kardelen senin bu sabah şekerciği mesajlarını yerim, ne de güzel yazmışsınnnnn
hadi hayırlı olsun nihayet tarihiniz kesinlşti,darısı başıma inşallah, artık ciddi adımlar atalım biz de yaaa
Tskler kuzum ya bende her sabah böyle yazmayı seviyorum sizlerle olmayı seviyorum güne sizinle başlamayı seviyorum ve içimden nasıl gelirse öyle yazıyorum ve beni sonradan gelmeme rağmen aranıza aldığımız için sevindirık oluyorum
Evet kuzum nihayet kesinleşti tarih ya darısı başına insan biraz daha rahatlıyor ama bir okadar da heyecanlanıyor
ayağını sürt de biz de arkadandan gelelim.
benim adam çok ağır kanlı,çok rahat hiçççç harekete geçemiyor.
bu gidişle biz böyle çok bekleriz gibi geliyor ama olsun
Oh canım süper ne güzel sevdiceğinin sesiyle uyanman
Git bakalım kuzum kayınannisıne ben uzun zamandır gidemiyorum neyse yılbaşından sonraki gün bize yılbaşı ziyaretine gelecekler adettenmis
Kuzum Adana 'nin sıcacık havasından yollayım sana süper bir hava var burada sıcacık
Artı adet göreceksen sıcak tut kendini kuzum üşütme de daha fazla artmasın felaket bi sancı oluyor bazen beni yataklara düşürüyor:26:
günaydın canım haklısın kimse yok gibibugün kimsecikler yok galiba
bizim cimri patronda burda , yurtdışından ailesi geldi adam hala sabahın köründe işe geliyo
Günaydın kızlarrr
Yılın en sevmediğim zamanı geldi ne yazık ki
bikaç gün hatta 1-2 hafta çok yoğun olucam sanırım
burdan faceten msn den fırsat oldukça yine yazıcam size
ben yokken çok konuşmayın tamam mııı
Günaydın şekerler...
Nasılsınız....
Ben patlayacak bomba gibi...
Ctesi anneme gittim carşı pazar islrimi hallettim.
Belki arabayla 5bin kez geçtiğim sokaktan gecerkn lastiğin kaldırima sürtmesi sonucu lastigi patlattim.
Eziyetler zincirini düşünün artik.
Dün evimizdeydik. Aşkımin canı çığkofte istedi. Bende istedim. Bir güzel yedik.adamda birşey yok, ama Ben Gece boyu istifra ettim
Suan yorgunluktan ölüyorum
Güya 4 günlük tatil....
Kuzum benimmm
Ben çok sık gitmiyorum şimdilik, evler yakın ama..
Ben batıdayım maviscan balkanlardan gelen soğuk hava dalgası direk bizi vuruyoHasta olmamam lazım benimmmi
Regl sancısından yataklara düşmedim ama bazen kasık agrısından duramıyor insan zor zanaat kadın olmak
Günaydın bu aradaa bütün gelinciklerimee
Günaydın öncelikle kuzum bende çok fazla gidemiyorum hem iş hemde açıköğretim okuyorum o yüzden çok vaktim olmuyor sevdiceğime bile zor zaman ayırıyorum ya batıda nerede canım kuzum sana adana 'dan sıcak hava yollayim günlük güneşlik ya
Benim regl dönemi çok felaket geçiyor ama çekiyorum çözümü yok malesef
günaydın canım haklısın kimse yok gibi
sen anlat bakalım az kalmış düğüne nasıl heyecan?
tıp mı oynayalım?
Günaydın şekerler...
Nasılsınız....
Ben patlayacak bomba gibi...
Ctesi anneme gittim carşı pazar islrimi hallettim.
Belki arabayla 5bin kez geçtiğim sokaktan gecerkn lastiğin kaldırima sürtmesi sonucu lastigi patlattim.
Eziyetler zincirini düşünün artik.
Dün evimizdeydik. Aşkımin canı çığkofte istedi. Bende istedim. Bir güzel yedik.adamda birşey yok, ama Ben Gece boyu istifra ettim
Suan yorgunluktan ölüyorum
Güya 4 günlük tatil....
Ben aöf'ü gemen sene bırakmıştım, ailem beni şartlı evlendiriyorEvlendikten sonra bitirtcekmiş bana bölümümü öyle söyledi Hem evli hem öğrenci pelmikk olcam
Batıda Edirne'nin ilçesi Keşandayımm canımm valla yolla buralar çok soğukBu sabah çok üşüdüm Sevdicekle 2 dakkada hayal kurduk bi de az önce belki bu akşam kar yağar diyee
Benim regl ağrılarıma adaçayı iyi geliyor mavişim denemediysen tavsiye ederim ama günde en fazla 2 bardak içmelisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?