- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
hoşbuldumm :) hiç önemli diil takip etmeye çalışıyorumm :)
Canım kaçarsan soğukluk girer bence bence kaçma kendini rahat bırak bazı şeyler zaman isteyebilir :) egzersizle falan değilde eşinle konuşarak ve deneyimle arttırabilrisin şeyi
onun için sorun yok tabiki. işleri yapan ben, yorulan ben. o her an, iş modunda. kapıdan içeri girer girmez dinlenmiş bir vucut olduğu için aklına gelen ilk şey o iş oluyor. ama benimse aklıma sırtımın ve belimin ağrısı oluyor
ona sorsan herşeyi o yapıyormuş,
mesela ne mi yaptıkları;
apartman kapısını açmak,
evin kapısını açmak,
peşimden ışıkları kapatmak,
çizkek yapmak (sanki yap diyen var)
ekmek almak,
markete gitmek,
sabah beni uyandırmak,
.....
saymakla bitmez işi varmış.
ne kadar efor sarfedici işler değil mi
işler hep bende. sağolsun yardım ediyor ama ona kalsa ocak hergün silinmese de olurmuş.
her gün bulaşıklar yıkanmasa da olurmuş. çamasırların yıkanmasına ve asılmasına da gerek yok tabiki...
falan filan.
ben yorgunluktandır diye düşünüyorum. offf umarım öyledir yani
onun için sorun yok tabiki. işleri yapan ben, yorulan ben. o her an, iş modunda. kapıdan içeri girer girmez dinlenmiş bir vucut olduğu için aklına gelen ilk şey o iş oluyor. ama benimse aklıma sırtımın ve belimin ağrısı oluyor
ona sorsan herşeyi o yapıyormuş,
mesela ne mi yaptıkları;
apartman kapısını açmak,
evin kapısını açmak,
peşimden ışıkları kapatmak,
çizkek yapmak (sanki yap diyen var)
ekmek almak,
markete gitmek,
sabah beni uyandırmak,
.....
saymakla bitmez işi varmış.
ne kadar efor sarfedici işler değil mi
işler hep bende. sağolsun yardım ediyor ama ona kalsa ocak hergün silinmese de olurmuş.
her gün bulaşıklar yıkanmasa da olurmuş. çamasırların yıkanmasına ve asılmasına da gerek yok tabiki...
falan filan.
ben yorgunluktandır diye düşünüyorum. offf umarım öyledir yani
Allahtan yok imam nikahımız
olsa bilmiyorum ne olurdu
oyaa çok sağoll canım
ben bi araştırayım onu iyice
çünkü rahatsızlık veriyor bana çok fazla olmasa bike
ceren bu mezdeke sarkılar süper
iki kıvırmayı ögreneyim kardesimle gangam yapcama
az önce aldığım habere göre ptesi işe gelmiyoruz.
hatta bugün normal saatte çıkıyoruz. (cuma günleri erkekler cumaya gidiyor ,yarımsaat az çalışmış oluyorlar diye yarımsaat geç çıkıyorduk. şirketi bu zihniyet batırdı zaten)
4 gün tatil 2 saat sonra başlıyor
az önce aldığım habere göre ptesi işe gelmiyoruz.
hatta bugün normal saatte çıkıyoruz. (cuma günleri erkekler cumaya gidiyor ,yarımsaat az çalışmış oluyorlar diye yarımsaat geç çıkıyorduk. şirketi bu zihniyet batırdı zaten)
4 gün tatil 2 saat sonra başlıyor
bu haberı sıze kım soyledı sadece sızın calıstıgınız yer mı soylede yoksa her ısyerınemı tatılllll.
sana fırsat bu 4 güne kendine ve eşine ayır bırak ev alsın başını gitsin elbet toplanır :) Biraz baş başa kalın sakın aile gezmeleri yada misafirle uğraşma
hafif dekolten acılıyormus gibi yap ..
dene bakalım tepkisi nolcak
heyy sizler görüşüyormusunuzzzzz!!??ist. avrupadamısnz kızlar genel oalrak?
cnm benm çok sağol:):)
kızlarrr bunu aldım hem gelinligin üstüne hem de sonrada giyebilirim...her bi yanımı kapatırrr ohhh sıcacık
Eki Görüntüle 590595
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?