'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Cerennnn yaa sen bi kerede kaç şarkı yollayabiliyorsun ben zipledim ama yine de sığmıyor maile 2-3 şarkı ancak alıyor :26: :26:

ben bindallımı giyip ayna karsısında oynuyorum:))))kız kardeslerim gecen gün ellerine bi kitap alkımıslar hatta kına tepsisi gibi,benim elime de verdiler.öyle oynadık...Allahımmmm cok komilktik görmeliydiniz....

allahm yaa
gözümde canlandı vee koptum yaaa
insan resim çeker o halde

pek güzel gözükyüor oyacım yaa
ama bence biraz geçsinde yine girer kampanyaya

iyiyim canım ya nolsun zaman geçirmece işte, günleri kovalıyoz ama gitmiyolar bi türlü
sen nasılsın bakalım herşey yolunda di mi

Ahh ne tatlı telaşlardır şimdi o gün kovalamalar özgecim hiç dert etmeyin emiii
Valla ben ben ve yine ben..Şükür diyelim cnm bu ara bana birşeyler oluyor KÖTÜYDÜM BU HAFTA ÇOK SANIRIM PİŞMALIKLAR KOYNUNDA BİRİNİN yine ama atlatıcam kendimi teselli ediyorum dularla napıyım arada ağlayıp sızlasamda mecburum Allah'ın TAKDİRİ elbet GEÇİCEK! Ve ben hiçbişi hissetmicem umuyorum az kaldı dayanmak zorundayım

aminn kuuzmm amin cok az kaldııı??? ne iş yapıoo kaptan mıı evlendikten sonradaa dvm mı işee??

azlar cogalıyo kusum ya nedenseee ay o kadarrr zaman gecti kaldı bir avuc ay gecemicek gibi gelio bazen tickerım 4 e dusseydi artık bi

deniz subayı canım kaptan değil... bu sebeple maalesef devam.. 4 yıl sonra falan istifa hakkı olacak ama işi bıraksa ne iş yapacak

biz biraz şanssız kesimdeniz, benim nişanlım gemiyle sefere cıkan gruptan... öyle limanda bekliyim belli baslı yerm olsun durumu yok.. tayini baska yere de cıksa gittigi yerde durmuyor gemiyle geziyor hep

bakalım kısmet belki istanbulda bi gemiye tayin olur mucize olur gitmez dalan belli mi olur dua ediyoruz

ben de yayınevinde editörüm...

siz ne iş yapıorsunuz sevdicekle???

tamam bugün de oynayablirim...çekerim foto :)))

yavrukuşlarımmmm benim herifim izinli 2 ocağa kadar o nedenle yine yanıma gelicek benimmm
haliylen de ben kaçarrrrr
sizleri öpüyorum yılbaşına kadar giremezsem de (yuh dediğinizi duyar gibiyim evde net yok anca bürodan giriyom, p.tesi de kendime tatil ilan edebilirim ) şimdiden yen yılınız çook kutlu mutlu olsunnn, yaşasın 2013 diyorum hepinizi öpüyorummmm

Özgemmmmm mutlu yıllar kuzum benimmmm....dikkat et kendineee...

kızlar ben erken kaçıyorum sevdiceğim gelicek
yılbaşına kadar girememe ihtimalim var o nedenle şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorummm
gelsin artık pek sevgili 2013 ümüzzzz

senin de kutlu olsun canımmm

evet o kutlu yıl geliyor artık.. bizim yılımız 2013!!!!!!!!!!!!! :13::13::13::13:

2013 GELİYOR DİMİ! İple çekerdik bir zamanlar hepimiz ne heyecanlıydık kah ağladık kah güldük ama kısmet işte herşey kader HEPİNİZ İÇİN ÇOK AMA ÇOK GÜZEL BİR YIL OLMASINI DİLİYORUM AŞKLARINIZLA MUTLU,HUZURLUU Ben 2013 gelmesin die bakıyorum malesef hayallerim vardı belki kötü olucam bazı aylarda ,günlerde ama olsun hoşgelsin 2013 bakalım sizlere ağız tadı versin inş.

yeni gelen fıstıklar hoşgeldiniiizzz

kk nın süprizi neymiiişşş ben kaçırdım galiba

2012 ye elvada diyoruz artık, çeke çeke getiriyoruz 2013 ü

yağmur sana da güzel gelsin 2013, herkese güzel gelsin inşallah

sorma nurayım valla 2 senedir çeke çeke getirdik sonunda degil mi iyiki o hasretle cekerken ipi koparmadık... 21 aralıkta gecti daha kopmaz inşallah

bilmem süprüz belli değil

kızlar o arşivi bana da yollar mısınızzz
çağlacım sana özelden mail adresimi yollayayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…