oyaaa az önce yapmıştın ki
ben gördüm amasonra sildin sanırım :26: :26:
hatta değişik bir hitap şekli yazıyordu
40 gün oldu diye :
çok sağolun canlarım.güzel dualarınız, enerjiniz, temiz yürekleriniz bana güç veriyor. beni bu konuda anlayan dostlarım olması, duyguları paylaşmamız öyle güzel kii..çok seviyorum sizi hepiniziii
ay canım kusuruma bakma hoşgeldin tabikiiiiduygusal bir patlama yaşıyordum tam
ozamanda bana berfinn kilo alma taktiği ver dersin:)
bılmıorum kuzum bız yagmurla gorusmuoruuuzzz
sende kılo all bana şişkoo dıoo ya sana ınat zayıflıcaaaammm 30 kılo olcaaammm
[/B]
iyim hamdolsn:) haftaya cuma geliyor dımı? gözün aydın:)berfin hoşgeldin iysindir inşallah canım
p
berfom hosgeldinnn:
Duygulandırdın şuan Ezgimm... Di mi ne günler atlattıkk... Neler neler... Ben şimdii nelerinn hayalini kuruyorumm inanamıyorummevet canlarım geç olsun en güzeli olsun doğru diyorsunuz
Peliminotam bu umutsuzluk hep içimde ama belli etmemeye çalışıyorum.kendimi bu seneye şartladığım için şuan hayal kırıklığı yaşıyorum ağır gelende bu oluyor. gerçi sene daha yeni başlıyor...bugün aklıma senle maillerimiz geldi önceki yazışmalar..umut oldun bana
Alınabilirsinnn cunku buradaki tekk fındıkk kurdu sensinn şekerralıntı yapmamış ama ben hemencecik üstüme aldım
düğün nezaman gelincikbenim adımıda yaz en çabuk silinebilir yere
Sağ olll limonatasınınn kurabiyesii çok teşekkür ederimmm inşallahh stress yapmadan atlatcaz bugunleriii vee o beklenenn gün geliceekk inşallahhpelotummmm her zaman kuzum ne demeeeek birbirimize destek olarak atlatıcııız bu güzel surecleriiii
gizomm biz hiç öle şeyler yapamadık bi basbasa kalamıyoruz valla siz yapabilioken yapın
berfom hosgeldinnn
ezgoşummmm en kısa zamanda seninde bi tarihin olcaaaaak hatta neyi bekliosunuz artık isyaaeeen diyin bence
yapmışmıydımmmmm
tüh neyse deneyeyim bir daha
bulursam satın alıcam tabikiiiii, ama nedense böyle şeyler bulma konusunda biraz özürlüyümsanırım aramam gereken yerleri bilmiyorum
haftasonu bir iki yerde bakayım. bir de bisküvi paylaşmıştım geçenlerde, onun gibi de olabilir aslında
sağol berfincim AMİNNN..hepimizin yüzü gülsün Rabbim gönüllerimizden geçeni hayırlı ve nasip kılsın inşallahh...biz hala resmiyete dökemedik sevdicekle ilişkimizi.babam 24 ten önce evlendirmem diyor nişan bile takmıyor..ona canım sıkkın.zaten babama durumu kabul ettirene kadar kaç ay uğraştık kızlar şahit.en son onların yardımıyla anlatabilmiştik babama durumu
çağlam boş bi inat bekliyoruz işte malesef..
evet pelinim neler atlattık ne günler...Allah razı olsun güzel gözlüm dualarımız kabul olsunn
25 Mayıs'ta asmicannn kısmetsee:123: Yazııcamm yazıcamm merak etmeee
:
tartıldım ve 1 haftada 3 kılo vermıs oldugumu gordummm yıhuuuu
tartıldım ve 1 haftada 3 kılo vermıs oldugumu gordummm yıhuuuu
ezgi illaki vardır bir hayır.. yani bak bn dış kapının dış mandalıyım bu duruma üzüldüm. ALLAHın rahmeti merhameti daha çok. o sana hayırlısını nasip ediyo..
zor bi dönem illaki ama geçicek:S
ozlemım daha once de dedıgım gıbı ekmegı sadece kahvaltıda yıyorum o da 1 dılım
ogunlerımı azalttım azıcık yıyorum
makarna ve pılav yememeye calısıyom yersem de azıcık
aksamları yedıgım aburcuburu kaldırdım 8 den sonra sadece cay ıcıyom aburcubur yok
su ıcmeye calısıyom
tatlı yemıyom cok krız gelırse sadece sutlu tatlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?