'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar evlilik ylımıza giriyoruz inşallahh hepimize hayırlı olsun

kına gecemiz 17 ağustos düğün tarihimiz 18 ağustos 2013 inşallah

hepimiz sevdiklerimize kavusalım bu sene ınsallah

Tskler canım ya erken kapatmışlar sevdiceğim demiş gidip hemen yetisim aldı beni çok güzeldi ya ilk akşamı annesinde olacak 10 gibi bize gelecek olsun yine birlikte girecez ilk yılbaşımiza
Kesinlikle bi yerden başlamak lazım kuzum günler su gibi akıp gidiyor:18:

Bu arada herkese güzel seneler sevdiceğiyle olanlara AŞK dolu yılbaşı ayrı olan canlarim sizde mutlaka ya sesini duyun ya da onunla olduğunuzu bi şekilde hatırlatın
GÜZEL MUTLU HUZURLU AŞK DOLU GÜZEL SENELER

Mutlu yıllar.. Hepimize yeni yılda mutlulukkkkk,, sağlık,,,, huzur diliyorum..

tüm gelin adaylarına selammm!!
bu benim ilk iletim. bende 2013 gelin adayıyım. 7 eylül olarak düğün tarihimizi belirledik şimdilik. hafta sonu şu akayın tüm internet sitelerine verdiği 3günlük indirimine bi bakayım hemde netten bakıp durduğum gelinlikleri üstümde göreyim diye kendimizi kuyumcukent wedding house ta bulduk. gitmeden 1saat önce aradım randevu almak için şanslıydık galiba gelebilirsiniz dediler. çok sempatik bir kız ilgilendi bizle ben tüm gelinliklere bakmak istiyordum ama sadece 3 tane vede indirim olan gelinliklerden seçip deneme hakkım olduğunu söylediler hızlıca 3gelinlk secip ilk gelinliği giymek için kızla kabine girdik. kız beni hızlıca giydirdi ve ben daha aynada kendime bakamadan perdeyi şak diye açtı kendimi aynada erkek arkadaşımla aynı anda gördük:) ikimizde büyülendik.. dilim tutuldu dedi bebeğim bana:) çoook güzel bir his gelinlik denemek. insan hemen evlenmek istiyor, hemen düğün günü gelsin istiyor, sabırsızlanıyor, midemde kelebekler uçuştu resmen.. sonra kuyumcukentte dolaşmaya devam ettik pazar günü olmasındanmı yoksa hepmi öyle çok boştu kuyumcukent aval aval dolaştık (çok komik geldi kocaman avmde elele tutuşmuş dolaşan çiftler var sadece :) )
alyans baktık :) ve ben böylece ayvayı yediğimizi farkettim:) bu evlilik işi zor gerçekten ya takı seç yüzük seç gelinlik seç.. bunlar 100de biri sanırım. sonra forum istanbula geçtik orada oleg cassini diye bir mağaza gördük tesadüfen. oradada 4-5tane gelinlik denedim ve 1 tanesine aşık oldum sanırsam:) pazar günü içinde pronoviastan randevu aldım. başka yerlerede bakıcam. zaten bizim tarihe daha çok var. erkek arkadaşım aşık olduğum gelinlik üstümdeyken fotomu çekti becerebilrsem yukluycem. cok enteresan bişey sürekli telimi açıp fotoya bakıp duruyorum:)
2013 bizim yılımız olucak kızlarrrrrr!!!!! hepinizi sevgiyle kucaklıyorum:)

Kızlar bu kına şarkılarını bende istesem çok mu şey istemiş olurum..
Bana da Gönderebilir misiniz Canlarım..?

ooooooooo desene seninde kına pek şatafatlı olucaaakkkk

yok aslındaa kına bana kalmış bişey ben hala kararsızımm nası yapcagımaa...

ya biz ayrı girdik yine bu 5 yılbaşımız ve birlikte hiç giremedik

Ben geldim sevdiceğimi uğurladım güzel güzel hediye verdim aldım AŞK SARHOŞU oldum ailemle aynı ortamda olsak bile yanımda olması güzeldi
Canım siz neden ayrı girdiniz kuzum ki enişte nerde:18:

bende seni iyi ki tanimisim tatlım

hepinizi çok seviyorum herkese mutlu güZel seneler

2013 den yenii yıldaaannn günaydınlaaaaaaaaaarrr

umarımmm bu yıl hepimizinn yılıı olurrrrrr

Bayildim kız yeni yıl dileğine bende kocaman gülücük gonderiyorum sana

ben daha hiç gelinlik denemedim canım senin denemen bile beni heyecanlandırdı ama o derece yani hislerini çok güzel pyalaşmıssın suan aklımda pek bi model bile yok üzerimde hiç gelinlik görmediğim için bana ne tarz yakışır bilmiyorum

hani bir reklam var ya şu sıralar oğlan hapşuruyor kız ortam biranda nikah töreni oluyor ordaki, kızın gelinliği hoşuma gitti yani kollarını o şekide düşündüm.

seçenek çoğladıkca insanın kafası karışıyor :)

gelinlik secme işi düğünün en zor kısmı kızlara göre :) takı işide zor tabi saatlerce onlr için geziyorz

inşallah 2013 yılının en mutlu gelinleri oluruz ve düğünümüz de hiç bir aksilik çıkmaz

Hazır olun kızlar bu yıl sevdiklerimize kavuşacağımız yıl...

yaşasın 2013

işte geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 2013 sonunda geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!

:13::13:

başlasın düğünler su gibi aksın günler :123:

Ben geldim sevdiceğimi uğurladım güzel güzel hediye verdim aldım AŞK SARHOŞU oldum ailemle aynı ortamda olsak bile yanımda olması güzeldi
Canım siz neden ayrı girdiniz kuzum ki enişte nerde:18:

ohh ne güsell :)
ya ben annemlerin yanındayım ondan ayrı şehirlerde ailelerimiz ama yakınızz cok şükür yaa :)

Canlarım arkadaşlarım benimmmm... 2013de herşey hayal etiğinizden çooooooookkkk daha güzel olsun inşaAllah.. :123:

bence mutlaka çintiyan giyiiinn ve temenna yap kayınannişinin çok hoşunaa gider

bizde ayrı girdik sevgilicikle ama geri sayımı beraber yaptıkkk

yasadıklarımızdan daha guzel gunler yasayalımm hepımızz

Ellerinde iş çokmuş canım ondan geç kalıyorsun dediler ramazan dolayasıyla herkes mayıs haziranda evleniyormuş ve gelinlikçilere akın etmişler :) Tabii gelinlikçiler bir an önce satıp para kazanmak içinde abartıyorlar ayrı meseler :) oya çok geçmiş olsun

Hepinize mutlu yıllar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…