'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hadi ya :44::44::44: tinimini ye bosuna mı para verdik o zaman :44::44:iy

iyi yapmıssın bende öyle yapacagım evlenince. misafir de gelse, hazır karıstır koy. ohh mis

Merhaba kızlarr
dün hastayım demiştimm yarım günden sonra eve gittim yattım dinlendim bir güzel..
ağzımın tadı berbat. doktorun dediğine göre dilim paslanmış
bugün daha iyiyim ama işlerin yoğunluğuyla giremedim.. iyisinizdir inşallah öpüyorum hepinizi

Pelinnnn tarif etmenden anladığım kadarıyla hani tepede biyere gitmiştik ya orasınımı tutucaksınız ?

hadi ya :44::44::44: tinimini ye bosuna mı para verdik o zaman :44::44:iy

iyi yapmıssın bende öyle yapacagım evlenince. misafir de gelse, hazır karıstır koy. ohh mis

sanırım boşuna verdik gibi hamur mayalama kabında daha uzun süre duruyordu

çok rahat oluyor valla hazır olunca

özge bakıyorum oraya sürekli ama bizimki gıcık ötesi, ne desem onu işte yedik, onu önceki gün yedik,sevdiği çeşit bulamıyorum artık.. herşeyi yiyor aslında ama istemiyor

pelinimmmm yerim seni beeeeeen
ay inanamıyorum kuzum yaaa gelin olup gidiyosun hemi de mayıs ayındaaaaa
çok tebrik ederimmmm canım benimmm

zehroşum hoşgeldinnn bugün daha iyisin di miii
özledim sizi ya gülinmi de özledimmm biz en kısa zamanda kavuşalımmmm
bu hafta gülinimin sınavları var ama haftaya görüşelim gerçi c.tesi istanbula gidebiliriz ama pazar görüşürüz olmazsaaa

Pelinnnn tarif etmenden anladığım kadarıyla hani tepede biyere gitmiştik ya orasınımı tutucaksınız ?

Hayır Gülincim orası değil, orada da düğün yapılıyor ama sadece benim sülalem sığmaz zaten oraya:)

Bahsettiğim yer kipa'nın arkasında...

yagmıcaak askım yagmur fıllaaan sen merak etme hersey harıka olcaak

geçmiiş olsuuun zehraaaam ya yenıyıl bıze hastalıkla geldıı valla

Özgem çok sağ ol canım benimm
İnşallah herşey gönlümüze göre olur ya Çok heyecanlanıyorum ben

yagmıcaak askım yagmur fıllaaan sen merak etme hersey harıka olcaak

Yağmasınnn lüütfeennn inşallahh herşey hayalimizdeki gibi olur aşkoocannn aayyy valla kalbim yerinden çıkıcak

Zehracımm cok gecmiş olsunn canımm

Son düzenleme:
sanırım boşuna verdik gibi hamur mayalama kabında daha uzun süre duruyordu

çok rahat oluyor valla hazır olunca

:44::44::44::44::44: dünya para vverdim o tupperlara .işe yaramaları lazım

bende bir ara portakal ağacından tarif alıyordum

benim canım nasıl kısır cekiyor ya off

--

oyam senin bulgur salatan da enfes . kardesime yaptım gecen haftasonu geldi bayıldı

Hoşbuldum canım... Ne güzel bir haber bu, Tarih belli olunca sayması da zevkli oluyordur
Biz dua ederiz, yağmur filan yağmaz inşallah, iyi düşünelim iyi olsun
Ben seni nedense hep başında papatyadan taçla hayal ediyordum..
Kır düğünü sana çok yakışacak

:44::44::44::44::44: dünya para vverdim o tupperlara .işe yaramaları lazım

bende bir ara portakal ağacından tarif alıyordum

tinimini beni de hayal kırıklığına uğrattı, ama umarım üzerindeki deliklerle ilgili bir problemdir. ve bir diğer denemede bu sefer kararmaz marullarım
bir de peynir dünyası da çok randımanlı değil. :26: veya dediğim gibi benim kullanmama bağlı olarak randıman alamadım. bu sefer koyduğum zaman not etmeyi düşünüyorum.

benim hazırladığım tarifler var ya hanii,geçen baktımda çoğu tatlı olmuş regli öncesi hazırlayınca böyle oldu
bir ara atayım onları size

hadi ya o açma kapama kitleri ile ilgili olabilir.:44:

cok iyi olur.tariffffffffff

özgem çok saol tatlım bugün daha iyiyim akşam ilaçları alıcam hapkolik olucam yine
ya bende çok özledim sizi.. bu haftasonu sevdicek geliyo geçen haftasonu gelemedi.. haftaya uyarsa sizede buluşalım mıı

minnaam sağol tatlım vallahi bu sene hastalıklarla uğraşmayız inşallah yaaa
:26:

Zehracımm cok gecmiş olsunn canımm
Pelinnn canım sen evleniomusunn ayy nasıl sevindim hayırlı olsun tatlım

Uzun zamandır sayan arkadaşlarım varken 4 ay kala saymak haddime düşmez ama olsun heyecanla bekliyorum ben o tarihi.
İnşallah yağmaz kuzum ya inşallah
Aaaa senin yüreğin ne kadar temiz oyle Benim sevdiceğim hep bana papatyam ve papatya taçlım der Herhalde düğünümüzde papatyalarla donatırız her yanı
Çok teşekkürler canımm benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…