'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kim ne gönderiyo kaçırdım mı ben orayı bana da gönderinnn,kına düğüne çok var ama ben de açar oynayıp zayıflarım belkim

ece ve hümeyra yolluyo galba ikinize maillerimi atıorum hemen,başka gönderen var mı?

Canlarim bugün sizinle çok ilgilenmedim hazırlıklari tamamladım sevdiceğim beni 6 gibi alacak geldikten sonra sizlerle ilgilenecem dua edin herşey güzel olsun hadi ben kuaföre kaçar canlar inşallah güzel bi süpriz olup bol bol aşklanip gelecem

kısa bır aradan sonra geldımmm

kahve içiyorum ikram edebılırım
şu düğün stresı çeyız alışverışı çok yorucu sankı bıtmeyecek gıbı gelıyor insana off off

Ceren hümeyra elektrikler gitti gulinim yolla bana adresini ben atarım sana şarkıları

[video=youtube;zG6WLsyE_ec]http://www.youtube.com/watch?v=zG6WLsyE_ec[/video]

arkadaşlar haydı breee oynamaya:)

macır havası gelıyor balkonlardan donuk pudra senın için olsun bu:) sen benden önce evlenıyorsun

Evet kızlar yuppi herşey istediğim gibi dört dörtlük oldu Aşk sarhoşu olarak geldim yanınıza süpriz ışte budur çok sevindi sevdiceğim ya ara sıra renk katmak lazım hayata canlarım ama ayrılmak zor oluyor ya eve bırakıyor kendi evine gidiyor of of neyse aşk dolu geceler

ahhh hemdeee ne zor ne zooorrr

kızlar ya dıscıden bahsetmısınızz bıde bana sorunnn ahh ahh genclıgım dıscı koltugunda hebaa oldu yaa halada oluyoo cıksın artık şu telleer! telli duvaklı gelin olmak istemıyoruuummm pastam sana maıl atıcam diş yuzunden yuzumun ne halee geldıgını gormen ıcın acırsın halımee

Canım doktorunla konuşsan düğüne kadar çıkartsa teli olmaz mi Allah yardimcin olsun bende çok çektim o telden
Of ya zaman su gibi aktı geçti 3 saat dışardaydik 2 saatte bizde bizimkilerle oturduk ama yetmedi ya aşağı indim hem uğurladım hemde kapıları kilitledim zor ayrıldık ya

düğüne kadar cıkar kuzuuummm 2014te evlenıcez biiz suanda ocagın 15ınde 2 senem doluyo tellii olaraktaaan sanıyorumkı yaza kadar kurtulucaaam nişandaa kocaman kocaman gülmeeek istiyooruuum yaaa :101:

düğüne kadar cıkar kuzuuummm 2014te evlenıcez biiz suanda ocagın 15ınde 2 senem doluyo tellii olaraktaaan sanıyorumkı yaza kadar kurtulucaaam nişandaa kocaman kocaman gülmeeek istiyooruuum yaaa :101:

Kuzum ya o zamana kadar hayırlısıyla çıkar merak etme sen gülücükler dağıtacaksin kocaman kocaman inşallah herkeze nisan ne zaman canım

Kuzum ya o zamana kadar hayırlısıyla çıkar merak etme sen gülücükler dağıtacaksin kocaman kocaman inşallah herkeze nisan ne zaman canım

Allah'ın izniyle eylülde kuzum kasımda isteme ve söz oldu. Biraz uzun sözlü kalıcaz ama olsunn Güzel bi nişan hayal ediyooruumm inşallah umdugumuzdan guzel olur herşeyimiz

Allah'ın izniyle eylülde kuzum kasımda isteme ve söz oldu. Biraz uzun sözlü kalıcaz ama olsunn Güzel bi nişan hayal ediyooruumm inşallah umdugumuzdan guzel olur herşeyimiz

Aşkların en güzeli
Herşey çok güzel olucak hemde çooooooook Ben şimdiden hayal edebiliyorum ıımm bi de yazlıkta olursa vay halimize dağıtırız artık oraları, gelsin o günleeeeeeer

Bu da benden günün şarkısı

[video=youtube;k3sa9JPe-R8]http://www.youtube.com/watch?v=k3sa9JPe-R8[/video]

Yaklaşık 3 ay aradım bu şarkıyı, hemde her Allahın günü... Geçen gün buldum sonunda

Bu kadının sesi bi harika. Müzikten ve sözlerinden hiç bahsetmiyorum bile... Herkes dinlemeli bence

İyi geceler canlarımm

Son düzenleme:
Kizlar 2013 hepiniz için hızlı aksın, hemen evlenip mutlu olun inşallah. Şimdiden yazıyorum canlarim, belki giremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…