- 6 Eylül 2012
- 442
- 15
- 68
Geldimm bugün 3 gelinlikçiye gidebildim gelinlikçiler düğün 18 mayıs deyince geç kalmışsın haziran gelinlerinin 2. provasını yapıyoz dediler,akay gelinliğe baktım birşey beğenmedim gelinlikler 4-4,5 milyar dedi ve ilgisiz davrandılar kataloğa bak internetten beğendiğine bakalım dedi deneme gösterme bile yok ! burdaki 2 gelinlikçiye gittim ama hayallerimdeki bir gelinlik göremedim maaleseffilmlerde ne güzel vitrinde beğenip alıp çıkıyorlar ama çok zor işlermiş ama balık model alıcam galiba birkaç model denedimn zayıf olduğum için prenses kabarık modellerin içinde gelinlik beni yutmuş gibi durdu yarım balık modellerde başka gelinlikçileri gezmeye devam :)
canım bunları yazman çok iyi olmuş bu hürriyet çarşısının adını çok duyuyorum b ende oraya giderim artık
oooo çok pahalı söylemişler cnm biz 27 nisan cumartesi akşam için 350 kişilik kokteyl menü için 8000 tl fiyat almıştık sıkı pazarlıkla 6bine indirirsiniz
çok yüksekten açmışlar size
Buarada tarihiniz kesinmi cnm kalmamış şölende demişsinde haziran falansa o taaa ramazanda dolmuştu zaten
canım 1 eylül 2013 düşünüyoruz ramazandan sonra
nişanlım konuştum yine bugün indircekler sanırım fiyatı
haberr bekliyorum ondan bakalım inşaallah çok indirmişlerdir
mekanlarda pahalı gelınlıklerde pahalı offf off
en ıyısı gelınlıği kıralamak.Masraflar çok ağır bekarlık dhamı ıyıydı yahu:):44:
merhaba canım :) kadıköy civarına baktın sanırım. glamour gelinlik bak, bi gidip dene derimçok iligli ve güzel modeller var...Fiyatlar da gayet normal :)
mekanlarda pahalı gelınlıklerde pahalı offf off
en ıyısı gelınlıği kıralamak.Masraflar çok ağır bekarlık dhamı ıyıydı yahu:):44:
ah ah bide evdeki masraflara bi başlayınca
kızlar düğün günü için saat planı yapan varmı ? :26:
yani kaçta kuaföre gidilir?
ordan çıkınca evemi gelinir?yoksa direk fotoyamı gidilir?
kuaförde gelinliğimi giyicem heralde..
ayy çok karıştım yine
ayy çok karıştım yine
ayy çok karıştım yine
Canım tabiki mümkün neden olmasın ki :)
Ama erkek arkadaşın için ağır kanlı diyosun, benimki tez canlıdır. Hemen herşeyi ayarlar, organizede iyidir. Nişan hazırlığımızı 1 haftada yaptık biz. Ben istemedim illa olsun diye ama o çok istediği için 2012'nin son haftasına sıkıştırdık... Yoksa benim için ne 2012 ne 2013 farketmez:)
Ama gururla elele yürüyoruz ya yolda benimkinin göğsü kabarıyor sayemde böyleyiz diye.
Bence erkek arkadaşın bi atak yapsa çok da güzel hazırlanırsınız... :123:
Aynen canım kısmet tabiki.. Nişanlın oturtacak dengeyi umarım sorun yaşanmaz mutlu mesut geçinirsiniz
Aöfü de bitirelim inşallah:) O bizi bitirmeden
Canım istanbuldaysan kadıköy e mutlaka bakmalısın Ne kadarlık bi bütçen var gelinlik için?? :44:
MAŞALLAH SİZE
ben de dırdırlanıyorum bakalım ne olacak sonumuz.
AMELİEE sen istanbuldaydın dimi ??
fotoğrafçıyı nereden halletiniz ve ne kadara ?
bizim nikah olucak gündüz 3-4 arası düşünüyoruz her koşulda en geç 8-9 gibi kuaförde olurum 12-1 gibi çıksak saat 2 gibi fotoğrafı halletsek eve gider gelin alma yapılır 3,30 gibi nikah salonunda oluruz dedik biz biraz geniş zamana yayıyoruz ama...
Ben her türlü aksiliğe karşı kuaföre erken gitmekten yanayım.Beğenmem uzar falan ne olur olmaz :)bence direk fotoya geçmek lazım özellikle dış çekim yapılacaksa uzun sürüyor,fotodan sonra eve geçmek lazım. Gelinliği de mecburen gelinlikçide giyecez:) eskişehirde gelinlikçiler sabah kuaföre geliyoruz giymeye yardım dediler :)
Canım kuaförden sonra gelin kız evine gelir Sonra damat annesi babası almaya gelirler evden Kapı açılmaz falan
Gelinliği zaten kuaförde giydiriyolar cnm Akşam düğünümü senin cnm bide dış mekan çekimi olucakmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?