ben geldim yemekten kızlar kimler var???
sineray cok üzüldüm valla
kendi toparlıcaksın cnm m.etme hayrlısı olacak inş.
bende geldim yemekten hem yemek hem genelmüdürlük toplantısı vardı biraz yoğun birgün
ece nasıl gidiyor sizde yoğunluk varmı
naber ececim??bende geldim yemekten midem çok kötü
naber ececim??
neden ki ne oldu??
2013 ün ilk gelinlerinden biri olabilirim Rabbim nasip ederse, ömür yeterse... burda neler oluyor ama anlamadım...
2013 ün ilk gelinlerinden biri olabilirim Rabbim nasip ederse, ömür yeterse... burda neler oluyor ama anlamadım...
14:00 dan beri attıgı msjlar kızlar cvp vermedim hiç..
"Bitti mi şimdi"
"Tamam, ne diyim simdi dersin ki hemen pes ediyosun, ben pes etmiyorum eğer mutlu olacaksan saygı duyarım ama bana kalırsa boşuna üzüyosun bizi yapma."
" Ben mutluydum düne kadarda çok mutluydum, ama beni anlamıyosun ki sen, sen dün bana diyosun ki eski sevgililerinede sunu dermiydin bunu dermiydin. Hiç biriyle seninle yaşadıklarımı yasamadım. Lütfenyazdıklarımı iyi oku anla. Tane tane söylüyorum, hemen okuyup mesaj atma."
Kızlar kısmi evlenme teklifini aldım sevgi pıtırcımdan :)
Seneye bu zamanlar nişanlanıyormuşuz, 2013 yazında da evleniyoruzzzzzzzzzzzzzzz :)
tabiii bu süre içinde askerlik ve iş sorunumuz var
Rabbim inş. gönlümüze göre verir... Artık çok para harcamayacağım , biriktirmem lazım ama nasıl becericem bu dedimi bilmiyorum
hoşgeldin aramıza sen ne için bekliyorsun, ne zaman düğün?
ayyy ne güzeelll canım beniim Allah gönlünüze göre versin inşallaahhh :101: para harcama konusunda bende eli açık olanlardanım birbirimize söz verelim ıvıra zıvıra harcamayalım artık geleceğimiz için biriktirelim yaaİşide inşallah hemen bulur enişte 3. haftada buldu benim sevgilim bakalım inş devamı gelir.
14:00 dan beri attıgı msjlar kızlar cvp vermedim hiç..
"Bitti mi şimdi"
"Tamam, ne diyim simdi dersin ki hemen pes ediyosun, ben pes etmiyorum eğer mutlu olacaksan saygı duyarım ama bana kalırsa boşuna üzüyosun bizi yapma."
" Ben mutluydum düne kadarda çok mutluydum, ama beni anlamıyosun ki sen, sen dün bana diyosun ki eski sevgililerinede sunu dermiydin bunu dermiydin. Hiç biriyle seninle yaşadıklarımı yasamadım. Lütfenyazdıklarımı iyi oku anla. Tane tane söylüyorum, hemen okuyup mesaj atma."
ablamın evlenmesini bekliyorum, aynı şehirde yaşam ortamının oluşmasını bekliyorum, asaletimin dolmasını bekliyorum :) düğün bilmiyorum. ocak gibi düşünüyoruz şimdilik ömür yeterse; ama ne olur bilinmez. olabilecek en erken zamanda olsun mümkünse :) sizlerin durumlrı nasıl?
ablamın evlenmesini bekliyorum, aynı şehirde yaşam ortamının oluşmasını bekliyorum, asaletimin dolmasını bekliyorum :) düğün bilmiyorum. ocak gibi düşünüyoruz şimdilik ömür yeterse; ama ne olur bilinmez. olabilecek en erken zamanda olsun mümkünse :) sizlerin durumlrı nasıl?
:) İnş. askere gidecek aralıkda kısmet ise şimdiden stres oluyorum ama ona belli etmiyorum ....
Harcamayalım valla ben artık ev iş ev iş yapıyorum malum kışda geldi :) Birde dershaneye yazıldım kpss için ona gidicem inş. çabuk geçer ve mayıs ayı gelir :)
sevgilin ne iş yapıyorum canım ... Darısı benim sevgi pıtırcımın başına inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?