Günaydınnn bebelaklarrrr
Dişçi elini ısırmamdan korktu galba ''acımadı kiii acımadı kiii''
günaydın kızlaaaarrrr
cemyılmaz dıyee sinemayaa gıttıkk ama meleseeeff yer yoktu ablikolar hobbiti izlememiştii gene hobbite gittikole bi gozluk verdılerı 3d değil möbaarek kaynak gözlüğü gibiydii
cemyılmaza artıkım sevgılıcıkleee gıdıceez
Günaydınnn bebelaklarrrr
Dişçi elini ısırmamdan korktu galba ''acımadı kiii acımadı kiii''
İşteee buuuuuuuu!!! Senden beklediğimde buydu minikkuşumm
Aşkımmm günaydınn
Ben gördüm o gözlükleriiiçok komik yaaa cidden 3d nin gözünü çıkardılar artıkk
bende 3 yıl sonunda yeniden tv izlemeye başladım. Beren Saat'in yeni dizisi İntikam'la kafayı yemiş bulunuyorumEşyalar ve kıyafetler süper, oyuncular zaten en iyisi Beren beni yeniden tv yee kilitlediiiii
kuzu hemen sölim harmandalı bir zeybek çeşididir ama arada zeybekle figür farkları var canım
kuzu bizimde nişan kısmetse bir engel yada acele olmazsa düğün gibi olucak o yüzden ben düğünde hiçbir işe karışmıcam erkek tarafı ne yaparsa başım üstüme nişanımı hep düğün gibi hayal ettim sahilde havai fişekler ben faytonla felan herşey istediğim gibi olur Allahın izniyle :)
siz nereden buldunuz burayı bende araştırsammı aceba bir arşivde dans içinmi yapsam bilemedim bizde gidersek mükemmel olur yaaaa
Oya tatlım bence buna en iyi karar verebilecek olan sensin..
Evlilik için ani bi karar verdin ama o sevdiğin insandı, evde oturmayı o kadar seveceğine emin misin yinede?
Bilmiyorum yine de karar senin tabi..
Uzaktan yorum yapılması zor, yaşayan biliyor
Harmandalı Zeybekle aynı şey diil mi kuzum:26:
Çünkü hoca harmandalı müziği atayım flash getirin derse dedi:26:
Evet banada harmandalı yani zeybek de ki erkeğin ağır havası kızın narin havası harika geliyor
Birde göz göze
Erkek benimsin diyor da kız işveleniyor gibi
Bakalım başlıyoruz pazar günüüü
Bizimde düşüncemiz yoktu, aslında Temel Reis istemiyo da ilk dans için vals felan
Ben istiyodum adamda öyle bi anlattı ki o da ısındı gitti
Son provayı da nişandan bir iki gün önce kıyafetlerle alacaz bakalım
Düğün için düşünüyorduk ama dedik nişandan önce öğrenelim hepsinde oynarız
Nişan düğün gibi olacak bizim zaten
günaydın kızlarrrr elifff zeybekmi dedin ayyyy çok hoş bizde harmandalı istiyorduk bir ara ben az çok biliyorum egeyle alakamız yok ama çok beğeniyoruz gözlermizin içine baka baka oynamak ben tango çaça salsa biliyorum lisede ders almıştık :) ama ne bişleyim normal dans düğünde nişanda bana yeter diyorum belki harmandalı için 1 2 gideriz
oyaaaa canım bence yeni iş bulana kadar işten çıkma huzur çok önemli ama evde duruncada boşluğa düşme ihtimalin olacaktır belki canım
günaydınlarrr
oyacannn ihbar tazminatı alamıyon malesef kuzucum sadece kıdem alıyosun
iş huzuru çok önemli ama sen yeni evdelndin daha, acaba o diğer şirketle anlaşana kadar çalışmaya devam mı etsen :26:
maaşını veriyolar di mi senin şuan
ben de su içmeye çalışıyom yoksa hiç aklıma gelmez su içmek
sporsuz bu kadar kilo verdim ama bundan sonra spor gerekecek sıkılaşmak için
ama üşeniyorum bi yere gitmeye yaaa
bi de mavişim sen kaç yaşındasın ben merak ediyom hep paymak kadayım diyosun ya
Oyacım iyi düşündün mü tatlım?:26:
Sonra evde sıkılma, çünkü evliliğin yeni olduğu için tüm gün ev işi yaparsan kendine olan güvenini bile yitirebilirsin:44:
Genelde çalışan kadınlar bu sorunla hep karşılaşıyorlar
Firarperest arkadaşımız da bundan zorluk yaşamıştı hatta
Kızlaaaaaarrr günaydıııınn herkeseNasılsınız bakalım
Oyacım bence işten çıkma kararını bi daha değerlendirebbilirsin Eğer uzun süredir çalışıyosan işten çıktığında boşluğa düşebilirsin Mesela ben bi ara işsiz kalmıştım amaçsızca boş boş oturmak çok kötü bişey habire nişanlıma sarıyodum Beni 2 saat 15 dk 24 sn önce aramışsın Ben burda skılıyorum Neden benimle ilgilenmiyosun vb.cümleler kurup kavga çıkarıyodum
Yinede herkesin yapısı farklı tabbi ama tazminat almak için 1 evlendikten sonra 1 senen var İş bulana kadar bekleyebilirsin bence hemde alıcağın tazminat artar çalışma süren arttıkça
ay sormaaaa ömrüküüümmm burnuşumm çöktüü resmeenberenıın dızının ılk bolumu ızledım tarzı cıdden suppper olmus herkesıınn ve cıdden hatuna zengınlık yakısıooo ya tasıyabılıo yanı o kalıteyı ustunndee
güllbiikiiiimmmmm acımmamıışş baaakkk gözünüü korkuttukk dişçininn senin haberin yok
ezgotuum hayırlı cumalar bebegım
hee ama bu arada ıntıkamdakııı anne rolundekı hatunun popii göbeek kombinasyonunuuu hiiiiiiiiiiiiiç begenmeedııımmmm dar gıydırmesınler yaa gormuolarmııı hatunun fızıgınıı anlamadım
eve gidince yorgunum demekten utanıyorum. ne yaptın ki yoruldun diyorköreliyorum o da ayrı bir durum. analiz nasıl birşeydi unuttum
oturmak yoruyor beni. valla sizler olmasaydınız eminim bu kararı çoktaaannnn vermiş olurdum
biliyorum ani bir karar veriyorum. etrafımda kimse onaylamıyor, madem evlilik hakkın 1 sene sürüyor bekle diyorlar. ama emin olamıyorum çünkü yasa değişmiş,yürürlüğe girince artık evlilik tazminatı olmayacakmış.
