'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

karenimmooooo arkadaşım tekrar teşekkürler meleksin sen yaaaa ...
:):):)
bu arada şu müziklerini rica etsem bana da gönderebilirimisin...

Sen de bana yolla diyecem ama ben mail adresimi atamıyorum özelden msj atabilmek iiçin 15 yorum daha yapmam lazım

canım msn açabiliyorsan ordan yollayayım
daha çabuk oluyor öyle
hepsini bi kerede atarım
ben sana atıyorum adresimi şimdi
sen eklersin beni

hallolmasına sevindim kuzmmm
bişey dermez sanırım
ya da derse de hallettik ceza faiz ödemeden dersin
sizin masanıza bırakmıştım ondan rahattım de en kötü suçu ona at

benimde kuföre gitmem lazım
kalın kaş ve bıyık moda olmadığı için insana dönmem lazım
yakında kuaför yok
birde ben kuaförden çıkınca
iptal oluyorum kıpkırmızı olduğumdan insan içine çıkamıyorum :26:

ben işten çıkana kadar kapanıyorlar
yarın ayarlayabilirsem gidiim bari

Özlemim sen iyi ol yeter bana....hiç sorun değil kuzum...çok teşekkür ederim...

arkadaşlar bana da mail adreslerinizi mesaj atarsanız yarın gönderirim...bugün yanımda değil...evdeki bilgisayardan getircem yarın...

hmm bnm kardeşim ii alıodu yaa ama cidden olacak iş değill bıraktı zaten bizde senin gibi düşünüdk evlenmeden önce para biriktirmek için yapılabilir ama evlendikten sonraaa cidden olmazzz cok zor yaaa okyanuslara gidio haber alamıosun cok ii biliorumm canım cok cok haklsıınn...
aaaa ne güzel olur cnm yaa inşallahh en güzeli kendi işinizz bizde bankada mutlu diilizz hele de benn hiç sewmiorum ama düğün üstü bırakamamm :))))

biz daha alamıoruzz inşş şu düğünü yapalım biiraz rahatlayalım hemen girip borca alacaz ya ev şartt...

evet evett cnmm anladımm ismi tickermiş demek kullanmıorum ben bilmiorumm zaten pek siteyi kullanmayı daa dedim ya bankacıyım ara ara hgiriorumm bi ameliyat gecirdim burundan o zman ögrendim siteyi ama bagımlısı oldum yaaa 7 aydırr girmem sanıodum bi daha nickim bilee kısacıkk :))))

aaaaaaa ecee yoksa senmisin müzikleri yollayaannn ben ceren sandımmmm

kızçelerrrr..
benim kocişimin 15 ocakta doğum günü varrr .
hediyesini çoktan aldım verdim bile ... bide böyle bir jest yapmak istedim ... geçen yıl sürpriz bonny meyve göndermiştim sınava çalışıyordu çok sıkılmıştı o zamanlar çok hoşuna gitmişti sürprizim ...
şimdide bunu yllamak istiyorum......
bugün siparişini verdim 15 ocakta eline ulaşacak çok da indirimli aldım ... türktelekom a %30 indirim vardı

üzerinde toplamda 53 adet kurabiye var tüğm iş arkadaşlarına da yeter

Son düzenleme:
Özlem çok güzell... Bizim de yıldönümümüz geliyor 1 ay var hediye düşündüm ama böyle bi jest te yapsam mı acaba.. yada o bana yapsın ama yapmaz ki

çiçeksepet daha uygunmus ama teslimat süreleri uzunmus yaaa...olmadı şimdi

özlemmmmmmm bende yolluyorum özlemde yolluyor
isetdiğin an sana da yollarım

Oyaaaa herifine söle seni benim dügne getirsin yaaa

geleyim şekerrrrr biraz oynağımdır ben ama
kendi düğünümde oturma sürem toplam 5 dakika :118::118::118::118::118::118:

özlem patronun jetonu düşmediğine sevindim, umarım anlamaz da

yaptığın jest de güzelmiş bu arada.
ben hiç yapmam böyle şeyler
enson o benim gönlümü almak için yollamıştı, bende ona içlerinden ayırıp kargolamıştım. benimkisi cimri işi

Özlem çok güzell... Bizim de yıldönümümüz geliyor 1 ay var hediye düşündüm ama böyle bi jest te yapsam mı acaba.. yada o bana yapsın ama yapmaz ki

aa bizim de bir ay var yıldönümüne ben bonnyfood macerasından sonra tepkimi göstermek amaclı yapmıcam bişi

o yapsın

---

belki yapar belli olmaz aska geliyorlar bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…