Günaydıınn mavişiimmm napıyosunn?Sanada günaydın canım günaydın sana
günaaydın bebekleerıııımm
Günaydıınn mavişiimmm napıyosunn?
Aşkımm aşkıımmm günaydınnn mis gibi kokulu kokulu günaydınnn
günaydın kuzular
tekrar yeni yılınızı kuyoum..hepiniz benim bebeklerimsinizz
bende yeni yıla sevdiceğimlen girdimmm ilk kezz
ama dün küçük bir kaza atlattım o yüzden çok fenayım bugün. sevdicekle dışardayken yokuştan düştüm direk yüz üstü. burnum falan kan içinde kaldı.trafik kazası geçirmiş gibiydim aynı.kan ve çamur içindeçok korktum çok canım yandı. Şükür ki kırık çıkık yok.Heryerim ağrıyor ama dayak yemiş gibiyim aynı
Ezgimmm bitanemm çok geçmiş olsun Allah korumuş, bi okut kendine bence.. Nazar falan varsa... Ben çok inanıyorum nazara çünkügünaydın kuzular
tekrar yeni yılınızı kutluyorum..hepiniz benim bebeklerimsinizz
ama dün küçük bir kaza atlattım o yüzden çok fenayım bugün. sevdicekle dışardayken yokuştan düştüm direk yüz üstü. burnum falan kan içinde kaldı.trafik kazası geçirmiş gibiydim aynı.kan ve çamur içindeçok korktum çok canım yandı. Şükür ki kırık çıkık yok.Heryerim ağrıyor ama dayak yemiş gibiyim aynı
Ne yapım kuzum google amcaya gelinlik modeli soruyorum iş yerinde iş yok boş boş oturuyorum google amcaya bi şeyler soruyorum cevaplıyor
günaydın kızlar
hayırlı bir yıl olmasını diliyorum inşallah
buarada sağolun,midem daha iyi şuanda:26: sizler hariç her duyan, aa yoksa hamilemisin diyordu. umarım öyle değildir
günaydınlarrrrr
umarım tarihleri doğru yapmışımdır çünkü son yazdığımdan bu yana 5 rakam düştüm
evettttt topiğimizin amacına hizmet eden pek sevgili 2013 üöüze kavuştukkkk
ben geçmişe bi bakıp geleyim
Günaydınlaraarrr
İnanamıyorum 2013 geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Yıllardır beklenen o yıl bu yııılllll
:123:
Canım halolur merak etme benim bu ayın 15-25 arası nişanım var. (tarih cuma günü kesinleşecek inşallah)anaaam 31 gün kaldı,hatta 30 :18::18::18:
Öncelikle seninde yeni yılın kutlu olsun
Çok geçmiş olsun canım ya şimdi nasılsın dikkat et biraz sen öncelikle enişteye sonrada bizlere lazımsin tekrardan çok geçmiş olsun canım:18:
Ezgimmm bitanemm çok geçmiş olsun Allah korumuş, bi okut kendine bence.. Nazar falan varsa... Ben çok inanıyorum nazara çünkü
bu sabah durgunsunuz kızlarrrr
oyacım çok geçmiş olsun yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler
biz de bu arada yatak odamızı aldık ani bi kararla
benim ailem alacaktı ama bi aksaklık oldu daha geç alabileceklerini söylediler biz de sevdiceğimle ikimiz gittik aldık
hatta ödedik bile
ikimiz ödeyeceğimiz için uygun bişey bulmamız lazımdı ve daha önce de beğenmiş olduğumuz şu modeli aldık ider mobilyadan
takımda siyah çizgiler olduğu için biz siyah baza yaptık yatağı
pazartesi de perde, tül, halı, duvar kağıdı vs bi sürü şey baktım ve aklımda çoğu şey şekillendi
yatak odası gelsin onları da halledicez..çok zevkliymiş perde kısmı ya
çok sağolun kızlar. çok ağrım var ve halsizim. Pelinim okutuyorum sürekli kendimi kendimde okuyorum. yıldızım çok düşük çok nazar değiyor bana ve bende çok inanıyorum nazara. zaten iki gündür hep ufak tefek bişeyler oldu sonunda dün en büyüğünü yaşadım. belki daha büyük bi belayı def ettim böylece.Allah korudu
Oyacım çok geçmiş olsun,nasılsın şimdi?
Canım ya kıyamam ki sanaBana da anında değer nazar Bi daha yaşatmasın Rabbim sana, ağrı kesici falan iç tatlım akşam da erkenden uyu daha iyi olursun yarın inşallah Ezgimm
günaydın kızlar
özgem rakamlar dogru
oyam hamile misin? :26::26::26:benim aklıma gelmedi hiç o ihtimal.
---
2013 cok durgun basladı yahu
günaydın kuzular
tekrar yeni yılınızı kutluyorum..hepiniz benim bebeklerimsinizz
günaydın kızlar
özgem rakamlar dogruyatak odan da harika aşkla kullan inşallah
oyam hamile misin? :26::26::26:benim aklıma gelmedi hiç o ihtimal.
---
2013 cok durgun basladı yahu
Amin Pelinimm kimseye yaşatmasın Rabbim. ağrı kesici içtim ama çokta etkili olmadı. belki izin alabilirsem eve giderim.sağol düşündüğün için güzelliğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?