Aşkların en güzeli
Herşey çok güzel olucak hemde çooooooookBen şimdiden hayal edebiliyorum ıımm bi de yazlıkta olursa vay halimize dağıtırız artık oraları, gelsin o günleeeeeeer
günaydınnnnnnnnn bebiklerrrrrrrrrrr
2013 bencede gelsinn 2012 hayatımdaaki en lanet yıldı benimmm içiinnnn
Günaydııın canımmmmm2012 cok lanet olmasada bian eveel bıterse ben cok mutlu olcaaaammm
Allah'ın izniyle eylülde kuzum kasımda isteme ve söz oldu. Biraz uzun sözlü kalıcaz ama olsunnGüzel bi nişan hayal ediyooruumm inşallah umdugumuzdan guzel olur herşeyimiz
of off diyoruuumm kuzumm yeniçiftlik yıkılır diyooruuumm bensizin düğünle bizim nişan çakışmasın bi ayarlayalım onu yada beraber mi yapsaak naapsak aşkiloppp siz eveet diye bağrırkeen biz yüzüklerimizi takarız :123:
bende geldimkapıyı açıkmı:26::26: tık tık tık selam en güzel gelincikler
Evet kızlar yuppi herşey istediğim gibi dört dörtlük oldu Aşk sarhoşu olarak geldim yanınıza süpriz ışte budur çok sevindi sevdiceğim ya ara sıra renk katmak lazım hayata canlarım ama ayrılmak zor oluyor ya eve bırakıyor kendi evine gidiyor of of neyse aşk dolu geceler
[video=youtube;zG6WLsyE_ec]http://www.youtube.com/watch?v=zG6WLsyE_ec[/video]
arkadaşlar haydı breee oynamaya:)
macır havası gelıyor balkonlardan donuk pudra senın için olsun bu:) sen benden önce evlenıyorsun
Komedi ya bu macır havasıııı
aneeem bu ne güzelmişşşş
nerden aldınn canımm
Kizlar 2013 hepiniz için hızlı aksın, hemen evlenip mutlu olun inşallah. Şimdiden yazıyorum canlarim, belki giremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?