'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Peliminotamm canımm bende uyumak istiyorumm ve yarını bekliyorumm
Gülibikimm ohh atlattık bunudaa aferin sana geçti gittiiii
çağloşum, pufimm ve yağmur günaydın sizleredee hayırlı cumalarr kuşlarr

Günaydınnn bebelaklarrrr

Dişçi elini ısırmamdan korktu galba ''acımadı kiii acımadı kiii''

İşteee buuuuuuuu!!! Senden beklediğimde buydu minikkuşumm

Aşkımmm günaydınn

Ben gördüm o gözlükleriii çok komik yaaa cidden 3d nin gözünü çıkardılar artıkk

bende 3 yıl sonunda yeniden tv izlemeye başladım. Beren Saat'in yeni dizisi İntikam'la kafayı yemiş bulunuyorum Eşyalar ve kıyafetler süper, oyuncular zaten en iyisi Beren beni yeniden tv yee kilitlediiiii

ay sormaaaa ömrüküüümmm burnuşumm çöktüü resmeen berenıın dızının ılk bolumu ızledım tarzı cıdden suppper olmus herkesıınn ve cıdden hatuna zengınlık yakısıooo ya tasıyabılıo yanı o kalıteyı ustunndee

güllbiikiiiimmmmm acımmamıışş baaakkk gözünüü korkuttukk dişçininn senin haberin yok

ezgotuum hayırlı cumalar bebegım

Biz bayadır araştırıyorduk dans kursu
En sonunda burası aklımıza yattı, gittik görüştük
İnternette de baya memnun olanlar vardı

Bizim nişan ilk dans şarkımız Esin Engin-Bana Ellerini Ver di zaten
Bununla vals oluyormuş internette gördüm çok şaşırdım
Zuhal olcayın pervanesi yani şarkı
Ama ben nişanımda böyle bi 70 ler 80 ler havası istiyorum,ona göre bi sanatçı tuttum takı töreni esnasında eski şarkılar çalacak hep
Ortamda müsait

Bence fırsatın varsa düşün kuzum, çok eğlenceli zaman geçireceğiz gibi görünüyor valla
Hem herkes şaşıracak, hemde böyle Zeybek gibi danslar Türk insanında etki bırakıyor
Nüfus analizi de yaptım ya dans için helal bana

hee ama bu arada ıntıkamdakııı anne rolundekı hatunun popii göbeek kombinasyonunuuu hiiiiiiiiiiiiiç begenmeedııımmmm dar gıydırmesınler yaa gormuolarmııı hatunun fızıgınıı anlamadım

eve gidince yorgunum demekten utanıyorum. ne yaptın ki yoruldun diyor köreliyorum o da ayrı bir durum. analiz nasıl birşeydi unuttum
oturmak yoruyor beni. valla sizler olmasaydınız eminim bu kararı çoktaaannnn vermiş olurdum

biliyorum ani bir karar veriyorum. etrafımda kimse onaylamıyor, madem evlilik hakkın 1 sene sürüyor bekle diyorlar. ama emin olamıyorum çünkü yasa değişmiş,yürürlüğe girince artık evlilik tazminatı olmayacakmış.

maaşımızı alıyoruz. geç alıyoruz ama sonuçta yatırılıyor. bunlar da avantajlı konuma getiriyor tabi
tabi bu durumda salak mısın sen, maaş var,yemek var,net var, iş yok.. otur oturduğun yerde diyorlar tabiki haklılar da aslında

evde oturmak tabiki beni de sıkacak, 1sene öncesini düşünüyorum, yürüyüş yapıyordum, spor yapıyordum. ama kendi bildiğim yerdeydim. şuan oturduğumuz yeri bilmiyorum bile
evde oturmak da yoracak beni. temizlik bulaşık, toz... tozlar hiç bitmeyecek hep gözüme batacak

Son düzenleme:
günaydınlarrrrr
hiç geçmedi bu haftaaa ama Allahtan cumayı görebildik sonunda

gülinim geçmiş olsunnn çok sevindim acımadığınaa
ezgim sana da Allah ferahlıklar versin, ,içinin sıkılmasını alsın bi an önce

yerimm bal biriken gıdınıııı aynennn aşkımm hatuna zenginliikk yakışıoo işte o kadarr

şahikayı diosun askımm cidden kadında bi popii var hey maşallah

Özgemmmm biticekkk inşallahhh zor oldu niye böyle olduysa zaman geçmedi banaaa

günaydın kızlar

hava soğuk yagmur olmasına ragmen. :18::18:

gülinimmmmmm ooh dişi de yaptırmışşsın dıırrıı dırrıı drıııı geçmiş olsun.

oyam işten cık cıkma diyemem ama iş yerinde de köreliyorsun o bir gercek ama evde de eşinin dediği gibi bosluk ve masraf
işyerinde en azından maaşın geliyor. bizler de varız elektrik su derdi yok .

ama tazminat olayı da var :44: karar senin.

