kızlarrr bunu aldım hem gelinligin üstüne hem de sonrada giyebilirim...her bi yanımı kapatırrr ohhh sıcacık
Eki Görüntüle 590595
Evet kızlar yuppi herşey istediğim gibi dört dörtlük oldu Aşk sarhoşu olarak geldim yanınıza süpriz ışte budur çok sevindi sevdiceğim ya ara sıra renk katmak lazım hayata canlarım ama ayrılmak zor oluyor ya eve bırakıyor kendi evine gidiyor of of neyse aşk dolu geceler
ahhh hemdeee ne zor ne zooorrr
kızlar ya dıscıden bahsetmısınızz bıde bana sorunnn ahh ahh genclıgım dıscı koltugunda hebaa oldu yaahalada oluyoo cıksın artık şu telleer! telli duvaklı gelin olmak istemıyoruuummm pastam sana maıl atıcam diş yuzunden yuzumun ne halee geldıgını gormen ıcın acırsın halımee
Canım doktorunla konuşsan düğüne kadar çıkartsa teli olmaz mi Allah yardimcin olsun bende çok çektim o telden
Of ya zaman su gibi aktı geçti 3 saat dışardaydik 2 saatte bizde bizimkilerle oturduk ama yetmedi ya aşağı indim hem uğurladım hemde kapıları kilitledim zor ayrıldık ya
düğüne kadar cıkar kuzuuummm 2014te evlenıcez biizsuanda ocagın 15ınde 2 senem doluyo tellii olaraktaaan sanıyorumkı yaza kadar kurtulucaaam nişandaa kocaman kocaman gülmeeek istiyooruuum yaaa :101:
Kuzum ya o zamana kadar hayırlısıyla çıkar merak etme sen gülücükler dağıtacaksin kocaman kocaman inşallah herkeze nisan ne zaman canım
Allah'ın izniyle eylülde kuzum kasımda isteme ve söz oldu. Biraz uzun sözlü kalıcaz ama olsunnGüzel bi nişan hayal ediyooruumm inşallah umdugumuzdan guzel olur herşeyimiz
sağol canım.benim.sana da hayırlı seneler.Kizlar 2013 hepiniz için hızlı aksın, hemen evlenip mutlu olun inşallah. Şimdiden yazıyorum canlarim, belki giremem
yeni üye oldum :)))bende artık kesin olarak 2013 geliniyim :))) herkese bol şans ve mutluluklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?