'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kardelen senin bu sabah şekerciği mesajlarını yerim, ne de güzel yazmışsınnnnn

hadi hayırlı olsun nihayet tarihiniz kesinlşti,darısı başıma inşallah, artık ciddi adımlar atalım biz de yaaa

Tskler kuzum ya bende her sabah böyle yazmayı seviyorum sizlerle olmayı seviyorum güne sizinle başlamayı seviyorum ve içimden nasıl gelirse öyle yazıyorum ve beni sonradan gelmeme rağmen aranıza aldığımız için sevindirık oluyorum
Evet kuzum nihayet kesinleşti tarih ya darısı başına insan biraz daha rahatlıyor ama bir okadar da heyecanlanıyor

ayağını sürt de biz de arkadandan gelelim.
benim adam çok ağır kanlı,çok rahat hiçççç harekete geçemiyor.
bu gidişle biz böyle çok bekleriz gibi geliyor ama olsun

ayağını sürt de biz de arkadandan gelelim.
benim adam çok ağır kanlı,çok rahat hiçççç harekete geçemiyor.
bu gidişle biz böyle çok bekleriz gibi geliyor ama olsun

Canım sende benim gibi yap basının etini yedim dedim istediğim tarihe olmazsa dedim daha çok bekleriz sen bilirsin erteleriz ramazan geliyor sonra bayram sonra 2 bayram arasında düğün yapılmaz kışa kalırsak kışında ben düğün istemiyorum 2014 kalırız diye diye oldu bitti çok mu konuşmuşum yaa ama işe yaradı

bugün kimsecikler yok galiba
bizim cimri patronda burda , yurtdışından ailesi geldi adam hala sabahın köründe işe geliyo

Kuzum benimmm
Ben çok sık gitmiyorum şimdilik, evler yakın ama..
Ben batıdayım maviscan balkanlardan gelen soğuk hava dalgası direk bizi vuruyo Hasta olmamam lazım benimmm

Regl sancısından yataklara düşmedim ama bazen kasık agrısından duramıyor insan zor zanaat kadın olmak

Günaydın bu aradaa bütün gelinciklerimee

Günaydın kızlarrr

Yılın en sevmediğim zamanı geldi ne yazık ki
bikaç gün hatta 1-2 hafta çok yoğun olucam sanırım
burdan faceten msn den fırsat oldukça yine yazıcam size

ben yokken çok konuşmayın tamam mııı

bugün kimsecikler yok galiba
bizim cimri patronda burda , yurtdışından ailesi geldi adam hala sabahın köründe işe geliyo
günaydın canım haklısın kimse yok gibi
sen anlat bakalım az kalmış düğüne nasıl heyecan?

tıp mı oynayalım?

Günaydın şekerler...
Nasılsınız....
Ben patlayacak bomba gibi...

Ctesi anneme gittim carşı pazar islrimi hallettim.
Belki arabayla 5bin kez geçtiğim sokaktan gecerkn lastiğin kaldırima sürtmesi sonucu lastigi patlattim.
Eziyetler zincirini düşünün artik.

Dün evimizdeydik. Aşkımin canı çığkofte istedi. Bende istedim. Bir güzel yedik.adamda birşey yok, ama Ben Gece boyu istifra ettim
Suan yorgunluktan ölüyorum

Güya 4 günlük tatil....

geçmiş olsun.
nazara gelmişsin belkide aman boşver yeni yıla sevdiceğinle gireceksin ya salla gitsin

Günaydın öncelikle kuzum bende çok fazla gidemiyorum hem iş hemde açıköğretim okuyorum o yüzden çok vaktim olmuyor sevdiceğime bile zor zaman ayırıyorum ya batıda nerede canım kuzum sana adana 'dan sıcak hava yollayim günlük güneşlik ya
Benim regl dönemi çok felaket geçiyor ama çekiyorum çözümü yok malesef

Ben aöf'ü geçen sene bırakmıştım, ailem beni şartlı evlendiriyor Evlendikten sonra bitirtcekmiş bana bölümümü öyle söyledi Hem evli hem öğrenci pelmikk olcam
Batıda Edirne'nin ilçesi Keşandayımm canımm valla yolla buralar çok soğuk Bu sabah çok üşüdüm Sevdicekle 2 dakkada hayal kurduk bi de az önce belki bu akşam kar yağar diyee
Benim regl ağrılarıma adaçayı iyi geliyor mavişim denemediysen tavsiye ederim ama günde en fazla 2 bardak içmelisin...

günaydın kızlaaarrrr
Nasılsınız nasıl geçti haftasonu Biz bu haftasonu eminönündeydik bohça alışverişi için Çok güzel ciciler aldık

günaydın canım haklısın kimse yok gibi
sen anlat bakalım az kalmış düğüne nasıl heyecan?

tıp mı oynayalım?

valla evin telaşından heyecan bile hissedemiyorum canım
çok şükür herşeyleri hallettik.koltuk takımını aldık cumartesi ,
salon perdesini halıları hallettik.
yarın koltuğumuz geliyo , masayıda yarın bakıcaz öyle öyle biticek inşallah..

oyaacım geçmiş olsunn :26:
inşallah hemen iyileşirsinn

Son düzenleme:

Kuzum ya hayırlısı bende öyle bi şart olmadı hatta destek oldular ama düşündürüyor hem çeyiz alis verisi hem sevdiceğim hem ış hepsi nasıl olacak:18: kaynanamda gelini olduktan sonra bol bol görür aynı apartmanda olacağımız için
Kuzum ben sana adana 'dan sıcak sıcak hava yollayım burası çok güzel orasıda sıcacık olsun
Canım denicem bi dahaki regl dönemime inşallah iyi gelir sana dua ederim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…