'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Nilim benim de aynı biliyor musun? Kıyafette hiç karışmaz, giyimimi sever zaten:)

Şok oldum!!! Nasıl bir cümle ya bu "sen kimsin ki beni kızdıracaksın?"

Sen bunca hayali kim için kuruyorsun canım benim, yapma!

Son düzenleme:

Ne desen haklısın. Kavgamızda dedim benm sevgimi kullanıosun diye bana saçmalama dedi. En son annem bile dedi seni kölen olarak görüyo resmen diye. Ne diyeceğimi şaşırdım.

Kıyamıyorum kii . O üzülse canımdan can kopuyo resmen. Anlatamıyorum işte kalın kafası almıyo bunu bugün bidaha msj atmıycam beklicem sadece Ama ya uzun sürerse ya hiç geri dönmezse o zaman napıcam

Gururum hiç yok artık ayaklarımın altında. Nefes bile alamıyorum. Erkeklere herşeyi soylemek lazım ama bu seferde göstermelik yapma der. Bunuda denedim.

O zaten sözün bittiği yer. Beni dövse aldatsa bu kadar canımı acıtmazdı.

valla cnm benim böyle sen mutsuz olacaksın hep sen yapan taraf olacaksın ve bu degişmeyecek hep senden bekleyecek benim gibi yap teli kendinden uzaklaştır gelmemesini göze al kaybetmeyi yoksa sen kendini kaybedeceksin farkında degilsin cnm benim bence zaman degişmeli o seni şımartmalı okudugum kadarıyla fazlaca hak ediyosun

Kıyamıyorum kii . O üzülse canımdan can kopuyo resmen. Anlatamıyorum işte kalın kafası almıyo bunu bugün bidaha msj atmıycam beklicem sadece Ama ya uzun sürerse ya hiç geri dönmezse o zaman napıcam

demek istediğim bu işte.. onun canından can kopsun... bak canım bnm.. sen onu sevmeye hazırsın.. ona en güzel sevgiyi vermeyede onu degerli kılmayada hazırsın..
budurumda yapman gereken durman. onun seni sevmesini beklemen.. çünkü eger o seni severse sen onu sevmeye hazırsın..
bi ömür geçirmekten bahsediyoruz.. aşk bukdar kör etmemeli:S mantıklı aşk bi arada tutulabilmeli..
benm haklı olman önemli değil. önemli olan senn kendini haklı hissetmen..

bugün bidaha msj atmıycam beklicem sadece Ama ya uzun sürerse ya hiç geri dönmezse o zaman napıcam .

dönmesin!seni böle üzen biri mümkünse dönmesin ceren, şimdi zırlamayı da bırak ve topla kendini, asıl o kim seni bu kdr üzüo bilioki onu bırakmıcaksn havalara bile girio!
dönmezse napıcanı o zman konusuruz, biz yanındayız ve sonuna kdr da destek oluruz kendi adıma sölüorm ben olurum cnm, ondan başka kimse seni mutlu edemez saplantısından da kurtul lütfen, zatn mutsuzluğun ap açık ortda nasıl mutlu olmayı bekliosn ki cnm(( nasıll????

selam tatlim ben de senin durumundayim erkek arkadasim 2013'te evlenelim dio ben 2012 istiyorum ama nasip kismet tabii hayirlisi olsun ama insan bi an once evlenmek istiyo, 'beni oyaliyo mu?' diye dusunmuyo degilim (

nilcim sonuna kadar haklısın dediklerine katılıyorum.bende her zaman yanındayım canım yeterki kendini topla =(

kızlar ne yaparsak biz yönlendiriyoruz erkekleri biz hep ödün veriyoruz onlar daha fazlasını istiyor bu durum ödünlede değil bu adamda kaybetme korkusu yok o yüzden korkuyu hissetmeli canım seni böyle üzmeye hakkı hiç yok ki sen üzülmeyi hakedecek şeyler yapmamışsın gerçi kimse üzülmeyi haketmiyor

not ben hiç telefonumu kapatmazdım hep kavga etsek iki dakka içinde arardık geçen ay dönmedim telefonumu kapadım ve telefonu açtığımda yüzlerce çağrı çok şaşırdım normalde hep ben arardım arada burun sürttürün

