Yeni yılda herşey gönlümüzce olur inşallah kızlar
Önümüzdeki her sene iyiki bu insanlarla evlenmişiz deriz herbirimiz
kesinliklee bende senin gibiyimm bşlıoruz bakalım yeni yılın ilk günündee :)
sanlısın ne güzell :))
saol cnm senindee :)
benimde nişanlım öle ddediğim gibi hem annesi hem babasıı :) inş cnm gönlüne göre olurr :))
insallah canımm :)
ooooooooo desene seninde kına pek şatafatlı olucaaakkkk
Tskler canım ya erken kapatmışlar sevdiceğim demiş gidip hemen yetisim aldı beni çok güzeldi ya ilk akşamı annesinde olacak 10 gibi bize gelecek olsun yine birlikte girecez ilk yılbaşımiza
Kesinlikle bi yerden başlamak lazım kuzum günler su gibi akıp gidiyor:18:
yok aslındaa kına bana kalmış bişey ben hala kararsızımm nası yapcagımaa...
ya biz ayrı girdik yine bu 5 yılbaşımız ve birlikte hiç giremedik
hoşgeldiniz hayırlı uğurlu olsun
özlemmmmmmmmAllah seni gecen yıl ben onu herkese göndermiştim sms olarak. bana iyi dileklerini yollamıslardı
----
ecem ,zehram ,oyam,caglam,hümyram,özgem ve tüm diger kızlar hepinize iyi yıllar. iyi ki sizleri tanıdım. sizi seviyorum
Herkese iyi yıllarrrrrrr öpüyorummm
unutmayınnnnn!!!!!!!!!!!!1
kimki yapar bu dünyada yılbaşını baştacı, mazallah ölünce öteki dünyada k.çına girer süslediği çam ağacı !!!
Iyi seneler dilerim
kk nın imamı
tüm gelin adaylarına selammm!!
bu benim ilk iletim. bende 2013 gelin adayıyım. 7 eylül olarak düğün tarihimizi belirledik şimdilik. hafta sonu şu akayın tüm internet sitelerine verdiği 3günlük indirimine bi bakayım hemde netten bakıp durduğum gelinlikleri üstümde göreyim diye kendimizi kuyumcukent wedding house ta bulduk. gitmeden 1saat önce aradım randevu almak için şanslıydık galiba gelebilirsiniz dediler. çok sempatik bir kız ilgilendi bizle ben tüm gelinliklere bakmak istiyordum ama sadece 3 tane vede indirim olan gelinliklerden seçip deneme hakkım olduğunu söyledilerhızlıca 3gelinlk secip ilk gelinliği giymek için kızla kabine girdik. kız beni hızlıca giydirdi ve ben daha aynada kendime bakamadan perdeyi şak diye açtı kendimi aynada erkek arkadaşımla aynı anda gördük:) ikimizde büyülendik.. dilim tutuldu dedi bebeğim bana:) çoook güzel bir his gelinlik denemek. insan hemen evlenmek istiyor, hemen düğün günü gelsin istiyor, sabırsızlanıyor, midemde kelebekler uçuştu resmen.. sonra kuyumcukentte dolaşmaya devam ettik pazar günü olmasındanmı yoksa hepmi öyle çok boştu kuyumcukent aval aval dolaştık (çok komik geldi kocaman avmde elele tutuşmuş dolaşan çiftler var sadece :) )
alyans baktık :) ve ben böylece ayvayı yediğimizi farkettim:) bu evlilik işi zor gerçekten ya takı seç yüzük seç gelinlik seç.. bunlar 100de biri sanırım. sonra forum istanbula geçtik orada oleg cassini diye bir mağaza gördük tesadüfen. oradada 4-5tane gelinlik denedim ve 1 tanesine aşık oldum sanırsam:) pazar günü içinde pronoviastan randevu aldım. başka yerlerede bakıcam. zaten bizim tarihe daha çok var. erkek arkadaşım aşık olduğum gelinlik üstümdeyken fotomu çekti becerebilrsem yukluycem. cok enteresan bişey sürekli telimi açıp fotoya bakıp duruyorum:)
2013 bizim yılımız olucak kızlarrrrrr!!!!! hepinizi sevgiyle kucaklıyorum:)
Ben geldim sevdiceğimi uğurladım güzel güzel hediye verdim aldım AŞK SARHOŞU oldum ailemle aynı ortamda olsak bile yanımda olması güzeldi
Canım siz neden ayrı girdiniz kuzum ki enişte nerde:18:
yok aslındaa kına bana kalmış bişey ben hala kararsızımm nası yapcagımaa...
ya biz ayrı girdik yine bu 5 yılbaşımız ve birlikte hiç giremedik
geç mi kalmışsınaltı üstü gelinlik dikiyorlar 10 yıllık bir süreç sanki saçmalamışlar iyice. benim 3 ayım kaldı ben hala bakmadım bu ay bakacağım. misal oyanın 3 haftada dikildi.
gelinlik dikimi en gec 1 hafta biten birsey ellerinde iş yoksa cok fazla.
--
bu arada oyam Allah korusun
ve gecmiş olsun
--
bizim hafta sonu tatilimiz cok güzeldi. tatil bitmesin istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?