'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bizim ipimiz sağlam hiç kopmaz maşallah
2013 gelsin, çok güzel gelsin.. sonra 2014 gelsin herkes aşkına kavuşsun.. ayy

yağmurcum yeni bir yoıl neler getirecek bilemeyiz, karamsar olma, belki de hayatının yılı olacak

nurayımmm o ağzını varyaa enişte yesin emi senin bal damladı sanki amin bitanem inş. herşeyi unutturur inş. karamsarlık gitsin üstümden kovalıyalım onu:26:

benimde net belli olmamkla beraber 2013 şubat sonu gibi :)

bende 2013 şubat gelini olucam inşallah bu bır hafta on gun içeriisnde belli olcakkk off fenaaa heycanlıyımmm mobılyalar eww gelinlik salon dans şarkıı bi sürüü güsell derdim warr kısslarrrrr :)))

Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişlerrr

nurayımmm o ağzını varyaa enişte yesin emi senin bal damladı sanki amin bitanem inş. herşeyi unutturur inş. karamsarlık gitsin üstümden kovalıyalım onu:26:

ayyyy yesin valla hiç yok demem
gülümseyelim, mutlu olalım, enerjimizi yükseltelim yeni yıla girerken..
musmutlu bi sene olsuuunnn bereket, huzur, aşk, sağlık doluuu

yaa biliorum aslındaa ama mümkün diil gibi gelio ya herşey tastamam al al al bitmio kii Tickerim????? anlamadım 4 e düşşse derken tatlımm

ooo bahriyeliden anlamalıydım bnm kardeşimde gemi inş ve gemi mak müh. canım biliirm sefer yolu gözlemeyi ama o bıraktı yaa istemedi....aynen iş güç zorr ama olsun cok şükürr diyelim işi var kaazancı ii ah bide görüşebilseniz aama inş bu günlerde gecer..

amin cnm bnm inşallahh Allah gönlünüze göre versinn...

aa süpermiş senin işşş yaaa bayldım özgürsün yanii :)))

biz 2mizde bankacıyız kuzum ya..4 yıl 4 aydır birlikteyizz üni aşkımm :)) 11 aydır da nişanlıyızz artık düğünü yapalım nisaana dioruzzz :)) böle bir ciftizzz :))

kızlar ben erken kaçıyorum sevdiceğim gelicek
yılbaşına kadar girememe ihtimalim var o nedenle şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorummm
gelsin artık pek sevgili 2013 ümüzzzz

saol kuuzucumm seninde kutlu olsunn geldi geldi cok şükürrr :))

canım merhaba ben yeniyimm bilmiorum derdin sıkıntın nerdi ama inş yeni yıl snaa da mutluluk huzur getirirr canım tüm dertlerini atarsınn....
yeni gelen fıstıklar hoşgeldiniiizzz

kk nın süprizi neymiiişşş ben kaçırdım galiba

2012 ye elvada diyoruz artık, çeke çeke getiriyoruz 2013 ü

hoşbuldukkk cnmmmm :))))

Ben geldim selam kızlarrr

Hoşgeldinnnnn

yok ben sana güveniyorum çağlam,ben ki doktora iğne vermesin diye ısrar eden,verilen iğneleri yaptırmayan biriyim ve ben bile dayandım sen haydi haydiii

ben de evlenenlerden olmak istiyorum yaaa,Allah herkesin gönlündeki sevgiliyi yar etsin,yari olmayanı da en güzeline nasip etsin İNŞALLAH.

ben de evlenenlerden olmak istiyorum yaaa,Allah herkesin gönlündeki sevgiliyi yar etsin,yari olmayanı da en güzeline nasip etsin İNŞALLAH.[/QUOTE]

İNŞŞALLAHHH CANIMMMM...

amin inşallahhhh geçsin zaman sevenler için

amin kuzum sizin de inşallah

parası yerin dibine batsın yaaa bildigin memur maaşı hem yani bence cok bir lüksü yok diğer maaslardan... özel sektörde calısmak daha avantajlı ben bırakmasını istiyorum aslında... kendi işimizi acmayı dusunuyoruz canım yayın alanında Allah inşallah guldurur yuzumuzu... eğer aklımdaki iş tutarsa bırakacak meslegi, yoramam askımı deniz ortalarında yanımda olsun o benim böyle ayrı gayrı olmuyor kusum yarın obur gun coluk cocuk olacak

ne güzel valla bizimm evi satın aldıgımız ciftte bankacıydı cok tatlılardı aklıma onlar geldi

nisan cok guzel bir ay canım ben de isterdim nisanda evlenmek ama olmadı

mesajlarımın altında bir ticker var ya canım ondan bahsediyorum.. 2 hazirana geri sayım yapıyor

çağlacanım onu bilmiyorum malesef ya nasıl bir işlem uyguladıklarını
teee zamanın zamanında yazmıstım buraya inşallah 2013 olur diye hala inşallah diyorum ortada ne isteme ne nişan söz bişey yok inşallah yaza evlenebilirim yoksa kendimi depresyona sokacammmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldinn. inşallah evlenebilirsin, inşallah evlenebilirizzzz bende girecem yoksa depresyonaa
kızlar ben erken kaçıyorum sevdiceğim gelicek
yılbaşına kadar girememe ihtimalim var o nedenle şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorummm
gelsin artık pek sevgili 2013 ümüzzzz

özgeeemmm seninde yeni yılın kutlu olsunn canımm

off yaaa bende 2013 ü heyecanla bekliyordum ama fos çıkcak diye korkuyorum

CANLARIMMMM GÜNAYDIN NASILSINIZ İYİ KAYNATMIŞSINIZ VALLA ..
KISACA DÜN OLANLARDAN BAHSEDEYİM ...

PATRONUMUN TOPLANTISI VARMIŞ ÖTEKİ REST. GELMİŞTİ BENİMKİNE DEĞİL TELEFON AÇTIM ÇAĞIRDIM..
TOPLANTIM VAR ÖZLEM HN DEDİ..
BENDE BİRKAÇ ÖDEME VARDI ONU SÖYLEDİM

ARADADA MUHTASAR MASANIZDA KALMIŞ ÖDEMEYİ ATLAMIŞIM CEZASI YOK AMA VERGİ DAİRESİNE GÖNDERİCEM DEDİM KASADAN PARA ALIP TAMAM TAMAM HALLET O ZAMAN DEDİ...
AMA SANIRSAM TAM ANLAMADI DEMEK İSTEDİĞİMİ YÜZYÜZE GELİNCE DİDİKLER AMA EMİNİM...

.....

bu akşam kızmetse bende kuaföre gidicem azıcık uçlarından aldırıcam uçlar fena çünküüüü
amaa sizi çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…