giriş müziğimi bunu istiyorum nasıl sizce
[video=youtube;clhH4sae0S0]http://www.youtube.com/watch?v=clhH4sae0S0[/video]
kız çadoş bana da at
Giriş müziği ben de arıyorum bu güzel ama biraz kilise müziği tarzında gibi geldi bana
cıxxxx begenemdim....dügüne uygun deil benceee yaaa....
ayy ben kendimi eski roma gelinleri gibi hissetmek icin sey ettiydim
desert rose olur mu peki?
olabilir daha güzel digerinden...sting e de bayılırımmmmmmm...yirim yirim
selintoş beni unuttu galiba :26: topiciğinin ilk üyesiydim ben onun
pastammm sevgilicikk beni rüyasında mustafa ceceliylee gördüğünden beri yasaklamıştı bana dinlemeyiama bu şarkısında daans ettik pek bi beğendiii selintoşlarında bu olcaktı galbaa
tamam bebeğim bekliyombebişimmm atcam daha atmadım...hatta kimseye atamadım....bugün bilgisayarıma sarj aleti alcam...bozuldu benimki...bilgisayarımı acamıyorum....
fotocuklarımı çoğalttım bileeorda saçım farklı bi renk ama bişey olmaz ya benim sonuçta dimii
selintoş beni unuttu galiba :26: topiciğinin ilk üyesiydim ben onunmesajlaşıyodukta ama ben bi ara girememiştim o ara da o üyeliğini iptal etti sonra hiç görüşemedik.
facebooktan ekledim ama kabul etmedi galiba
tamam bebeğim bekliyom
oh ne güzel nurayımmmmmm ben de nikah günü almak istiyorum yeaaaskım gelsin artıkk
aaaa tanımamıstırr o kuzum solerım aksamaaaanisanda evlenıoo odaaa
canım benim yaa Allah kolaylık versin,patronuna da şifa versin.
ay hadi hayırlı olsun, azıcık kalmış onun ne güzelll
aşkın da gelcek kuşum 2 haftası mı kalmıştı?
benim 5 gün kaldı aşkcığıma uçmamaaaaheyecandan ölebilirim, içim içime sığmıyoo, nasıl özledim nasılll nasılll anlatamam.
böyle sürekli uzakta olunca sanki ilk defa buluşucaz gibi hissediyorum hep, sanki telefonda internette falan tanışmışız da ilk kez buluşcaz
garip bi his.
saçların çok güzel lokumummm
iviiit o saç rengini değiştirme faslına geçiş yaptıı artıkımmay saç dedimdee ben kestirioorum saçlarımıııı sarıları komple kestiriceem ama daha kestirmeden bunalımın dibinee dibinee vurduuummm sevgiliciğiii erken yılbaşı kutlamamızda iknaa ettiim kestirmeyee ayın büyüyen faza gecmesını beklıorum ozamana kadar kurbaayaa bıdı bıdı yapmımde vazgecmesın dıyee ablamlara sardım
eveeeeeeet 2 haftamız kaldı sayılır kusummm valla bende aynı o durumdayım sanki ilk defa gorucem
ne giycem ne takıcam ne sürücem diye dusunuyorum simdidennnay ben onu yerimmmmmm verene kurban olurummm cok özledimm deli gibiiiiii su gün aksam oluosa onun askı sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?