hayırdır canım noldu
müzikleri görünce konuya pat diye daldım ben de aşağıdaki şarkıyı ya pasta kesilirken ya da takıda istiyorum :
Rachid Taha - Ya Rayah... - YouTube
dayanamayıp oynarım üstünemilletin elini öperken
aman da aman yerim ben sizin düğün telaşlarınızııııııı
Mutlulukla istediğiniz tarihlerde sevdiğinize kavuşmak nasip olsun inşallah sizlere.
Artık beni de ayakkabı altına yazarsınız demi
ne oldu ki????
cok guzeeel ben de cok cranberries dinlerdim bir araadolaresin sesi harika zaten
benim supermande bu ara mustafa cecelinin sevgilim sarkısına taktı... ben yabancı olsun istiyorum ama o bence bu sarkı olsun tam bizi anlatıyor diyo
ben bu adamın sarkılarını kınamda calcagım
çok güzel şarkılaar, ben bunları hep not ediyim. bide act_rest olan çağlam sen bana kına arşivi atacaktın ama gelmedi mailin :26:
kızlar ben çıkıyım, fotografımı çoğaltmaya gidiyim :)
öpüyorum hepinizi..
yaa canım patron sağ el parçaklarını malseme altında kaldı kırıldı tüm iş bana kaldı ve herşey ellialtı şimdi imdaaat
bebişimmm atcam daha atmadım...hatta kimseye atamadım....bugün bilgisayarıma sarj aleti alcam...bozuldu benimki...bilgisayarımı acamıyorum....
Aslıcannnnn hosgeldin balım kaymagımmm..nerelerdesin sen..özledimmmmmmmagnetlerin hayırlı olsun kuzummmm,begendi miii?:26::26:
oyam dedin ya işyeri dışı süper diyeyeni patronunda ondan işyeri size 2bin -3 bin veriyor sandı galiba.
magnetleri begendim. biraz ince olmuşlar :44::44: ama cok da sorun edilecek boyutta değil.
giriş müziğimi bunu istiyorum nasıl sizce
[video=youtube;clhH4sae0S0]http://www.youtube.com/watch?v=clhH4sae0S0[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?