hümeyracım aşktan ayaklarım yerden kesiliyor valllaha bak dayanamıyacammmmmmm angaraya gelecem diyorum ama gelemicem :)
Canım sende benim gibi yap basının etini yedim dedim istediğim tarihe olmazsa dedim daha çok bekleriz sen bilirsin erteleriz ramazan geliyor sonra bayram sonra 2 bayram arasında düğün yapılmaz kışa kalırsak kışında ben düğün istemiyorum 2014 kalırız diye diye oldu bitti çok mu konuşmuşum yaa ama işe yaradı
Ayy ben çok fenayım günlerdir yaa.. Boğazım çok kötüüü
gelme gelme artık 2.5 haftamiz kaldı ıstanbulda karsila enişteyivalla bende çok heyecanlıyimmm canım gelince ne giysem acaba????
Günaydıııınnnnn ezgitooommm günaydıııııınnn
Amin bebişim amin hayırlısıBeni 3le 4 var sadece.. eğitim şart şu okulu bitirip aileme özellikle abime çok güzel bi hediye vermiş olcam ki ben inanıyorum başarıcammm
Aynı apartmanda olmak bi yandan iyi bi yandan kötü olcak aslında senin için :26:yani ne biliyim ben istemezdim herhalde aynı apartmanda oturmayı mavişim
Sağ ol canım benim inşallah iyi gelir
canım gelmiyecem malesef kendimede aşkımada ciciler almam lazım bugün erken çıkarsam birkaç mağaza geçzicem :)ne giyeceğimi karalaştırcam ailesine gidicez gelince cici bişiy alayım diyorum
Dırdırcı konumuna düşmeyeyim dedim ama en sonunda pes dedim bu ağır kanlılığına. martık söylüyorum,şimdi de yaza evleniriz diyor. çok merak ediyorum 6 yada nasıl evleneceğiz,daha ailelerimiz de tanışmıyor.
gerçi pelmik evleniyor mümkün aslında:26:
aynen benim boğazım da berbat durumda yaaa.
Geçmiş olsun canım üşüttün mu dikkat et canım gripte varsa ekinezyalı çay çok iyi geliyor tavsiye ederim acil sifalar kuzum
Kuzum konuş ya yoksa anlamıyorlar hayırlısı olsun canım evlenirsiniz inşallah:26:
saol canım düşündüğün için. bir kaç gün önce yutkunamıodum acıyordu o hafifledi baya bu kez öksürük miras kaldı çok fena kaşınıo boğazım o da öksürtüo
aynen hem konuşturuyorum hem de özendiriyorum. biraz da bizim adamın gözü korkuyor biliyorum maddi anlamda altından kalkamam diye. ona da hak veriyorm daha çalışmaya başlayalı 1 yıl oldu.
zehracım daçayı ile gargara çok iyi geliyor,bi de geceleri bazen yutuyorum ballı zencefil karışımı bir çay kaşığı.
günaydın canlarım nasılsınız hepinize sağlık huzur ve mutlulukla geçecek güzel bir yıl diliyorum ....
öncelikle
oyam geçmiş olsun arkadaşım olur böyle durumlar.. Bizde ekler yedik 1-2 ay önceydi bende bişey yok nişanlım felaket istifra etti herkes de farklı etki yapıyo bu bozulmuş gıdalar sanırım ...
Plum88 cim neler aldınız nerelerden aldınız hayırlı uğurlu olsun .....
Elifnamcım....
Bravo yani istanbulu tavaf etmişsiniz ... Ilk kez senden duydum bu salonları şimdi netten bakıcam ama bayağı gezmişsiniz inşallah içinize sineni kiralarsınız..
elifnam evet gönül davetlerin içinde en güzeli turkuaz kesinlikle cnm 150 kişi için ne kadar fiyat verdiler ayıptır sorması :26:
Buarada bana şölenin telefon numarasını soran sendin değilmi cnm ben evde baktım ama internette yazanla aynı numara orayıda gezdinizmi gönül davete çok yakındı
Canım tabiki mümkün neden olmasın ki :)Dırdırcı konumuna düşmeyeyim dedim ama en sonunda pes dedim bu ağır kanlılığına. artık söylüyorum,şimdi de yaza evleniriz diyor. çok merak ediyorum 6 yada nasıl evleneceğiz,daha ailelerimiz de tanışmıyor.
gerçi pelmik evleniyor mümkün aslında:26:
aynen benim boğazım da berbat durumda yaaa.
Canım kısmet böyleymiş bide çalıştığım için akşamdan akşama görürüm oda eve gel yemek yap derken ayarlarım ya nişanlıma büyük rol düşüyor ama herşey çok güzel olacak inşallah
Ben de 2. Sınıftayim bundan hariç 2 yıl var kuzum
Canım tabiki mümkün neden olmasın ki :)
Ama erkek arkadaşın için ağır kanlı diyosun, benimki tez canlıdır. Hemen herşeyi ayarlar, organizede iyidir. Nişan hazırlığımızı 1 haftada yaptık biz. Ben istemedim illa olsun diye ama o çok istediği için 2012'nin son haftasına sıkıştırdık... Yoksa benim için ne 2012 ne 2013 farketmez:)
Ama gururla elele yürüyoruz ya yolda benimkinin göğsü kabarıyor sayemde böyleyiz diye.