bunu nilede söyledim 3 gün erkek arkadaşımla konuşmadan uyudum hep sinirli uyandım burayada yazmıştım zaten ve erkek arkadaşımın kuzenide asynı üniversitede o istanbula döncekti rahatsız etmedim dönceği gün sevgilim aradı gizem neden rahatsız değilsin 3 gecedir konuşmuyoruz sevmiyorsun beni neden şikayet etmedin dedi

oda hatasının farkında bende kuzenin gitsin öyle kızıcaktım ilk haftadan çirkef olmak istemedim dedim benden önce davrandın korktun herhalde tepkimden dedim oda hayır kırıldım hiç aramadın benden bekledin dedi

uzun lafın kısası burun sürttrmekte üstüme yok ama anlayana benimkide bazen odunlaşıyor

nilcim sonuna kadar haklısın dediklerine katılıyorum.bende her zaman yanındayım canım yeterki kendini topla =(

Çok teşekkür ederim kızlar. Toparlanmam lazım o kadar çok bağlanmışım ki 6 sene dile kolay bi ömür gibi. Beklemekten başka şansım yok. Herşey tamamda ben gece sarılmadan nasıl uyuycam ? gce hiç uyuyamadım. 1-2 saat anca uyumuşumdur ondada eksik hissettim bir yarımı. Tlfna baktım hep sarılmamıştı. Öyle koydu ki . Herşey tmm da o msj olmadan ben uyuyamıyorum.

alışıcaksın tatlım zamanla eger geri gelmezse su acılarına emegıne deemedıgını anlıcaksın.. Alışkanlık herseyden daha zor biliyorum ama klişe gibi olsada herşeyin ilacı zaman..

kızlar günaydın...

gecmişi okuyamadım pek ama aramıza yeni gelenler var galiba hoşgelmişler...

sineray

tatlım

az bucuk okudum ama okudugum kadarıyla bile cok kızdım gercekten...

cok sımartmıssın bu cocugu sen, galiba içinde seni kaybetme korkuusu yok seni cantada keklik bellemiş

bi kabus gostermelisin ona ki aklı basına gelsin

alışıcaksın tatlım zamanla eger geri gelmezse su acılarına emegıne deemedıgını anlıcaksın.. Alışkanlık herseyden daha zor biliyorum ama klişe gibi olsada herşeyin ilacı zaman..

Hergüzel sey biter demişti bana. Buda btti. Kapattık bu defteride. Tekrar doktora gitmenin vakti geldi. Alırız ataraxlarımızı otururuz. Umrunda bile olmaz.

Öyle olucak canım. Eğer konuşmak istersede diyeceğim sey. Ciddi düşünüyosan gel iste. He yok zamanı var dersen kapı orda diycem. Açık ve NET.

Hergüzel sey biter demişti bana. Buda btti. Kapattık bu defteride. Tekrar doktora gitmenin vakti geldi. Alırız ataraxlarımızı otururuz. Umrunda bile olmaz.

onsuzken onla oldugundan daha mutlu olucanı dusunuyorum canımm, git tabiki doktora tek basına altından kalkamaz gibi hissediyosan. 6 yıl gercekten cok uzun bi dönem hayatında herseyın o olması demek tum gelecek planında onun olması demek. Ama 6 yıl önce o yoktu hayatında gayette guzel yaşıyodun gene yasıcaksın devam edıceksın guclu olucaksın o anlıcak neyı kaybettıgını, gerı geldıgınde belkı artık sen ıstemıceksın onu kim bilir. o guzel canını sıkma hersey oluruna varıyo bıtanem

İnş. Canım inş. Ama 6 yıl önce nasıl yaşadıgımı hiç hatırlamıyorum inanki..
Bekleyip görücem..

canım benimm hayırlısı olsun hakkınızda uzulme hiç..

Amin inş. Canım tşk ederim.

Bu arada kızlar bu topige ara veriyorum. Belki hiç gelmem Herkese herşey için çok ama çok teşekkür ediyorum. Ben güçlü bir insanım bunca sey yasadım bunuda atlatırım zor olsada. Hepiniz hakkınızı helal edin. Çok ama çok teşekkürler.

biraz kafanı topla tatlımmmm

en kısa zamanda hayırlı ve guzel haberlerle donmeni bekliyorum aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…