maaşımızı alıyoruz. geç alıyoruz ama sonuçta yatırılıyor. bunlar da avantajlı konuma getiriyor tabi
tabi bu durumda salak mısın sen, maaş var,yemek var,net var, iş yok.. otur oturduğun yerde diyorlar tabikihaklılar da aslında
Biz bayadır araştırıyorduk dans kursu
En sonunda burası aklımıza yattı, gittik görüştük
İnternette de baya memnun olanlar vardı
Bizim nişan ilk dans şarkımız Esin Engin-Bana Ellerini Ver di zaten
Bununla vals oluyormuş internette gördüm çok şaşırdım
Zuhal olcayın pervanesi yani şarkı
Ama ben nişanımda böyle bi 70 ler 80 ler havası istiyorum,ona göre bi sanatçı tuttum takı töreni esnasında eski şarkılar çalacak hep
Ortamda müsait
Bence fırsatın varsa düşün kuzum, çok eğlenceli zaman geçireceğiz gibi görünüyor valla
Hem herkes şaşıracak, hemde böyle Zeybek gibi danslar Türk insanında etki bırakıyor
Nüfus analizi de yaptım ya dans için helal bana
Kızlar bismillah diyorum ve tertemiz bir sayfa ile topiğimizi YENİLENMİŞ olarak BEN açıyorum..
2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ
act_rest : 27 Ocak 2013 Kına
31 Ocak 2013 Düğün :123:Minnaksultan : 19 Nisan 2013 Kına
20 Nisan Düğün :123:dementia : 26 Nisan 2013 Kına
28 Nisan 2013 Düğün :123:
ei17 : 15 Mayıs 2013 Kına
17 Mayıs 2013 Düğün :123:
angera : 24 Mayıs 2013 Bekarlığa Veda
25 Mayıs 2013 Düğün :123:
Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
2 Haziran 2013 Düğün :123:
muhendis_ : 15 Haziran 2013 Kına
16 Haziran 2013 Düğün :123:
aLLeGRia : 21 Haziran Kına
22 Haziran Düğün :123:
pantera14 : 20 Temmuz Kına
22 Temmuz Düğün :123:
Telomer : 21 Ağustos 2013 Kına
25 Ağutos 2013 Düğün :123:
lajoie : 13 Haziran 2014 Kına
14 Haziran 2014 Düğün :123:
katılıyorum sana nazlimuuuuhee ama bu arada ıntıkamdakııı anne rolundekı hatunun popii göbeek kombinasyonunuuu hiiiiiiiiiiiiiç begenmeedııımmmm dar gıydırmesınler yaa gormuolarmııı hatunun fızıgınıı anlamadım
günaydınlarrrrr
hiç geçmedi bu haftaaa ama Allahtan cumayı görebildik sonunda
gülinim geçmiş olsunnn çok sevindim acımadığınaa
ezgim sana da Allah ferahlıklar versin, ,içinin sıkılmasını alsın bi an önce
ben zeybeği severim Atatürkte çok güzel oynamıştır videosu resimleri vardır o yüzden :)Atama olan sevgimde ço kyüksek olduğu için zeybeğe hep sıcak bakmışımdır
araştırayım öyleyse bende canım dans kursları ben eski 45 likleri çaldırmak istiyorum takı töreninde hatta olmaz olsun şarkısıyla espirili bir yaklaşım planımda dahil:)
ben pervaneyi çok seviyorum canım belki nişan dansı o olur başka türkçe şarkıda gelmiyor aklıma ama yabancılardan arşivim var tekrardan dinleyimde not alayım bari :)))bide ferhat göçer gülki sevgilimi çok seviyorum kenan doğlulu baş harfi ben felan video yapmak istiyorum
ben biraz daha şarkı dinliyim iyisimi
eheh noluyo yaa hepiniz teker teker 2014 gelinlerine gitmişsiniz yavastan :2:
surda 2013 gelinlerinden kim kaldı derdirtmeyin bizeeeyoksa pelot ozgiş ve benden baska kimse kalmayacak koca topikte
evet! kıskandım! alla alla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?