'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Dırdırcı konumuna düşmeyeyim dedim ama en sonunda pes dedim bu ağır kanlılığına. artık söylüyorum,şimdi de yaza evleniriz diyor. çok merak ediyorum 6 yada nasıl evleneceğiz,daha ailelerimiz de tanışmıyor.

gerçi pelmik evleniyor mümkün aslında:26:

Ayy ben çok fenayım günlerdir yaa.. Boğazım çok kötüüü

aynen benim boğazım da berbat durumda yaaa.

Son düzenleme:
elifnam evet gönül davetlerin içinde en güzeli turkuaz kesinlikle Cnm 150 kişi için ne kadar fiyat verdiler ayıptır sorması :26:
Buarada bana şölenin telefon numarasını soran sendin değilmi cnm Ben evde baktım ama internette yazanla aynı numara orayıda gezdinizmi gönül davete çok yakındı

gelme gelme artık 2.5 haftamiz kaldı ıstanbulda karsila enişteyi valla bende çok heyecanlıyimmm canım gelince ne giysem acaba????

canım gelmiyecem malesef kendimede aşkımada ciciler almam lazım bugün erken çıkarsam birkaç mağaza geçzicem :)ne giyeceğimi karalaştırcam ailesine gidicez gelince cici bişiy alayım diyorum

Canım kısmet böyleymiş bide çalıştığım için akşamdan akşama görürüm oda eve gel yemek yap derken ayarlarım ya nişanlıma büyük rol düşüyor ama herşey çok güzel olacak inşallah
Ben de 2. Sınıftayim bundan hariç 2 yıl var kuzum

canım gelmiyecem malesef kendimede aşkımada ciciler almam lazım bugün erken çıkarsam birkaç mağaza geçzicem :)ne giyeceğimi karalaştırcam ailesine gidicez gelince cici bişiy alayım diyorum

bizim de ben onu alacam 5.30 da gibi.inecek akşam sonra onlara gideceğiz zaten ailem de oraya gelecek annem de diyor ne yapsak ne alsak diye onun hiç görmediği bi elbisem.var ama onu yıldönümüz de dışarı çıkarken giymek istiyorum başka bi kaç yeni cicim de var karar vermek için acaba hangisi zayifladigimi güzel gösterir diye düşünüyorum

Kuzum konuş ya yoksa anlamıyorlar hayırlısı olsun canım evlenirsiniz inşallah:26:

Kuzum konuş ya yoksa anlamıyorlar hayırlısı olsun canım evlenirsiniz inşallah:26:

aynen hem konuşturuyorum hem de özendiriyorum. biraz da bizim adamın gözü korkuyor biliyorum maddi anlamda altından kalkamam diye. ona da hak veriyorm daha çalışmaya başlayalı 1 yıl oldu.

saol canım düşündüğün için. bir kaç gün önce yutkunamıodum acıyordu o hafifledi baya bu kez öksürük miras kaldı çok fena kaşınıo boğazım o da öksürtüo

zehracım daçayı ile gargara çok iyi geliyor,bi de geceleri bazen yutuyorum ballı zencefil karışımı bir çay kaşığı.

Günaydın güzellikler ben geldim...nasılsınız?bizde haftasonu alısverise gittik...mutfak masası takımını aldık şükürler olsun...bi kaç kıyafet,masa örtüsü,çerezlikbardak altlıgı bide su-şarap kadehlerimizi ve sürahisini aldıkk...

Mügemmmm halletmişsiniz bak salon işini....cok sevindim kuzum demedim mi ben sana hıııı minnoşum benimmm....

Oyammm geçmiş olsun kuzum benimmm..dikkat et kendinee

Iyi yapıyorsun canım Allah gönlüne göre versin

tşk ederim canım dün çok yoğrulduk gerçekten ama inşaallah içimize sineni olur
herşey çoook pahalı yaaaa nasıl yapacağız bilmiyorum

evet canım bendim şölen 1 gittik dün beğendim ama günler dolu idi
150 kişi için canım altın kokteyle 8500 tl dediler
ama bize çook geldi ama çokta beğendik ne yapçaz bilmiyorummmm

Canım tabiki mümkün neden olmasın ki :)
Ama erkek arkadaşın için ağır kanlı diyosun, benimki tez canlıdır. Hemen herşeyi ayarlar, organizede iyidir. Nişan hazırlığımızı 1 haftada yaptık biz. Ben istemedim illa olsun diye ama o çok istediği için 2012'nin son haftasına sıkıştırdık... Yoksa benim için ne 2012 ne 2013 farketmez:)
Ama gururla elele yürüyoruz ya yolda benimkinin göğsü kabarıyor sayemde böyleyiz diye.

Bence erkek arkadaşın bi atak yapsa çok da güzel hazırlanırsınız... :123:

Aynen canım kısmet tabiki.. Nişanlın oturtacak dengeyi umarım sorun yaşanmaz mutlu mesut geçinirsiniz

Aöfü de bitirelim inşallah:) O bizi bitirmeden

Kuzum zaten olan nişanlıma oluyor terazi arasında denge kurmak için mekik dokuyor denge kurmak için inşallah çok mutlu oluruz hepimiz de
Merak etme açıköğretim bizi bitirmez ama biz onu bitiririz

bizimki gönül davet turkuazdaaa
ayy çok heyecan yaptım şimdik..

canım bunları yazman çok iyi olmuş bu hürriyet çarşısının adını çok duyuyorum b ende oraya giderim artık

Oooo çok pahalı söylemişler cnm Biz 27 nisan cumartesi akşam için 350 kişilik kokteyl menü için 8000 tl fiyat almıştık Sıkı pazarlıkla 6bine indirirsiniz
Çok yüksekten açmışlar size
Buarada tarihiniz kesinmi cnm kalmamış şölende demişsinde Haziran falansa o taaa ramazanda dolmuştu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…