yağmur sana da güzel gelsin 2013, herkese güzel gelsin inşallah
sorma nurayım valla 2 senedir çeke çeke getirdik sonunda degil miiyiki o hasretle cekerken ipi koparmadık... 21 aralıkta gecti daha kopmaz inşallah
bilmem süprüz belli değil
bizim ipimiz sağlam hiç kopmaz maşallah
2013 gelsin, çok güzel gelsin.. sonra 2014 gelsin herkes aşkına kavuşsun.. ayy
yağmurcum yeni bir yoıl neler getirecek bilemeyiz, karamsar olma, belki de hayatının yılı olacak
benimde net belli olmamkla beraber 2013 şubat sonu gibi :)
bende 2013 şubat gelini olucam inşallah bu bır hafta on gun içeriisnde belli olcakkk off fenaaa heycanlıyımmm mobılyalar eww gelinlik salon dans şarkıı bi sürüü güsell derdim warr kısslarrrrr :)))
nurayımmm o ağzını varyaa enişte yesin emisenin bal damladı sanki amin bitanem inş. herşeyi unutturur inş. karamsarlık gitsin üstümden kovalıyalım onu:26:
Kızlar ben zipleyip gönderdim hep Ceren'e 25 mb geçmeyecek şekilde alıyor
azlar cogalıyo kusum ya nedenseee ay o kadarrr zaman gecti kaldı bir avuc ay gecemicek gibi gelio bazentickerım 4 e dusseydi artık bi
deniz subayı canım kaptan değil... bu sebeple maalesef devam.. 4 yıl sonra falan istifa hakkı olacak ama işi bıraksa ne iş yapacak
biz biraz şanssız kesimdeniz, benim nişanlım gemiyle sefere cıkan gruptan... öyle limanda bekliyim belli baslı yerm olsun durumu yok.. tayini baska yere de cıksa gittigi yerde durmuyor gemiyle geziyor hep
bakalım kısmet belki istanbulda bi gemiye tayin olur mucize olur gitmez dalan belli mi olur dua ediyoruz
ben de yayınevinde editörüm...
siz ne iş yapıorsunuz sevdicekle???
canım senin bana gönderdiklerinide yolluyorum kızlara ben
Ameliee Sana da geliyor mailler kontrol edebilirisn canım:)
kızlar ben erken kaçıyorum sevdiceğim gelicek
yılbaşına kadar girememe ihtimalim var o nedenle şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorummm
gelsin artık pek sevgili 2013 ümüzzzz
2013 GELİYOR DİMİ! İple çekerdik bir zamanlar hepimiz ne heyecanlıydık kah ağladık kah güldük ama kısmet işte herşey kader HEPİNİZ İÇİN ÇOK AMA ÇOK GÜZEL BİR YIL OLMASINI DİLİYORUM AŞKLARINIZLA MUTLU,HUZURLUUBen 2013 gelmesin die bakıyorum malesef hayallerim vardı belki kötü olucam bazı aylarda ,günlerde ama olsun hoşgelsin 2013 bakalım sizlere ağız tadı versin inş.
yeni gelen fıstıklar hoşgeldiniiizzz
kk nın süprizi neymiiişşş ben kaçırdım galiba
2012 ye elvada diyoruz artık, çeke çeke getiriyoruz 2013 ü
Ben geldim selam kızlarrr
lavimmm verdigin gazla şimdi giderim dişçiyeesonra kapıdan donebilirim tabii ay ne ödlek cıktım ayol
yagmur hosgeldin
lpgli ferrari, hosgeldin tekrar topiğimize o zaman... neden bekliyorsunuz ki tut adamı kolundan oturt masaya
2013 GELİYOR DİMİ! İple çekerdik bir zamanlar hepimiz ne heyecanlıydık kah ağladık kah güldük ama kısmet işte herşey kader HEPİNİZ İÇİN ÇOK AMA ÇOK GÜZEL BİR YIL OLMASINI DİLİYORUM AŞKLARINIZLA MUTLU,HUZURLUUBen 2013 gelmesin die bakıyorum malesef hayallerim vardı belki kötü olucam bazı aylarda ,günlerde ama olsun hoşgelsin 2013 bakalım sizlere ağız tadı versin inş.
bizim ipimiz sağlam hiç kopmaz maşallah
2013 gelsin, çok güzel gelsin.. sonra 2014 gelsin herkes aşkına kavuşsun.. ayy
yağmurcum yeni bir yoıl neler getirecek bilemeyiz, karamsar olma, belki de hayatının yılı olacak
yaa biliorum aslındaa ama mümkün diil gibi gelio ya herşey tastamam al al al bitmio kiiTickerim????? anlamadım 4 e düşşse derken tatlımm
ooo bahriyeliden anlamalıydım bnm kardeşimde gemi inş ve gemi mak müh. canım biliirm sefer yolu gözlemeyi ama o bıraktı yaa istemedi....aynen iş güç zorr ama olsun cok şükürr diyelim işi var kaazancı ii ah bide görüşebilseniz aama inş bu günlerde gecer..
amin cnm bnm inşallahh Allah gönlünüze göre versinn...
aa süpermiş senin işşş yaaa bayldım özgürsün yanii :)))
biz 2mizde bankacıyız kuzum ya..4 yıl 4 aydır birlikteyizz üni aşkımm :)) 11 aydır da nişanlıyızz artık düğünü yapalım nisaana dioruzzz :)) böle bir ciftizzz :))
çağlacanım onu bilmiyorum malesef ya nasıl bir işlem uyguladıklarınıteşekkür ederim canımmmm bana hala cok eksigimiz var gibi geliyor erken basladık ama son ana kadar eksik gedik illa cıkacaktır... kiracımızla konusmus dün pasacanım söylemiş düğün yapacağımızı mart-nisan gibi boşalır ev tadilatlar falan baslıcak sonra cok heyecanlı
ezgotummm yaa el mahkum gidicem artık ben de 3 tane diş var sanırım... bir de ayrıyetten kırık bir dişim var yarısı kırıldı fındık kabugu kırmaya calısırken akıllım kafam işteo kırık dişlere ne yapıyorlar biliyormusun???? dolgu olmaz sanırım cunku on tarafa bakan yuzeyi kırıldı bi ilginç böle
hoşgeldinn. inşallah evlenebilirsin, inşallah evlenebilirizzzz bende girecem yoksa depresyonaateee zamanın zamanında yazmıstım buraya inşallah 2013 olur diye hala inşallah diyorum ortada ne isteme ne nişan söz bişey yok inşallah yaza evlenebilirim yoksa kendimi depresyona sokacammmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ben erken kaçıyorum sevdiceğim gelicek
yılbaşına kadar girememe ihtimalim var o nedenle şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorummm
gelsin artık pek sevgili 2013 ümüzzzz
Oyaaaa herifine söle seni benim dügne getirsin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?