bizimki kış ya fiyatta farkedebilir o yuzden canım
yanlış yazmışım kusura bakma canım 300 tl alıyor yahu
evet canım ama bizim ek isteklerimiz oldu menüye eklettirdiklerimiz fln orası 800 kişiye kadar getirebilirsiniz dediler Gerçi bizim okadar insanımız yok ama nişanda bile 170 kişi vardı
Gönül davet 350 kişi için 8000 tl den inmedi Size ne kadar dedi şölen eylül için?
Evet kuzum adanada yaşıyorum yakınız birbirimize hayırlısı olsun kuzum en kısa zamanda netleşsin ki sende ona göre hazırlıkları yap benimde 7 haziran diyorum ama daha tutulmadan kesin demicem nisan evet bize göre vaktiniz kısa herşey hazır olacak zaten kuzum hayırlısıyla olur merak etme:18::18::18::18::18::18:
cok tatlı olur kuzuuummm bereketınıızz arttsıınnnn aşkınız cogalsııınnsiz turkmen mısınız kusum?
bız arnavutuuzz kınalarımız bıraz fazla cafcaflı gecıyoooben herkese hedıyelık olarak resımlı ve tarıhlı tef yaptırmayı dusunuorum iştee kınaları koymak ıcınde daha şık ve ozel bı kutu bulucam ıns
Günaydın canlar günaydın size yılın son günü haftanın başı bugün ve yarın yeni bir yıla merhaba diyeceğiz benim gibi sabahın köründe ise kalkanlara kolay gelsin işe gitmeyeceklere tatlı uykular yaa biraz daha uyuyim deyip çalar saatini erteleyenler hadi kalkın ise geç kalacaksınız hadi canlar uyanın işe kalkma zamanı
5 günlük bi yıllık izinden sonra yataktan bu saatte kalkması ne zor oldu ya bazen diyorum evlendikten sonra evimin kadını çocuklarımın anası mi olsamsevdiceğim duymasın zaten iple çekiyor ama daha çok bekler
Vee sonunda tarih kesin 7 haziranda bende gelincik olacam 5 haziranda da kına yapılacak çoook işimiz var çoook
güzellerim ballarımm kuşlarımmmmmmm
4 gunluk tatilim var cumadan beri ama kafamı kaldıramıorum işten... hala yetiştirme cabalarındayımmmbirazcık ugrayayım dedimmm
akşam da arkadaslarla dısarı cıkıcaz... güya yılbası diye ama oturup calısacagız yine kahveler elimizde...
malum aşk yokkk o yüzden bu yılbası buruk gececek birazama öte yandan aylarca günlerce yıllarca bekledigimiz o YIL yani bizim yılımız bu gece geliyor
sevgiliye duyulan özlem gibi oldu 2013 bende... hala bu kutlu yılın geldigine inanamıyorum... bir zamanlar ne uzaktı halbuki
hepinize aşkla mutluluk saglıkla sevgiyle saygıyla şansla bereketle gececek bir yıl diliyorum...
inşallah bu yeni gelen yılda hepimiz evli ve mutlu bayanlar oluruz tek tek :123:
sizi çok seviyor ve de öpüyorummm kuslarımm
evett ne güzel nişanlımda cukurova mezunu seweriz adanayıı :)) evet inş bkalımm :)
ne güzel benim nişanlımda arnavut göcmenii :)) yee tef olayı süpermişş yaaa :)) cok yaratıcıı...
aaa tarih netleşmiş cnm cok cok sewindimmm :) yaa ben kına olayını daha netleştiremdim yaaa napcam bilmiorum tamm
cnmsınn ne güzel yazmışşsınn ellerine saglıkk :) inş cnm ii dileklerin gercekleişir hepimiz yuvalarımızı kurarızz
Yeni yılda herşey gönlümüzce olur inşallah kızlar
Önümüzdeki her sene iyiki bu insanlarla evlenmişiz deriz herbirimiz
Kuzum baş tacısin gel buyur her zaman beklerim
Evet tarih kesinleşti çok şükür sen neden kına da kararsız kaldın canım
cnm bnm cok saoll sık sık olmasa da gelriiz adanayaa :))
nerde yapacaksınızzz birzcık bilirimadanayı daa :)) yaa dün arkadaşım geldii dışarda yapayım mkınayı dedim o da ne gerek var evde yakarız sonrada eglenmeye cıkarız dedii ona yapacagın masrafı balayına kaydır yurtdışına cıkın dedii kafamı karıştırdıı :)))
Inci otelinde olacak düğün canım hayırlısıyla senin tarih ne zamandi uygun olursanız beklerim enişteyle canım evin batması şu bu çekilmez ya bizde dışarda yapacaz kınayi kismetse hem ne kadar artısı olacak ki bi yer tutulmamasınin yinede sen bilirsin kuzum
aa cok güzell inşallah gönlüne göre olurr :)) cok saoll cnm biz nişan sonu düşünüoruz olmadı dımı mayıss ama olur inş nasandaa yeterr :))
yaa bende öle dedim aslındaa ama arkadaşlarla konuştum kına yapanlarr 3-3,5 bin gibi fiyatlaran bahsediolar tabi bu artarak gidebilirr :)) onun yerine evde kendi aramızda yapalım dioo kafam karıştııı benmdee bakalımm nişanlımla konuşayım bii dee ....
evet evet öel yapcam tatlım hep evdeyim net başından olacaak iş diill yarın başlıoruzz arkadaşımla gelinlik bakacaz organzisyon şirketiile görüşcezz bakalımm
ne güzel benim nişanlımda arnavut göcmenii :)) yee tef olayı süpermişş yaaa :)) cok yaratıcıı...
Bi yerden başlamak lazım kuzum ya sana şimdiden kolay gele zor iş ya gözümde büyüyor herşey ama zamanla herşey olacak inşallah ama bi yerden başlamak lazım:18:
Sevdiceğim aradı ya beni almaya geliyormuş ış yerinden yuppi
Kızlar
yeni yılınız kutlu olsun mutlu senelerimiz olsun
benım baba tarafım sözlümğnde anne tarafı arnavuutt canımmmevet bende cok sevdım tef olayını, yazılı olarak gördüm ama resimlisini kendim düşündüüm İnş iyi bi şekilde yaptırıcaam yerde buluruuumm
iyi seneler kızlaaarr sızı cok sevıııyooruuumm Aşk dolu huzurlu bereketlı yılllar
kesinliklee bende senin gibiyimm bşlıoruz bakalım yeni yılın ilk günündee :)
sanlısın ne güzell :))
saol cnm senindee :)
benimde nişanlım öle ddediğim gibi hem annesi hem babasıı :) inş cnm gönlüne göre olurr :))
insallah canımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?