'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

1800 tl çook yavv ama şu klasik arabaya çook özeniyorum bende çoook hoş oluyor ama o kadar para veremeyiz ki şu an :2::2:

günaydın kızlar...

ben de gördüm limonatamı kiiii masallahh allah ayırmasın ömür boyu onlarııı

bugun de yogunum ben hem de cok...

ve ben bu ara iyi degilim sanırım son 3 gündür falan...

aklıma hep kötü seyler geliyor dugunumu goremezsem hastaysam vs gibi böyle dusuncelerle bogusuyorum işte

ayyyyy maşallahh kızlar ikinize dee

aslıı sen kiloluyum falan diyorsun ya bende seni bayağııı kilolu sanıyordum ama fazla yok ki senin

özgeee kızıl saçla harikasın sennn bayıldımm o haline
kesinlikle çok güzel taşıyorsunnn

ben kiloluyum ki :26::26: sadece Allahın sevgili kuluyum göstermiyorum orantılı dağılımdan. sence /sizce kac gösteriyorum ben?

Son düzenleme:
ben kiloluyum ki :26::26: sadece Allahın sevgili kuluyum göstermiyorum orantılı dağılımdan. sence /sizce kac gösteriyorum ben?

52 beden gibi
böyle deyince insanın hep daha büyük söyleyesi gelir amaaa
en fazla 42 gibi oda alttan. üst 40 mı :26:

buarada nişandan beri kilo verdin mi sen? daha da toparlanmışsındır diye düşünüyorum :44:

ttabi callen teyzeye devam etmiyorsun sanırım.. o zamanlar toparladım diyordun da ondan sordum

Son düzenleme:
Aslımmmmm,Özgemmmm kaderiniz de sizler gibi güzel olur inşallah...canlarım benimmmmm...

amin çağlam sağol

evet alt 42 üst 40 beden. basenler ve göbek fora. call ile toparladım. 3 kilocuk verdim ya. dikkat ediyorum bazen de zıvanadan cıkıyorum ondan.

ecem suan 88 kiloyum ama göstermiyorum o kadar ,dağılım her yerde oldugu icin. ama vermek istiyorum dügüne dek 1 senede 15 kg aldım ya

Kızlar fotolara baktım süpersinizzzzz..
özge ben ve aslının gözler renkli
zaten özgeyle hemşeti sayılırız aslıyı bilmiom ama ???
çok beğendim ikinizide..

Ama küscem şimdiiiiiii
bende sizin için resim ekledim çok az kişi bakmış

çok tatlılar canım:) güle gülee şeyet fiyatları nedir peki
,

Canım çiçeği bu topicte bir arkadaşın önerisiyle facebookta birine yaptırıyorum damat yaka çiçğiyle beraber 55 Tl ayakkabı türkiyede 299 tl civarında satılıyor ama ben yabancı bir alışveriş sitesinden kargo dahil 72 tl ye aldım :)

herkese slm :)
bende kısmetse haziran 2013 geliniyim :)) uzun süredir takip ediyordum ama anca üye oldum, burdan çeyiz nişan ve bir çok konuda çok faydalandım şimdi araştıranlar için bende üye olayım zaman zaman yazıp yardımcı olayım dedim :))

Bebekleriiiiiimmmmm

bebikolar en iyisi ben gelince buluşuun
pelinimm nazlım ayrılmasın elleriniz o yüzükler de parmağınızdan hiiiçç çıkmasın. çok güzel olmuş yavrucuuuk face.den gördüm
Nurayımm lokumummm çok sağ ol bitanemm inşallah hiiç ayrılmıcakk, o yüzük parmağımdan sadece duş alırken ve ellerime krem sürerken çıkacak o kadar
günaydııınlar sekerleer

nurayımm sanırsamm öle olcakkk 9 ocaktamı geloosun sen lokumummm?
Nerde ne zaman bulusuyosunuz aşkım?
Aşkımla araba alcaz, o getirir ki beni, kar yağmazsa
Aminnn kurabiyemm çok sağ ol kaymağımm Hiç birimiz ayrılmayalım kii

Acaba neden öyle düşünüyosun ki :26: Psikolojide bi sebebi vardır mutlaka, bastırılmış düşünceler vs. Ama üzülme sen geçicidir kurabiyem bu durum

canımmmmmmm
ne kadar şanslısın sen yaaa
inanki hiççç belli dğeil
ki beden olarak bakarsan
ben 68 kiloyum üst 42-44
altta 40-42 beden giyiyorum

kilo versen olur tabii ama çokta kasma kendini hakktan güzel orantılısın

18 mayıs nikah
17 mayıs kına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…