'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

herkese musmutlu husurlu ve saglıklı yıllar diliyorumm...hepinizi çok seviyorummm....umarım en kötü günlerimizde bile hep böyle oluruzzzzzzz...sizleri çok seviyorummmm

bizimki kış ya fiyatta farkedebilir o yuzden canım

yanlış yazmışım kusura bakma canım 300 tl alıyor yahu

canım yine çoook pahalı yavv 300 tl giriş
açık mekana gitsenize sizde
bahçeşehir gölet çook güzel
fatik korusu kavacık çok güzel
eminönü tren gari çok güzel hatta dün çekim vardı
beşiktaş ıhlamır kasrı çok güzel
ne verçem 300 tl

canım biz şölene girdik kimse yoktu çıktık
bizrde bize ters geldi bizim etrafımıza bakmadık çok yoprulmuştuk gezemedik
150 kişi için 6000 tl istedi bizden 1 aylülde altın kökoteyli ama kokteyli baya dolu

evett ne güzel nişanlımda cukurova mezunu seweriz adanayıı :)) evet inş bkalımm :)

ne güzel benim nişanlımda arnavut göcmenii :)) yee tef olayı süpermişş yaaa :)) cok yaratıcıı...

aaa tarih netleşmiş cnm cok cok sewindimmm :) yaa ben kına olayını daha netleştiremdim yaaa napcam bilmiorum tamm

cnmsınn ne güzel yazmışşsınn ellerine saglıkk :) inş cnm ii dileklerin gercekleişir hepimiz yuvalarımızı kurarızz

Yeni yılda herşey gönlümüzce olur inşallah kızlar
Önümüzdeki her sene iyiki bu insanlarla evlenmişiz deriz herbirimiz

Kuzum baş tacısin gel buyur her zaman beklerim
Evet tarih kesinleşti çok şükür sen neden kına da kararsız kaldın canım

Kuzum baş tacısin gel buyur her zaman beklerim
Evet tarih kesinleşti çok şükür sen neden kına da kararsız kaldın canım

cnm bnm cok saoll sık sık olmasa da gelriiz adanayaa :))

nerde yapacaksınızzz birzcık bilirimadanayı daa :)) yaa dün arkadaşım geldii dışarda yapayım mkınayı dedim o da ne gerek var evde yakarız sonrada eglenmeye cıkarız dedii ona yapacagın masrafı balayına kaydır yurtdışına cıkın dedii kafamı karıştırdıı :)))

Inci otelinde olacak düğün canım hayırlısıyla senin tarih ne zamandi uygun olursanız beklerim enişteyle canım evin batması şu bu çekilmez ya bizde dışarda yapacaz kınayi kismetse hem ne kadar artısı olacak ki bi yer tutulmamasınin yinede sen bilirsin kuzum

aa cok güzell inşallah gönlüne göre olurr :)) cok saoll cnm biz nişan sonu düşünüoruz olmadı dımı mayıss ama olur inş nasandaa yeterr :))
yaa bende öle dedim aslındaa ama arkadaşlarla konuştum kına yapanlarr 3-3,5 bin gibi fiyatlaran bahsediolar tabi bu artarak gidebilirr :)) onun yerine evde kendi aramızda yapalım dioo kafam karıştııı benmdee bakalımm nişanlımla konuşayım bii dee ....

Inşallah istediğim gibi olur canım inşallah senin de istediğin tarih olur kuzum ya bence önce bi fiyat araştırması yap ona göre karar ver ama yinede sen bilirsin kuzum

evet evet öel yapcam tatlım hep evdeyim net başından olacaak iş diill yarın başlıoruzz arkadaşımla gelinlik bakacaz organzisyon şirketiile görüşcezz bakalımm

evet evet öel yapcam tatlım hep evdeyim net başından olacaak iş diill yarın başlıoruzz arkadaşımla gelinlik bakacaz organzisyon şirketiile görüşcezz bakalımm

Bi yerden başlamak lazım kuzum ya sana şimdiden kolay gele zor iş ya gözümde büyüyor herşey ama zamanla herşey olacak inşallah ama bi yerden başlamak lazım:18:
Sevdiceğim aradı ya beni almaya geliyormuş ış yerinden yuppi

ne güzel benim nişanlımda arnavut göcmenii :)) yee tef olayı süpermişş yaaa :)) cok yaratıcıı...

benım baba tarafım sözlümğnde anne tarafı arnavuutt canımmm evet bende cok sevdım tef olayını, yazılı olarak gördüm ama resimlisini kendim düşündüüm İnş iyi bi şekilde yaptırıcaam yerde buluruuumm

iyi seneler kızlaaarr sızı cok sevıııyooruuumm Aşk dolu huzurlu bereketlı yılllar

kesinliklee bende senin gibiyimm bşlıoruz bakalım yeni yılın ilk günündee :)
sanlısın ne güzell :))

Kızlar
yeni yılınız kutlu olsun mutlu senelerimiz olsun

saol cnm senindee :)

benimde nişanlım öle ddediğim gibi hem annesi hem babasıı :) inş cnm gönlüne göre olurr :))

insallah canımm :)

2013 hepimize mutluluk sağlık ve boll huzur getirir inşallahh
hepinize güzel bir yıl diliyorum

iyi ki varsınızz

Herkese iyi yıllarrrrrrr öpüyorummm

unutmayınnnnn!!!!!!!!!!!!1

kimki yapar bu dünyada yılbaşını baştacı, mazallah ölünce öteki dünyada k.çına girer süslediği çam ağacı !!!

Iyi seneler dilerim
kk nın imamı

Son düzenleme:

ooooooooo desene seninde kına pek şatafatlı olucaaakkkk

özlemmmmmmmm Allah seni gecen yıl ben onu herkese göndermiştim sms olarak. bana iyi dileklerini yollamıslardı

----

ecem ,zehram ,oyam,caglam,hümyram,özgem ve tüm diger kızlar hepinize iyi yıllar. iyi ki sizleri tanıdım. sizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…