Bence erkek arkadaşın bi atak yapsa çok da güzel hazırlanırsınız... :123:
Aynen canım kısmet tabiki.. Nişanlın oturtacak dengeyi umarım sorun yaşanmaz mutlu mesut geçinirsiniz
Aöfü de bitirelim inşallah:) O bizi bitirmeden
herkese hayırlı haftalar olsun gelincik adayları
dün nişanlım ile düğün mekanı aramaya gittik
gönül davetin mekanlarına baktık burdada belki size fiir olur diye paylaşmak istedim
bahçelievler gönül davet ece slaonuna gittik orayı ben pek beğenmedim düğün salonu gibi idi
bakırköy gönül davet lale salonuna gittik orasını beğendik ama kolonlar sırıtıyor 2 tane ortada ve gelin damat masası kenarda kimseyi göremiyorsun
bakırköy gönül davet çamlık salona gittik çok beğendik ama küçük geldi gçözümüze 10 kişi ekstra olsa ayakta kalınabilir oda hoş olmaz dedik
beylikdüzü gönül davet whıte corner salona gittik çoook beğendik ama biraz merkesden uzakta ve sapa geldi arabasız olanlar için zor olur diye es geçtik
kartal gönül davet salona gittik bayıldık adalar ayak altında ama çooook tenha bir yerde arabasız ulaşım hiç yok gibi sadece iett geçiyor 30 dk bir ama mekan süperdi
fatih gönül davete gittik oarsıda çoook büyük geldi bize ve biraz daha düğün salonu gibi idi birde otopark sorunu vardı trafik var akdeniz cadeesinde onuda eledik
gönül davetin taksim ve beşiktaş şubelerine gitmedik çünkü;taksim şubesi bize çoook uçuk bir fiyat verdi istemedik.beşiktaş şubeside 700 kişilik ve 500 kişilkik kokteyl açmak zorunda oldukları için onuda eledik.
Vee derken bakırköy gönül davet turkuaz salonuna gittik ve bayılduıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tabikiiiiiiiiii
içlerinde hem merkezi olarak hemde dizayan olarak en beğendiğimiz turkuaz salonu oldu...
Gelin ve damatı gelin odasından kayık ile alıp misafirlerin üstünden dolaştırıp,volkan şov ve konfetiler eşiliğinde salona indiriyorlar ve ışık sadece sizde oluyor her yere karanlık oluyor ben ona bayıldımmm.masalar beyaz ve ortası cam ve camların içinede midyeler,deniz yıldılzarı,istiridyeler konulmuş,ortada beyaz çok şık şamdanlar,sandalyeler turkuaz rengi döşenmiş ve gelin damat masası istiridye şeklinde ve akvaryumuv ar masada.
Sahne gemi güvertesi şeklinde,yerlerdeki dizaynda deniz dalgası ve tavanda bulutlar var ışıkta hareket ediyormuş...
Ben biraz detaycıyım herşeye baktım masa süsleride turkuaz suplaları var onalrın üstüne servis açıyorlar.
çatal kaşıkları gemici ipi ile dizayn edilmiş
biz bu mekanı çook beğendikkk.girişte misafirlere kolonya ve badem şekeri ikram ediliyor.sizin veridğiniz bir resmi büyütüp karşılama resmi yapıyorlar.
Biz altın kokteyli yemek emnüyü seçtik 150 kişi olarak
çıkarkende misafirlere osmanlının geleneği olarak diş kirası adı aldıtnda küçük süsülü kutularda lokum veriyorlar.
Atırca içerde misafirlere omsanlı şerbeti dağıtıyorlar şerbetçi kıyafeti eşliğinde.
Benim nişanlım denizci olduğu için ve meknada bize tam uyduğu için çoook beğendikkk ama daha karar veremedik bugün belli olacak çünkü inşaallah
biraz pahalı diğer mekanlara göre 2 katı fiyat çıktı nişanlımda zorlucak bizi dedi ama bilmiyorum bakalım
birde düğünden sonra 2 kişilik beygen restaurantta gelin damata yemek veriyorlar.
Birde tango kursunda 2 saat giriş dansı için istediğinizi öğretiyorlar.
Birde sanırım gelin başı ve makyajı içindemiydi onu hatırlamıyorum...
ozlemcim gecelikti pijamaydı iç çamaşırıydı bunların hepsini mahmutpaşa yokuşundaki hürriyet çarşısından aldık
Çok güzel bi çarşı içeride çeyiz namına herşey var Giderseniz mutlaka pazarlık yapın İlk söylediği fiyattan neredeyse %40 indirim yaptırdık
Ençok da gecelik takımıma bayıldım
Makyaj malzemelerini falan da yine eminönünde doğubank ın karşısında altınhan ın içinde zümrüt parfümeri deposu var Perakende satışlarıda var Hemen hemen bütün markalar var
Makyaj ve bakım ürünlerini de ordan aldık Bi sürüde hediye eşantiyon verdiler
Diğer ayakkabı çanta gibi şeyler içinde alışveriş merkezine gittik Sandık , istiridye istemedim ben onun yerine çok tatlı mor bi bavul aldırdım Yine bavul fiyatlarıda gayet iyiydi
Bohça için alışveriş yapıcak herkese eminönünü tavsiye ederim
tşk ederim canım dün çok yoğrulduk gerçekten ama inşaallah içimize sineni olur
herşey çoook pahalı yaaaa nasıl yapacağız bilmiyorum
evet canım bendim şölen 1 gittik dün beğendim ama günler dolu idi
150 kişi için canım altın kokteyle 8500 tl dediler
ama bize çook geldi ama çokta beğendik ne yapçaz bilmiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?