken evlenme teklifi ediyor.
acaba böyle birşey yapmış olabülür mü ki :44: sizin fotolardan derlediği bir şey de olabilir.
ay çok heyecanlı. akşam girip yazmazsın ki sen şimdi
çağlam cok kurcalama
bırak heyecanını hevesini yaşa.
bir de teklif gelmiyor muymuş
sana diyormus bosuna heveslendin durdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?