'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aşkların en güzeli
Herşey çok güzel olucak hemde çooooooook Ben şimdiden hayal edebiliyorum ıımm bi de yazlıkta olursa vay halimize dağıtırız artık oraları, gelsin o günleeeeeeer

of off diyoruuumm kuzumm yeniçiftlik yıkılır diyooruuumm ben sizin düğünle bizim nişan çakışmasın bi ayarlayalım onu yada beraber mi yapsaak naapsak aşkiloppp siz eveet diye bağrırkeen biz yüzüklerimizi takarız :123:

günaydınnnnnnnnn bebiklerrrrrrrrrrr

2013 bencede gelsinn 2012 hayatımdaaki en lanet yıldı benimmm içiinnnn

Allah'ın izniyle eylülde kuzum kasımda isteme ve söz oldu. Biraz uzun sözlü kalıcaz ama olsunn Güzel bi nişan hayal ediyooruumm inşallah umdugumuzdan guzel olur herşeyimiz

Kuzum Allah' ın izniyle çok güzel olur canım herşey ıstediğin gibi olur bende uzun süre sözlü kaldım bana göre uzun yani 6 aya yakın sözlü kaldım ama nisan ufuk tefek aksaklıklar olsada güzel oldu hayırlısıyla seninde istediğin gibi olur kuzum Allah gönlüne göre versin

Günaydın canlar günaydın size mutlu huzurlu sağlıklı AŞK dolu bi güne uyanmak ne güzel herkese güzel AŞK dolu bi gun dileğiyle

Delisinn sennn Aşkıımmm tabikisi denk getirmeyiizz biz aşkımcanla karar verdik bu yazı evli geçirmek istioz Ayrı gayrı olmasın dedik. Mayıs sonu, haziran başı olcak galba. Çisemle konusup finallerini falan sorcam yazın da Fransa'ya gitcek ya yazın yapamayız 25 Mayıs, 1 ve 8 haziran olasılıklar arasında.

Maviscannn günaydınnn

Sibeliiiiiimmmmm özledimm nerelerdesinnnnn

Son düzenleme:
bende geldim kapıyı açıkmı:26::26: tık tık tık selam en güzel gelincikler

aa cok sevindim naptın die merak ediodum tatlımm kesinlikle arada lazım böle şeyler bende uzun zmanadır yapamıorum hiç bişeyy (

Günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))))

[video=youtube;zG6WLsyE_ec]http://www.youtube.com/watch?v=zG6WLsyE_ec[/video]

arkadaşlar haydı breee oynamaya:)

macır havası gelıyor balkonlardan donuk pudra senın için olsun bu:) sen benden önce evlenıyorsun

edamm tesekkür ederim sevdicegim tam macır benim ögrenmem lazım.onlarda cok calıyor bu sarkı

Komedi ya bu macır havasıııı

kızzzzzzzzzzzzzzzzz öyle deme :118::118::118: cok eglenceli izlemesi

Günaydın canlarımmmm...nasılsınız?nişan fotosu getirdim bi kaç tene atcam birazdan...

aneeem bu ne güzelmişşşş
nerden aldınn canımm

Mügem gittigidiyordan aldım kuzumm20 güne gelecek ama yurt dısından getirtiyolarmıs...düsünüyosan ona göre davrannn derim balımm

Kizlar 2013 hepiniz için hızlı aksın, hemen evlenip mutlu olun inşallah. Şimdiden yazıyorum canlarim, belki giremem

Bebekimmm canım Oyammm çok teşekkürler kuzum benim...sana da sevdiklerinle sağlıklı ve huzurlu bi ömür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…