Uzun zamandır sayan arkadaşlarım varken 4 ay kala saymak haddime düşmez ama olsun heyecanla bekliyorum ben o tarihi.
İnşallah yağmaz kuzum ya inşallah
Aaaa senin yüreğin ne kadar temiz oyleBenim sevdiceğim hep bana papatyam ve papatya taçlım der Herhalde düğünümüzde papatyalarla donatırız her yanı
Çok teşekkürler canımm benimm
Canım benim teşekkür ederimBak demek ki senin güzelliğinden o canım herkes hemfikir
Hepinizin düğünü şahane geçsin inşallah..
Hepiniz çook mutlu olun
wuhuwwwwwwww bebelattemmmm sen de evleniyorsunnn sonunda işteeeeee
valla yine canımı sıktışar burda ama su haberle kendime geldim... inşallah hep mutlu ol kuzucugummmm
senin için hep dua ediyorum ilk duydugumdan beri haberini...
mutlulugu hak ettin artık cunku
Canım benim teşekkür ederim
İnşallah senin de düğünün olucakki, çok güzel olcak hemdeDarısı başına tatlımm benimmm
Kurabiyemmm bendee evleniyorum sonunda ve inanamıyorum şoklardayım hala
Sende çooook mutlu ol Çağlam benimm hepimiz musmutlu olalım
Mutluluk yakamızı hiç mi hiç bırakmasın
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn kusummmmmmm
kim derdi ki bir hafta arayla gelin olacağızz
Rüyamda görsem inanmazdım ki ben buna
Gelin olduuukk gidiyoruuuuuzzzz:123:
Rüyamda görsem inanmazdım ki ben buna
Gelin olduuukk gidiyoruuuuuzzzz:123:
Hemde victoria secret noir tease sıkarim valla kurabiyemiviiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttt işte buna parfüm sıkılır
hihihi
:123::123: eveeeeeeeet eveeeetttt eveettt hayatimm nur yuzlummm tarihimizi aldkk :123:Peliiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
Ya düğün tarihini aldınız mı inanmıyorummmm
Kızlar selamlar
Haberi görünce damladım hemen
Pelinnnnnn canım benim çoook sevindim mayıs ayında tazecik bahar gelini mi olacaksın
Hayırlı olsun
Hemde victoria secret noir tease sıkarim valla kurabiyem
:123::123: eveeeeeeeet eveeeetttt eveettt hayatimm nur yuzlummm tarihimizi aldkk :123:cookkk heycanliyimm
Ama ama ama sen cansin balsin bee!gel yicemm mayis gelini olcam insallah bebegimmm cookkk mutluyummm darisii basina caniimmm bitaemm :123:
kızlar selammmmm..
doktordan geldimmm .
kontrolümü oldumm ..
doktor buna genital uçuk diyemem dedi şekil ve görünüş itibarı ile benzemiyor dedi. ayrıca genital uçukta ağrın ve sızlaman çok olur sende sızlama çevresinde kızarmada yok dedi.
ama ne olduğuna dair birşey diyemem hafif bir kıl dönmesi olabilir ama 2. bir sivilcenin çıkmasıda entresan dedi bayağı baktı inceledi...
sonra dedii şuanda ilaç başlatmıyorum birkaç gün sende takip et eğer yayılma ve içine su dolu kabarcıklar oluşurşa hemen beni ara ve ila ca başla akşamınada kontrole gel dedi şuan için seyir edip öyle tefdavi uygulayabilirim.
hemen ilaç yazmam anlamsız olur dedi ..
1 ay kadar lazere gitme öncelikle genital bölgenin direnci yerine gelsin dedi...
kistimde nur topu gibi 3,3 cm olarak sol yumurtalığımda duruyor şuanda zararsız içi tertemiz dedi ..
vee en önemlisi...
1 aylık doğum doğum kontrol iğnelerini asla tavsiye etmiyorum kesinlikle dedii.. onlarda aşırı derecede progesteron yüklü ve adet düzenliği yapıyor üstelik te gögüs bölgesi üzerinde hormonlar ekili oluyor dedi..
bence en sağlıklı ve zararsız d.k. yöntemi hap dedi ben 5 yıl kullandım ve hiçbir şikayetim olmadı 2 de çocuğum var sizede kesinlikle d.k hapı tavsiyemdir dedi...
ki zaten ben evlenincede kısmet olursa lale hn. devam edeceğim
Canım geçmiş olsun çok sevindim önemli bir şey olmadığına:) Ben bugün dış mekan çekimi için fotoğragçıyı ayarladım :) erken rezervasyon % 50 indirmden faydalandım 650 TL'ye hallettik :) Bir de buzdolabını aldık :) Bir şeyler halloldukça rahatlıyorum :)
mail adresi alayım
ne kadar uygunmuş dış çekim..bende istiyorum ama 1000 tl civarı heryerde..kimle anlaştınız bende bi konuşsam görüşsem..hayırlı olsun şimdiden:)
Canım eskişehir de stüdyo burak normalde 1250 şimdi erken rezervasyon diye düştüler :) 14 fotolu büyük albüm 2 5 fotolu aile albümü bir cep albümü ve büyük boy duvar fotosu ayrıca slayt dahil :)
iyiymiş gerçekten ama ben istanbuldaym...bende buldum beğendim bi fotoğrafçı 2-3 saatlik dış çekim 950 tl...50 fotolu albüm ve çekilen tüm fotolar dvd şeklinde veriyor...aile albümü vs.yok..ekstra istersek aile albümü 1 tane 150 tl...bişi sorabilirmiyim?fotoğrafçıyla anlaştınıza göre düğün tarihiniz belli...bizim de mayıs 2.hafta olcak kısmetse ama henüz nikah için tarih almadık...şimdiden alabilir miyiz ki..ona göre bende fotocuyla anlaşcam senin gibi erken rezervasyon falan yaparım belki indirim yaparlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?