ben bindallımı giyip ayna karsısında oynuyorum:))))kız kardeslerim gecen gün ellerine bi kitap alkımıslar hatta kına tepsisi gibi,benim elime de verdiler.öyle oynadık...Allahımmmm cok komilktik görmeliydiniz....
kızlarrrr tchibo ya waffle makinası gelmiş
Waffle Makinesi 287714 | Tchibo.com.tr
tost makinası ve wflle arayışlarım sırasında tchiboya gelmemişti hiç,bende hem tost hem waflle olabilen almıştım.
ama bizimki onun plakalarını beğenmiyor, kocaman delikliymiş bizim makine
alsam mı acaba :44::44:
iyiyim canım ya nolsun zaman geçirmece işte, günleri kovalıyoz ama gitmiyolar bi türlü
sen nasılsın bakalım herşey yolunda di mi
bende 2013 şubat gelini olucam inşallah bu bır hafta on gun içeriisnde belli olcakkk off fenaaa heycanlıyımmm mobılyalar eww gelinlik salon dans şarkıı bi sürüü güsell derdim warr kısslarrrrr :)))
aminn kuuzmm amin cok az kaldııı??? ne iş yapıoo kaptan mıı evlendikten sonradaa dvm mı işee??
Cerennnn yaa sen bi kerede kaç şarkı yollayabiliyorsunben zipledim ama yine de sığmıyor maile 2-3 şarkı ancak alıyor :26: :26:
allahm yaa
gözümde canlandı vee koptum yaaa
insan resim çeker o halde
yavrukuşlarımmmm benim herifim izinli 2 ocağa kadar o nedenle yine yanıma gelicek benimmm
haliylen de ben kaçarrrrr
sizleri öpüyorum yılbaşına kadar giremezsem de (yuh dediğinizi duyar gibiyim evde net yok anca bürodan giriyom, p.tesi de kendime tatil ilan edebilirim ) şimdiden yen yılınız çook kutlu mutlu olsunnn, yaşasın 2013 diyorum hepinizi öpüyorummmm
Cerennnn yaa sen bi kerede kaç şarkı yollayabiliyorsunben zipledim ama yine de sığmıyor maile 2-3 şarkı ancak alıyor :26: :26:
zipleyince benim de sığmadı ilk gönderişte uğraştım 2-3 parça yolladım yüklenditen sonra direk yönlendir yaparak hemen yolluyom zipleyince benimde sığmadı maalesef
Özgemmmmm mutlu yıllar kuzum benimmmm....dikkat et kendineee...
Canım maiiler geliyor mu sana yolluyorum özelden mesaj atamadım 100 yorum yapmamışım daha
Canım maiiler geliyor mu sana yolluyorum özelden mesaj atamadım 100 yorum yapmamışım daha
senin de kutlu olsun canımmm
evet o kutlu yıl geliyor artık.. bizim yılımız 2013!!!!!!!!!!!!! :13::13::13::13:
evet görüntü kirliliği gözlerine yazık olmadı
kızlar o arşivi bana da yollar mısınızzz
çağlacım sana özelden mail adresimi yollayayım ben
aha aynı problem bizde de varama biraz sıkışık sıkışık da olsak sığarız gibi duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?