galiba en sanslı benm kızlar bu kılık kıyafet konusunda, aşkım hiç karışmaz bana hatta mini eteklerimin çoğunu o almıstır:) ama sadece o yanımda deilken giymemi istemio
benm beğendiğim gelinliğimde straplez o da çok beğendi:))
Aşırı derecede çok şımarttım cnm bir dediğini iki etmedim. Gözünün içine baktım ama kızmasın aman üzülmesin bana dediği seyde su oldu. Sen kimsin ki beni kızdırıcaksın beni üzüceksin!
Ağzımın payını aldım oturdum. Ama hep dedim beni kaybedince değerimi anlıycaksın ama iş işten geçmiş olucak diye. Anlatamadım.
3buçukta müsaitim buluşalım demickesin.. onun sana demesini beklicekse. o koşsun peşinde. o bu ilişkiyi kurtarmaya çalışsın..
bak canım. siz kolay konuşuyorsunuz ordan falan die düüşünme.
birinin ilişkisine karışma gibi bi huyum hiç yok..
ama bu çocuk senn sevgini kullanıyor:S baksana sen mesaj atmasan onun mesaj atacagı yok..
o bitkimi hep sulanmaya ihtiyaç duyor..
değerli oldugunu gösterirsen kaybetme korkusu olur..
eger peşinden koşmuyorsa kendini affetirmeye çalışmıyorsa sen böyle biriyle gelecek kurmak istermisin:S
canım benim seni çok iyi anlıyorum benim sevgilimde başlarda öyleydi 2.5 senemiz geçnişti her seferinde inşa eden ben yorulmustum artık bende bayrakları çektim köşeye oturup izledim gücü yoktu artık bişeyleri toplamaya aradan bi kaç gün geçti ciddi oldugumu anladı ama bende aramadan etmeden duramayan bi insanım ki kardeşime telefonu verdim bana verme aramayım diye nese sonrakaybedecegini anladı ve bir daha asla yapmadı kaybetme korkusunu içine düşürmeslin cnm
gerekirse bahane bilsn cemre güçlü ol, kızlar böle seyler yapabilir hatta kadınlar sinirli olduğunda kırıldığında neler neler yapabilirler, zavallı erkeklerin bundan haberleri bile yok ama olmalıı! kendi iyiliğin için taviz verme emin ol seni arıcak köpekler gibi de geri dönücek belki dank etmesi zamn alıcak ama sonunda kendini iyi hisseden gururu yerine gelen sen olucaksn cnm
Nilim benim de aynı biliyor musun? Kıyafette hiç karışmaz, giyimimi sever zaten:)
Şok oldum!!! Nasıl bir cümle ya bu "sen kimsin ki beni kızdıracaksın?"
Sen bunca hayali kim için kuruyorsun canım benim, yapma!
Ne desen haklısın. Kavgamızda dedim benm sevgimi kullanıosun diye bana saçmalama dedi. En son annem bile dedi seni kölen olarak görüyo resmen diye. Ne diyeceğimi şaşırdım.
Kıyamıyorum kii . O üzülse canımdan can kopuyo resmen. Anlatamıyorum işte kalın kafası almıyo bunu bugün bidaha msj atmıycam beklicem sadece Ama ya uzun sürerse ya hiç geri dönmezse o zaman napıcam
Gururum hiç yok artık ayaklarımın altında. Nefes bile alamıyorum. Erkeklere herşeyi soylemek lazım ama bu seferde göstermelik yapma der. Bunuda denedim.
Kıyamıyorum kii . O üzülse canımdan can kopuyo resmen. Anlatamıyorum işte kalın kafası almıyo bunu bugün bidaha msj atmıycam beklicem sadece Ama ya uzun sürerse ya hiç geri dönmezse o zaman napıcam
bugün bidaha msj atmıycam beklicem sadece Ama ya uzun sürerse ya hiç geri dönmezse o zaman napıcam.
ahh canım ya nasıl sıkmayayaım ailem zaten istemiyor onu bazı problemler var bide mesafe var bide zaman girince ben uzaklaşırım diye korkuyorum zaten sevebilen bi insan değilim yakın hissettim sevdim onu olsun bitsinyok yok acele etsem sabırsızlansamda hayırlısı tabiki ama 2012 güzel ya çift sayı:85:
dönmesin!seni böle üzen biri mümkünse dönmesin ceren, şimdi zırlamayı da bırak ve topla kendini, asıl o kim seni bu kdr üzüo bilioki onu bırakmıcaksn havalara bile girio!
