'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

vayyy demek dans kursu maşallah maşallah
çok özendim bak şimdi

Günaydınnn ballar kaymaklarrr

Bugün dişçi diye başınızı yemicem çünkü yaptırdım akşam dişimi

Oyacım iyi düşündün mü tatlım?:26:
Sonra evde sıkılma, çünkü evliliğin yeni olduğu için tüm gün ev işi yaparsan kendine olan güvenini bile yitirebilirsin:44:
Genelde çalışan kadınlar bu sorunla hep karşılaşıyorlar
Firarperest arkadaşımız da bundan zorluk yaşamıştı hatta

Kuzum ben 26 yaşındayım ama paynak kadayım evin en küçük kızıyım küçüğüm minicikim daha ya o yüzden hiç büyümüyorum kuzum hala şımarıklık hala ufacık bi şeyde küsme bide ne istesem yapıyolar yaa bizimkiler o yüzden paynak kadayım yiğenim alara bile pabucumu dama atamadı paynak kadayıjm iştem ama ben küçücüğüm

Ezgimmm günaydınnnn meleğimm

Bu hafta bana çok uzun geldi nedense Normalde su gibi geçen günler hiç geçmedi.. Uyumak istiyoruuuuumm pazar günü gelsinn artıkk!

yaa bizim de düğün için hayalimizdi şu dans kursu ama popimizi kaldıramıyoruz kii
ama daha çok var yaparız belki yineee

Kaldırırsınız kuzum kaldırırsınız
Biz aslında sadece Zeybek düşünüyorduk,ilk dans haricinde pastadan önce fln oynayacaktık
Adam bizim aklımızı çeldi hem zeybek hem vals alıcaz galiba
İlk giriş dansı için vals daha romantik dedi
Ama tango,rumba,slow dans da olabilirmiş:26:
Benimde tereddütlerim var birazcık;
Acaba ilk dansta bir adım sağa bir adım sola yaparken romantizm kaçar mı diyorum
Biz daha hiç dans etmedik de

Özgecan bu arada bfite gidebilirsin spor için
Yarım saatte tamamdır

vayyy demek dans kursu maşallah maşallah
çok özendim bak şimdi

Sizde gidin kuzum
Davetlilere sürpriz olur hem
Aslında kimseye söylemeyelim dedik ama ben annemlere söylemeden duramadım,oda ailesine söyledi
Arkadaşlara ve diğer akrabalara sürpriiiiizzz oliceeeekk :123:

bir yerde okumuştum ortamın sıcaklığını 3 derece düşürmek bile kalori yaktırırmış, klimayı kapatıyorum

valla nasıl bir anda karar verdim bende anlamadım.
aslında şöyle bir durum var. ben hep işten çıkmak istiyordum
işe başladığım günden beri buranın işleri kötü. hep durgun. ara ara bir ay iki ay açılıyordu. sonra gene durgun. ben o sırada çıkmaya karar vermiştim,ama iş bulmadan çıkma dediler. bu arada o sıralar ben yalovadan istanbula gidip geliyorum. yol bir dünya masraflı ve sıkıntılı...
neyse o sıralar bursadan bir iş için haber bekliyordum. kii genel müdür %95 bizimle işe başlayacaksın demişti onu bekledim, sonra büyük bir yer ile fason anlaşması yaptık,ortak aldılar. bursadan da ses çıkmadı. işler iyiye gitmiyordu ama en azından fason üretimden kazanıyoruz diyorduk, meğer ondan da kazanamamışız.
ayağım sakatlandı 1 ay rapor aldım , derken ben bir türlü çıkamadım. iş de arayamadım.
en sonlarında aman boşver zaten iş yok otur aşa dedim..
aralık ayında fason üretim ile anlaşmamız fesh edilecek o zmn kapatacaklar zaten dediler. o da olmadı. 2012sonu dediler. aha 2013 deyiz

güya patronumuz bugün açıklama yapacakmış (inanmıyorum çünkü ortak alındığında bile açıklama olmamıştı).
dün akşam serviste muhasebeden bir bayan dedi ki, kapatmıyor, devam edeceğiz dedi. benim şarteller attı
önümde 4 denetim var. ve hiçbirşeyim tam değil.
geçiçi faaliyet belgemiz bile yok. mayısta başvurdumuz çed raporu bile gelemedi. vs vs vs...
en yakını 2 şubat. ve malzemeler eksik, bulunması gereken personel sayıları eksik. eleman alınsa eğitimleri tamamlanmaz. yani her halükarda başarısızlıkla sonuçlanacak bir denetim olacak. ben yenilgiye gelemem. gözlerimin önünden bunlar geçti. veeee işte o film şeridinden sonra '' o zaman bende istifamı basar giderim'' dedim. hemde tazminat da alabiliyorum dedim...
işte çıkış noktası bu :18::18::18:

diğer iş yeri için 15 gün bekleyelim dediiii amaaaaa bursadaki iş gibi de olabilir emin olamıyorum. gidip tekrar görüşmem lazım.
belki bizim satış mdrünü kırmamak için öyle dedi,salladı beni belki de kimbilir

