'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

merhaba canım :) kadıköy civarına baktın sanırım. glamour gelinlik bak, bi gidip dene derim çok iligli ve güzel modeller var...Fiyatlar da gayet normal :)

canım bunları yazman çok iyi olmuş bu hürriyet çarşısının adını çok duyuyorum b ende oraya giderim artık

Git git cnm çok güzeeeel her yer gecelik iç çamaşırı Gecelikte karmen markayı tavsiye ederim Ben ondan aldım fiyatları pierre cardine göre biraz tuzlu ama %100 ipek saten Dokununca anlıyosun zaten
Modelleride çok sexy

[video=youtube;ut99jQ7kjZI]http://www.youtube.com/watch?v=ut99jQ7kjZI[/video]

çoook güzel bır şarkı hepinize hedıyem olsunn:)keyıflı dınlemeler...

canım 1 eylül 2013 düşünüyoruz ramazandan sonra
nişanlım konuştum yine bugün indircekler sanırım fiyatı
haberr bekliyorum ondan bakalım inşaallah çok indirmişlerdir

canım 1 eylül 2013 düşünüyoruz ramazandan sonra
nişanlım konuştum yine bugün indircekler sanırım fiyatı
haberr bekliyorum ondan bakalım inşaallah çok indirmişlerdir

Canım bu işlerde yanında ağzı laf yapan birini götürmek gerekiyo İnanılmaz indirebiliyolar fiyatı kii size zaten çok yüksek söylemişler bence 150 kişi alt tarafı 5 binden başlayın pazarlığa 6 binde buluşursunuz

mekanlarda pahalı gelınlıklerde pahalı offf off

en ıyısı gelınlıği kıralamak.Masraflar çok ağır bekarlık dhamı ıyıydı yahu:):44:

mekanlarda pahalı gelınlıklerde pahalı offf off

en ıyısı gelınlıği kıralamak.Masraflar çok ağır bekarlık dhamı ıyıydı yahu:):44:

Canım istanbuldaysan kadıköy e mutlaka bakmalısın Ne kadarlık bi bütçen var gelinlik için?? :44:

kızlar düğün günü için saat planı yapan varmı ? :26:
yani kaçta kuaföre gidilir?
ordan çıkınca evemi gelinir?yoksa direk fotoyamı gidilir?
kuaförde gelinliğimi giyicem heralde..

ayy çok karıştım yine

AMELİEE sen istanbuldaydın dimi ??
fotoğrafçıyı nereden halletiniz ve ne kadara ?

bizim nikah olucak gündüz 3-4 arası düşünüyoruz her koşulda en geç 8-9 gibi kuaförde olurum 12-1 gibi çıksak saat 2 gibi fotoğrafı halletsek eve gider gelin alma yapılır 3,30 gibi nikah salonunda oluruz dedik biz biraz geniş zamana yayıyoruz ama...

Ben her türlü aksiliğe karşı kuaföre erken gitmekten yanayım.Beğenmem uzar falan ne olur olmaz :)bence direk fotoya geçmek lazım özellikle dış çekim yapılacaksa uzun sürüyor,fotodan sonra eve geçmek lazım. Gelinliği de mecburen gelinlikçide giyecez:) eskişehirde gelinlikçiler sabah kuaföre geliyoruz giymeye yardım dediler :)

Canım kuaförden sonra gelin kız evine gelir Sonra damat annesi babası almaya gelirler evden Kapı açılmaz falan
Gelinliği zaten kuaförde giydiriyolar cnm Akşam düğünümü senin cnm bide dış mekan çekimi olucakmı?

MAŞALLAH SİZE

ben de dırdırlanıyorum bakalım ne olacak sonumuz.

kızlar bize bunlar lazımmışş

Gerekli Belgeler:
1.Sağlık raporu (Sağlık ocaklarındaki aile hekimi veya Aile Planlaması Merkezleri).
2.Eşlerin (resimli, T.C. nolu olmalı, silinti kazıntı olmamalı) nüfus cüzdanlarının önlü arkalı fotokopileri ve aslı.
3.Çiftlerin 5'er adet vesikalık fotoğrafı. Resimler son 6 ay içinde çekilmiş olmalı. (Renkli ve orjinal olmalı, fotokopi olmamalı)
NOT: 1)Evlenecek çiftlerin başvuruları hafta içi 09:00-11:00 ve 13:00-15:00 saatleri arasında kabul edilir. Evlendirme Dairesi'ne birlikte gelmeleri yönetmelik gereği zorunludur.•Nikah şahitlerinin evlenecek kişileri tanıması gerekir. (Şahitler nikah esnasında TC nolu kimliklerini ibraz eder ve yerleşim yerlerini memura bildirirler.)

•2012 Evlilik cüzdan ücreti 58 TL olup belediyedeki hafta sonu nikahlarından;
•Küçük Salon için (Karadeniz Salonu) 250 TL
•Büyük Salon için ise (Akdeniz Salonu) 400 TL salon harcı bulunmaktadır

istanbuldayım canım , 400 tlye hallettik ama baskısız.baskılarını başka bir yer var tanıdığımız ücretsiz yapacak.
sabah başlayacak kuaförde , sonra rahmi koç müzesinde çekilicez
istersen özelden veririm adını, burda yasakmı bilmiyorum.

sanırım bizde öyle yapıcaz.kuaförde giyilip direk çekime.
ordan eve daha mantıklı canım

aslında ben gelinlikle ilk annemlerin görmesini isterdim :2:
ama kuaförde gelinlik giyilip sonra çekime gidilecekse cümbür cemaatte müzeye gitmeye gerek yok sanırım
çekimden sonra eve gidilir, fotoda makyajda bozulmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…