kızlar selammmmm..
doktordan geldimmm .
kontrolümü oldumm ..
doktor buna genital uçuk diyemem dedi şekil ve görünüş itibarı ile benzemiyor dedi. ayrıca genital uçukta ağrın ve sızlaman çok olur sende sızlama çevresinde kızarmada yok dedi.
ama ne olduğuna dair birşey diyemem hafif bir kıl dönmesi olabilir ama 2. bir sivilcenin çıkmasıda entresan dedi bayağı baktı inceledi...
sonra dedii şuanda ilaç başlatmıyorum birkaç gün sende takip et eğer yayılma ve içine su dolu kabarcıklar oluşurşa hemen beni ara ve ila ca başla akşamınada kontrole gel dedi şuan için seyir edip öyle tefdavi uygulayabilirim.
hemen ilaç yazmam anlamsız olur dedi ..
1 ay kadar lazere gitme öncelikle genital bölgenin direnci yerine gelsin dedi...
kistimde nur topu gibi 3,3 cm olarak sol yumurtalığımda duruyor şuanda zararsız içi tertemiz dedi ..
vee en önemlisi...
1 aylık doğum doğum kontrol iğnelerini asla tavsiye etmiyorum kesinlikle dedii.. onlarda aşırı derecede progesteron yüklü ve adet düzenliği yapıyor üstelik te gögüs bölgesi üzerinde hormonlar ekili oluyor dedi..
bence en sağlıklı ve zararsız d.k. yöntemi hap dedi ben 5 yıl kullandım ve hiçbir şikayetim olmadı 2 de çocuğum var sizede kesinlikle d.k hapı tavsiyemdir dedi...
ki zaten ben evlenincede kısmet olursa lale hn. devam edeceğim
ayyy siz hepinizde çok tatlısınız yaa dilerim düğününüzde evliliginizde istediğiniz gbi olur bir ömür boyu mutluluklar inş. cancagızlarım benim daha evlenmeye çok ama aday oldugundan merak ettim sayfayı çok begendim beni aranıza alırmısınız bilmem tabii :))
günaydın bacılar , hayırlı cumalarrr
özlemcim geçmiş olsun , dahada iyi haberlerini alıcaz inşallah..
günaydın canım benim hayırlı cumalar..nAsılsın hazırlıkların ne alemde en ilk gelin sendin demi:44::44::44:
benden önce bi gelinimiz daha var , çağla var canım benden iki gün önce
herşey bitmek üzere bizde çok şükür canım
haftaya cumartesi çeyiz gidicek , başlıcaz yerleştirmeye.
slaytı teslim edicem
gelin tacım gelicek onu bekliyorum.o gelince kuafmre provaya gidicem o kadar
hoşbuşduk canım benim benim daha okul var onun askerlik var ölme eşegim ölm 23 yaşındayım ama benim yaşımdaki arkadaşlarımın artık çocukları oldu :) geçenlerde bi akrabamız evlendi küçükken evcilik oynardık erkek bu kişi ve benden 3 yaş küçük :) ama bu forum çok hoşuma gitti ne kadar güzel sohbetler bunlar hep böyle dram şeyler okumaktan bıktım muhteşemsiniz cidden diyorum inşallah çok mutlu olursunuz yaa :)) sizle konuşunca içim bi an kıpır kıpr oldu nedendir bilmem sanırım sizleri çok sevdim ve sanki ben evleniyormuşcasına heyecanlandım :)
maşallahaynı şehiremi yolculuk
hoşbuşduk canım benim benim daha okul var onun askerlik var ölme eşegim ölm 23 yaşındayım ama benim yaşımdaki arkadaşlarımın artık çocukları oldu :) geçenlerde bi akrabamız evlendi küçükken evcilik oynardık erkek bu kişi ve benden 3 yaş küçük :) ama bu forum çok hoşuma gitti ne kadar güzel sohbetler bunlar hep böyle dram şeyler okumaktan bıktım muhteşemsiniz cidden diyorum inşallah çok mutlu olursunuz yaa :)) sizle konuşunca içim bi an kıpır kıpr oldu nedendir bilmem sanırım sizleri çok sevdim ve sanki ben evleniyormuşcasına heyecanlandım :)
Canıııımmmmmm sende çooookk ama çoooooooook mutlu ol nur yüzlüümmmmNurummmmm benimmm.....Öyle mutlu ol ki... ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK mutlu ol
Amiiiiinnnnn, cümlemizii korusunn hayatımmm Allah kimselere nazar değdirmesinn
Hoşgeldinn aramızaGünaydın herkesee:) Aranıza yeni katıldım ben de 2013 Nisan geliniyim :)
walla bizde henüz bir tık yok eylül diye ikimizde gevşek gevşek dolaşıyoruzevet canım istanbulun bi ucundan bi ucuna gidicem ,beylikdüzüne kısmetse
sizde nasıl gidiyor?
bu arada kızlar beni son ekleyen kim çözemedim ben
Günaydın mügeee,elifff.
hazırlıklar nasıl? heyecan dorukta mı
daha dur bakalım ablalar var burada önce onları evlendirelim sonra seni
sağol canımama zman öyle geçerki bir bakarsın hoop herşey oluvermiş kendimden biliyorum okul bitecek bilmem ne diy beklerken çok şükür şimdi düğünüme hazırlıklar yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?