Kızlaaaaaarrr günaydıııınn herkese Nasılsınız bakalım
Oyacım bence işten çıkma kararını bi daha değerlendirebbilirsin Eğer uzun süredir çalışıyosan işten çıktığında boşluğa düşebilirsin Mesela ben bi ara işsiz kalmıştım amaçsızca boş boş oturmak çok kötü bişey habire nişanlıma sarıyodum Beni 2 saat 15 dk 24 sn önce aramışsın Ben burda skılıyorum Neden benimle ilgilenmiyosun vb.cümleler kurup kavga çıkarıyodum
Yinede herkesin yapısı farklı tabbi ama tazminat almak için 1 evlendikten sonra 1 senen var İş bulana kadar bekleyebilirsin bence hemde alıcağın tazminat artar çalışma süren arttıkça

günaydın kızlarrrr elifff zeybekmi dedin ayyyy çok hoş bizde harmandalı istiyorduk bir ara ben az çok biliyorum egeyle alakamız yok ama çok beğeniyoruz gözlermizin içine baka baka oynamak ben tango çaça salsa biliyorum lisede ders almıştık :) ama ne bişleyim normal dans düğünde nişanda bana yeter diyorum belki harmandalı için 1 2 gideriz

oyaaaa canım bence yeni iş bulana kadar işten çıkma huzur çok önemli ama evde duruncada boşluğa düşme ihtimalin olacaktır belki canım

Sizde gidin kuzum
Davetlilere sürpriz olur hem
Aslında kimseye söylemeyelim dedik ama ben annemlere söylemeden duramadım,oda ailesine söyledi
Arkadaşlara ve diğer akrabalara sürpriiiiizzz oliceeeekk :123:

ama benim nişanlım burda degil kiii
zaten çok özlüyorum
ayda bir defa görüşüyoruz,nası gidicez kursa:44:

Günaydınnn bebelaklarrrr

Dişçi elini ısırmamdan korktu galba ''acımadı kiii acımadı kiii''

Oya tatlım bence buna en iyi karar verebilecek olan sensin..
Evlilik için ani bi karar verdin ama o sevdiğin insandı, evde oturmayı o kadar seveceğine emin misin yinede?
Bilmiyorum yine de karar senin tabi..
Uzaktan yorum yapılması zor, yaşayan biliyor

Harmandalı Zeybekle aynı şey diil mi kuzum:26:
Çünkü hoca harmandalı müziği atayım flash getirin derse dedi:26:
Evet banada harmandalı yani zeybek de ki erkeğin ağır havası kızın narin havası harika geliyor
Birde göz göze
Erkek benimsin diyor da kız işveleniyor gibi
Bakalım başlıyoruz pazar günüüü
Bizimde düşüncemiz yoktu, aslında Temel Reis istemiyo da ilk dans için vals felan
Ben istiyodum adamda öyle bi anlattı ki o da ısındı gitti
Son provayı da nişandan bir iki gün önce kıyafetlerle alacaz bakalım
Düğün için düşünüyorduk ama dedik nişandan önce öğrenelim hepsinde oynarız
Nişan düğün gibi olacak bizim zaten

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaarrrr

cemyılmaz dıyee sinemayaa gıttıkk ama meleseeeff yer yoktu ablikolar hobbiti izlememiştii gene hobbite gittik ole bi gozluk verdılerı 3d değil möbaarek kaynak gözlüğü gibiydii

cemyılmaza artıkım sevgılıcıkleee gıdıceez

Kuzuş üzme beni ya
Bak dediğim için pişman oldum..
Üzülmen için söylememiştim
Belki bir günde 3 saat ders veren yerler fln olabilir:26:
Bi görüş dans kurslarıyla, para kazanmak için öğretebilirler belki

Geçmiş olsun kuzum nasıl peki korktuğun kadar var mıymış kuzum:26::26::26:

Hayır dün akşam ki dişim fazla acımadı 1 iğneyle uyuştu çok şükür

Gizoooottt seni geçirdim aklımdan ve kasma şarkısını söyledim iğne vurulurkenn

kuzu hemen sölim harmandalı bir zeybek çeşididir ama arada zeybekle figür farkları var canım

kuzu bizimde nişan kısmetse bir engel yada acele olmazsa düğün gibi olucak o yüzden ben düğünde hiçbir işe karışmıcam erkek tarafı ne yaparsa başım üstüme nişanımı hep düğün gibi hayal ettim sahilde havai fişekler ben faytonla felan herşey istediğim gibi olur Allahın izniyle :)

siz nereden buldunuz burayı bende araştırsammı aceba bir arşivde dans içinmi yapsam bilemedim bizde gidersek mükemmel olur yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…