'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay şarkıyı eklememişim

[video=youtube;uqLYjRn--GI]http://www.youtube.com/watch?v=uqLYjRn--GI[/video]

1:10 da biz işte

oncesinde kucuk nedimelerr

çok güzel şarkılaar, ben bunları hep not ediyim. bide act_rest olan çağlam sen bana kına arşivi atacaktın ama gelmedi mailin :26:

kızlar ben çıkıyım, fotografımı çoğaltmaya gidiyim :)
öpüyorum hepinizi..

kuzum patron sağ elinin parmaklarını kırdı alçıya aldılar ortalık ellialtı işler birikti karıştı

pastammm sevgilicikk beni rüyasında mustafa ceceliylee gördüğünden beri yasaklamıştı bana dinlemeyi ama bu şarkısında daans ettik pek bi beğendiii selintoşlarında bu olcaktı galbaa

sağolun kızllarrr

maaş konusunda adam sordu, kusura bakma sizin şirketin yanında bizim şirket maaşınızı karşılar mı bilemiyorum bu yüzden sormak istiyorum ücret ne alıyorsunuz dedi. ayol adam bizim şirketi başka yerle karıştırıyor sanırım biz maaşımızı zor alıyoruz sen ne ücretinden bahsediyorsun demek geldi içimden

bende sırf şirketimin klası adına 1400civarı dedim hımm, karşılanmayacak miktar değilmiş dedi yeni patronum
40 kere mi söylemem gerekiyordu

bizim diğer arkadaş çıkmadan önce 2bin küsür alıyordu ben geldiğimde 900 lira alıyordu.1 yılda ne yaptı etti arttırdı maaşını

inşallah olur da işsiz kalmam
aslında ben evde oturup pastalar börekler çörekler yapacaktım ama iş dünyas bensiz yapamıyor be anacımmmmm

aslı magnetlerni beğendin mi

bebişimmm atcam daha atmadım...hatta kimseye atamadım....bugün bilgisayarıma sarj aleti alcam...bozuldu benimki...bilgisayarımı acamıyorum....

ay pastam enişte yola mı geliyor yoksa ne

pudracım haggard cok severim... herr mannelig de cok güzel bir şarkısı bence olabilir yani

Aslıcannnnn hosgeldin balım kaymagımmm..nerelerdesin sen..özledimmmmmmmagnetlerin hayırlı olsun kuzummmm,begendi miii?:26::26:

oyam dedin ya işyeri dışı süper diye yeni patronunda ondan işyeri size 2bin -3 bin veriyor sandı galiba.

magnetleri begendim. biraz ince olmuşlar :44::44: ama cok da sorun edilecek boyutta değil.

Aslıcannnnn hosgeldin balım kaymagımmm..nerelerdesin sen..özledimmmmmmmagnetlerin hayırlı olsun kuzummmm,begendi miii?:26::26:

hoşbuldum fıstıgım. napayım ya evraklarla bogusuyorum

begendim canım biraz ince geldi gözüme ama sizinkiler öyle mi bilmiyorum.

ya müzik danısacagım size. fikir verin kızlar

giriş müziğimi bunu istiyorum nasıl sizce

[video=youtube;clhH4sae0S0]http://www.youtube.com/watch?v=clhH4sae0S0[/video]

oyam dedin ya işyeri dışı süper diye yeni patronunda ondan işyeri size 2bin -3 bin veriyor sandı galiba.

magnetleri begendim. biraz ince olmuşlar :44::44: ama cok da sorun edilecek boyutta değil.

sanırım öyle sanıyorlar, dışı seni yakar içi beni hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…