dönmezse napıcanı o zman konusuruz, biz yanındayız ve sonuna kdr da destek oluruz kendi adıma sölüorm ben olurum cnm, ondan başka kimse seni mutlu edemez saplantısından da kurtul lütfen, zatn mutsuzluğun ap açık ortda nasıl mutlu olmayı bekliosn ki cnm(( nasıll????
valla cnm benim böyle sen mutsuz olacaksın hep sen yapan taraf olacaksın ve bu degişmeyecek hep senden bekleyecek benim gibi yap teli kendinden uzaklaştır gelmemesini göze al kaybetmeyi yoksa sen kendini kaybedeceksin farkında degilsin cnm benim bence zaman degişmeli o seni şımartmalı okudugum kadarıyla fazlaca hak ediyosun
demek istediğim bu işte.. onun canından can kopsun... bak canım bnm.. sen onu sevmeye hazırsın.. ona en güzel sevgiyi vermeyede onu degerli kılmayada hazırsın..
budurumda yapman gereken durman. onun seni sevmesini beklemen.. çünkü eger o seni severse sen onu sevmeye hazırsın..
bi ömür geçirmekten bahsediyoruz.. aşk bukdar kör etmemeli:S mantıklı aşk bi arada tutulabilmeli..
benm haklı olman önemli değil. önemli olan senn kendini haklı hissetmen..
dönmesin!seni böle üzen biri mümkünse dönmesin ceren, şimdi zırlamayı da bırak ve topla kendini, asıl o kim seni bu kdr üzüo bilioki onu bırakmıcaksn havalara bile girio!
dönmezse napıcanı o zman konusuruz, biz yanındayız ve sonuna kdr da destek oluruz kendi adıma sölüorm ben olurum cnm, ondan başka kimse seni mutlu edemez saplantısından da kurtul lütfen, zatn mutsuzluğun ap açık ortda nasıl mutlu olmayı bekliosn ki cnm(( nasıll????
nilcim sonuna kadar haklısın dediklerine katılıyorum.bende her zaman yanındayım canım yeterki kendini topla =(
Çok teşekkür ederim kızlar. Toparlanmam lazım o kadar çok bağlanmışım ki 6 sene dile kolay bi ömür gibi. Beklemekten başka şansım yok. Herşey tamamda ben gece sarılmadan nasıl uyuycam ? gce hiç uyuyamadım. 1-2 saat anca uyumuşumdur ondada eksik hissettim bir yarımı. Tlfna baktım hep sarılmamıştı. Öyle koydu ki . Herşey tmm da o msj olmadan ben uyuyamıyorum.
alışıcaksın tatlım zamanla eger geri gelmezse su acılarına emegıne deemedıgını anlıcaksın.. Alışkanlık herseyden daha zor biliyorum ama klişe gibi olsada herşeyin ilacı zaman..
kızlar günaydın...
gecmişi okuyamadım pek ama aramıza yeni gelenler var galiba hoşgelmişler...
sineray
tatlım
az bucuk okudum ama okudugum kadarıyla bile cok kızdım gercekten...
cok sımartmıssın bu cocugu sen, galiba içinde seni kaybetme korkuusu yok seni cantada keklik bellemiş
bi kabus gostermelisin ona ki aklı basına gelsin
Hergüzel sey biter demişti bana. Buda btti. Kapattık bu defteride. Tekrar doktora gitmenin vakti geldi. Alırız ataraxlarımızı otururuz. Umrunda bile olmaz.
onsuzken onla oldugundan daha mutlu olucanı dusunuyorum canımm, git tabiki doktora tek basına altından kalkamaz gibi hissediyosan. 6 yıl gercekten cok uzun bi dönem hayatında herseyın o olması demek tum gelecek planında onun olması demek. Ama 6 yıl önce o yoktu hayatında gayette guzel yaşıyodun gene yasıcaksın devam edıceksın guclu olucaksın o anlıcak neyı kaybettıgını, gerı geldıgınde belkı artık sen ıstemıceksın onu kim bilir. o guzel canını sıkma hersey oluruna varıyo bıtanem
canım benimm hayırlısı olsun hakkınızda uzulme hiç..
Amin inş. Canım tşk ederim.
Bu arada kızlar bu topige ara veriyorum. Belki hiç gelmem Herkese herşey için çok ama çok teşekkür ediyorum. Ben güçlü bir insanım bunca sey yasadım bunuda atlatırım zor olsada. Hepiniz hakkınızı helal edin. Çok ama çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?