- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Mesleğin nedir yeni mi atandın ... hayırlı olsun kpss den kaç puan aldın bölüm neydiii ayyy ne çok soru sordum :) kusuruma bakma ltf :)
psikoloğum, yeni atandım. kpssden de aldım işte bir puan atanacak kadar yetmiş üstü yetiyor :) sorun değil soruların önemi yok :)
ben nişanlıyım. Nişanlım askerde uzun dönem yapıyor kısmetse ağustosta gelicek askerliği bekliyoruz yani
aa benm de var ki bundan
bu arada aramıza yeni katılan gelincik hoşgeldin
haber ajansında görüntülü haberleri montajlayıp kanallara yolluyolar canım, ah o zaten gitmeden önceki stres mahvediyo insanı kısa dönemmi yapıcaktı enişte canım? gelir gelmez bulur inşallah işi. bende artık kurs ev yapıcam bitek sevgilicikle görüşücek bu aralar çok gezenti oldum zaten elde para kalmıyo
ay nil bende seni ve pelini arıyodummalum çeyiz dizdiniz sayılır.
49 tl uygunmu? ne işime yarıcak bu
alayım hemencecik:)
hoşgeldin gelincik. bn berfin..
bnm kardeşimde psikolog okumak istiyor. tam olarak bölüm ismi neydi.
Aynen bende senın gibiyim işte :)
Ne kursuna gidiyorsun canım :)
Kısa dönem yapacak inş. Lisans mezunu ama uzun dönemde çıkabiliyormuş sanırım bilmiyorum offffffff bu belirsizlikle beni mahvediyorrrrrrrrrinş. yakın bir yere çıkar
ay nil bende seni ve pelini arıyodummalum çeyiz dizdiniz sayılır.
49 tl uygunmu? ne işime yarıcak bu
alayım hemencecik:)
ben aslında rendeden çok korktuğum için alıym demiştm cnm, ama malesef rende yapma özelliği yokmus, ama eşit boyda dilimler ve julien doğramak için birebir sanırm, ilk eve geldiğinde hemen denedm koca bi kase sebze doğradm evde ne bulduysam sanırm hepsini yapmam 1dkkamı bile almadı:))
bende 39a almıstm sanırm ama zaman zaman evimnet gibi sitelerde 29a da düştüğü oluo
youtube yaz ve neler yapılabildiğini görr izlemesi çok eğlenceli oluo:))
tez zamanda biter inşallah, ne güzel çok az engel kalmış, adına çok sevindim:)
valla bende sizden yardm alıcam kızlar elektroniklere hiç girmedm bile görüosunuz baktm da simdi bi maşa almısım kendime:))
modellerimi beğendim uygun zmanı bekliorm hepsinde
Nilim siz neyi bekliyodunuz canım?
kardeşim daha lise 3 senye son sınıf olcak. hani son ana bırakmk istemiyoruz. kpss puanıda düşük olunca dikkatimi çekti:) bişey olursa sorarım yne olurmuhoşbulduk gelincikler :)
bölüm psikoloji bitiriyorsun; ama kardeşin araştırıp yazsın. şu an çok sallantıda bir bölüm, meslek... hatta dört sene mezunlarına kimilerine göre psikolog bile denmiyor, lisansiyer psikolog deniyor. yüksek lisans düşünüyorsa -klinik- veya üniversitede kalmayı düşünüyor, hırslı başarılı biriyse yazsın. yoksa insanlara derdini anlatamıyorsun, sıkıntılı bir branş... meslek yasamız yok çünkü. meslek yasası çıkarsa tüm mezunlar yeni bir eğitime tabi tutulabilir. türkiyede eğitim sağlam değil, bilimsel bir eğitim verilip alana sürülüyor insanlr. sonra da zorluklr... altyapı sorunu büyük olan bir bölüm, inşallah halledilir. TODAP'IN "psikoloji bölümünü tercih edeceklere açık mektup" yazısını okuyabilir kardeşin.
başlangın devamı gelir demkAhhh ahhh asmicim daha nerde henüz başlangıç yaptım ben
:
hep beraber alırız bakarız:)valla bende sizden yardm alıcam kızlar elektroniklere hiç girmedm bile görüosunuz baktm da simdi bi maşa almısım kendime:))
modellerimi beğendim uygun zmanı bekliorm hepsinde
nil yinede çok güzel.. nblm çok güzel hani bn diyecek bişey bulamıorum. enişte ne iş yapıor.herşey gönlünüzce olsun:)ben gecen yıl mezun oldm cnm o da 2 yıl oluo mezun olalı ve askerden geleli, daha erkek arkadaşmla ben 1 yıldır çalışıorz cnm evlenmek için sartlarımız olgunlaşmadı dielm, birikim yapmaya çalışıorz, geçen gün konustuk bu konuyu bizde, en iyisinin kendi aldığımız evde oturmak konusunda hem fikiriz, eğer düğün ve evdeki eşyalarımız gibi masraflarımızı düğünden önce halledebilirsek ki bu 2013 sonu demek belkide ama evlenince direk kendi evimizi alıcaz, ben hiç istemiorm çünkü kirada oturmak( herşeyimiz tam olmadan evlenmeyi düşünmüorz şimdilik
kızlar çok güzel ya ne güzel herkes sevdiceğiyle biriktiryo aranıza en son ben katılcam herhalde benim sevdiceğim daha öğrenci ev alırız herhalde ama ailem bana ve kardeşime ev yaptığı için benim sıkıntım yok ama erkek arkadaşım bilmiyo bu konuyu ona bir defa söledim redetti illa kendi alcak ama benle erkenden evlenmek istiyorsa o evlerin birinde oturur inşallah evlenince evimizi alırız gideriz zor birşey değil yani.
ben herşeyimi kendim alma niyetindeyim erkek tarafı sadece salon oturma odasını yapıp çekiliyor kenara bakalım onların ailesi nasıl hiç bilmiyorum inanın ama kendi ailemden istediklerimi onlardan isteyemem sonuçta ben böyle gördüm o yüzden herşeyi kendim yapcam nasipse
kızlar kimler var
hoşbulduk gelincikler :)
bölüm psikoloji bitiriyorsun; ama kardeşin araştırıp yazsın. şu an çok sallantıda bir bölüm, meslek... hatta dört sene mezunlarına kimilerine göre psikolog bile denmiyor, lisansiyer psikolog deniyor. yüksek lisans düşünüyorsa -klinik- veya üniversitede kalmayı düşünüyor, hırslı başarılı biriyse yazsın. yoksa insanlara derdini anlatamıyorsun, sıkıntılı bir branş... meslek yasamız yok çünkü. meslek yasası çıkarsa tüm mezunlar yeni bir eğitime tabi tutulabilir. türkiyede eğitim sağlam değil, bilimsel bir eğitim verilip alana sürülüyor insanlr. sonra da zorluklr... altyapı sorunu büyük olan bir bölüm, inşallah halledilir. TODAP'IN "psikoloji bölümünü tercih edeceklere açık mektup" yazısını okuyabilir kardeşin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?