saçların çok güzel lokumummmama hızlıcana uzatırsın yine sarı kısımlar gitsin istiyosan. bunalma bunalma :)
ben de şu dökülmeye bi çare bulaydım :26: dalinle yıka dediler, onla yıkıyorum hala dökülüyo. yagda sürüyorum haftada 2 kez. uff.
oooy oy
ahaaa hatırladım pasta şarkım bu olsun istiyodum bi araaaa
çok seviyorum bu şarkıyı zaten oldies aşkım meşhurdur benim
bu şarkı gider heralde ya pastaya :26:
[video=youtube;OTvhWVTwRnM]http://www.youtube.com/watch?v=OTvhWVTwRnM[/video]
uçlar gitti artık baya kuzuumm yaa istemeye istemeyede olsa kestirmem lazım bu şekilde çok kotu hıssedıorum cunku kendımııı kırıkları gordukce afakanlar basıyoodeprsyonum geçene kadar annemden çıtçıt alcam yoksa benden cok cekersınızz sarımsaklı sampuan denedınmı lokumumm ?
uçlar gitti artık baya kuzuumm yaa istemeye istemeyede olsa kestirmem lazım bu şekilde çok kotu hıssedıorum cunku kendımııı kırıkları gordukce afakanlar basıyoodeprsyonum geçene kadar annemden çıtçıt alcam yoksa benden cok cekersınızz sarımsaklı sampuan denedınmı lokumumm ?
canımm hosgelldııınn2013 hatunları nasılsınız bakayım...Bir selam vermeden geçmeyeyim dedim
aycangülü ben de takip ediyom nazlımmm hatta ona uygun olsun diye haftaya cumaya aldım lazer randevumu
ben daha bi tüy kısımın takip ediyom, saç kısımına da uzansam iyi olcak berbat oldu saçlarım ama kısaltamam düğüne kadar
bu arada kuzularım ben burdaki gelinlerimle faceten de ekleşmek istiyorummm
diğer arkideşlerim ekli ama sizlerden face i olanlar yok bende sanırım :26:
denemedim bebeğim. dökülmeye iyi mi geliyor?
hemen hemen denerim valla.
sarı kısımlar gitse de çok kısa olmıcaklar kuşumm dert etme :)
2013 hatunları nasılsınız bakayım...Bir selam vermeden geçmeyeyim dedim
şarkılarınızı yirim sizinnn hepiciğini açıp dinliyom
çağloşum senin giriş müziğinde sizi hayal ettim ilk küçük gelinler çıkçak dedin ya sonra da kol kola siz çok heyecanlandım resmen
çok güzel olucak kuzum
benim bi dans müziğim kesin diğerlerine de kafa yorayım ben bi araaa
2013 hatunları nasılsınız bakayım...Bir selam vermeden geçmeyeyim dedim
adımı biliyorsun, soyadımda nikim
paylaştığınız hiçbir şarkıyı dinleyemediğim için hem sıkıldım, hem de yorum yapamadım. deliriciğiiimmmm
bu arada kuzularım ben burdaki gelinlerimle faceten de ekleşmek istiyorummm
diğer arkideşlerim ekli ama sizlerden face i olanlar yok bende sanırım :26:
canımm hosgelldııınnhastayım amaaa iyi olucaaaammmm :2:
sen nasısııın kuzumm? sık sıkkk geelll aramızaaa
kuzum kkdaki topıcteyken daha kolay oluodu takıp etmesı bloga gectıkten sonra cok sık takıp edemez oldum bıde sacım ıstedıgım boylara geldı zaten pek bakım yapmıodum ama sımdı gene maıl attım kesım tarıhı ıcın uzasın hemencıcıkkk cunku uzun halinee cok alıstııımepılasyon olarak devam edıorum baya öbek öbek boşluklarım var benımde herbiyerimde
hoşgeldin canımmmm iyiyiz sen nasılsın
iyiyiz canım hoşgeldinnn seni burda gördüğüme çok sevindim
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?