Son düzenleme:

Biliyorum insan oturmaktan da bunalır
Bende bir kaç ay önce sıkılmıştım, yer değişikliğim yapıldı yoğunluktan ölüyorum şimdide
Biraz pişmanım ama huzurum var burada..
O yüzden nerede mutlu olacaksan orayı seç
Evde huzurlu,rahat olacak mısın?:44:
Ama bir kaç ay kafa dinlerim dersen o başka tabii

ben zeybeği severim Atatürkte çok güzel oynamıştır videosu resimleri vardır o yüzden :)Atama olan sevgimde ço kyüksek olduğu için zeybeğe hep sıcak bakmışımdır

araştırayım öyleyse bende canım dans kursları ben eski 45 likleri çaldırmak istiyorum takı töreninde hatta olmaz olsun şarkısıyla espirili bir yaklaşım planımda dahil:)

ben pervaneyi çok seviyorum canım belki nişan dansı o olur başka türkçe şarkıda gelmiyor aklıma ama yabancılardan arşivim var tekrardan dinleyimde not alayım bari :)))bide ferhat göçer gülki sevgilimi çok seviyorum kenan doğlulu baş harfi ben felan video yapmak istiyorum

ben biraz daha şarkı dinliyim iyisimi

24 mayıs kına 25 mayıs düğün benmde :)

oyacım durum biraz kritik anladığım kadarıyla ama aslında bu tamamen çalıştığın yerin suçu senle hiçbir ilgisi yok,sana suçlusun diyecek olan da olamaz çünkü kendileri kaşınıyo zaten hiçbişeyi tam yapmayarak.
benimde bırakıp gitmek istediğim zamanlar oluyor herkesin olur yani ama düşünüyorum 1-paraya ihtiyacım var 2-evde napıcam 3-hemen iş bulabilecekmiyim 4-ya pişman olursam vs vs bunları düşün.diğer yerle tekrar görüş.sonra karar ver bak bu kadar insan acele karar verme diyor.bence dinlemelisin

elifcim sorun degil canım ben alıştım sayılır artık yokluguna
eskiden nefesim daralırdı düşününce şimdi o kadar değil yani
dügüne yakın belki dedigini düşünebilirz bizde şu ara bir araya gelmemiz çok zor

bu arada zeybeğin çeşitleri vardır:aydın zeybeği,muğla zeybeği,kerimoğlu zeybeği,harmandalı gibi biz izmirli olaraktan harmandalı oynarız
hatta biz nişanımda abimle oynamıştık,çok istemişti kendisi,bitincede sarılmıştı bana sımsıkı vermeyecek galiba demiştim bi an oyyy abim benimmm

eheh noluyo yaa hepiniz teker teker 2014 gelinlerine gitmişsiniz yavastan :2:

surda 2013 gelinlerinden kim kaldı derdirtmeyin bizeee yoksa pelot ozgiş ve benden baska kimse kalmayacak koca topikte

evet! kıskandım! alla alla

katılıyorum sana nazlimuuuu

aminn özgemm hepimizin yüreciğine ferahlıklar dolsunn

araştır araştır şimdiden içim kıpır kıpır benim
Bende 45likler çaldıracam kuzucum
O müziklere bayılıyorum, bim bam bom felan
Slayt için benim de başlamam gerek ama benden tık yok daha
3 boyutlu slayt varmış nasıl bilmiyorum ama yapan bulabilirsem ki buldum gibi ondan rica edecem
Eski şarkılar çalar fonda da
Ahh ahhh:97:
Şarkılarını benimle de paylaşabilirsen çok mutlu oluruuummm

Ben eski şarkıların tınısını sevdiğim için,birde Temel Reisimle Esin Engin in bu şarkısıyla ilgili anımız olduğu için bu olacak:123:
Bakalım vals yaparsak nasıl olacak

eheh noluyo yaa hepiniz teker teker 2014 gelinlerine gitmişsiniz yavastan :2:

surda 2013 gelinlerinden kim kaldı derdirtmeyin bizeee yoksa pelot ozgiş ve benden baska kimse kalmayacak koca topikte

evet! kıskandım! alla alla

Bende kıskanırımm hemde çok pis kıskanırımm vallaaaa

Aaaaa 2 dk boş bırakmaya gelmioooo hatunları kurabiyeemmmm Başlasınnn boykoootttt Burasııııı ilkk topicimiiizzz burdann çıkışş yoookkk!!

Geliiinnnn dizimizinnn dibineee geliiinnnn bebekleriiiimmm!!!

Son düzenleme:
sizin yeriniz ayrı kuzucanlarrr biz heryerdeyiz henüz tarihini bulamamış gelincikler olaraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…