'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet ama dün aldıklarımıza bakmaya doyamadım birtane daha saten alcam çok şirin çok tatlı alcaklarımı yine sana sorup alırım zaten canım dün minimallara dokundum ya onlarında kaliteliydi yani

dün ben boynerde çok inceleyemedm rahat rahat salonun ortasına sermeden anlayamıorm nasıl durduğunu eve gelsn siparişim bilgisini vericem burdan

evet ama dün aldıklarımıza bakmaya doyamadım birtane daha saten alcam çok şirin çok tatlı alcaklarımı yine sana sorup alırım zaten canım dün minimallara dokundum ya onlarında kaliteliydi yani

dün aldıklarınızı foto çekseniz yada netten link atsanız baksak:) merak ettim:) güle güle mutlu şekilde kullanın inş:)

dün ben boynerde çok inceleyemedm rahat rahat salonun ortasına sermeden anlayamıorm nasıl durduğunu eve gelsn siparişim bilgisini vericem burdan

hayırlı olsun nil hanım:)

dün aldıklarınızı foto çekseniz yada netten link atsanız baksak:) merak ettim:) güle güle mutlu şekilde kullanın inş:)

hayırlı olsun nil hanım:)

canım nil paylaştı burdada kendi topiğindede görebilirsin aldıklarımızı

kızlar çıkıyorum şimdi yoldan devam edicem yazmaya öpüldünüz

tşk ederiss berfincm bunu almıstk

baktım tatlım topiğindn:)
çok güzel yahu..
diğerleride güzel begendim:)
bnde yeni çeyiz almaya başlayan biri olaraktan yardım ve desteklerini bekliyorum.
ihmal etme bni olurmu
bak anneme içli köfte yaptırtıp getirim sana
((rüşvet gibi oldu yahu))

kendin yaparsan belki anlaşabiliriz cnm:))
kendimi çeyiz bakanı gibi hissettim kızlar, demeyin böle ben hep fikrimi sölerm zaten size

kendin yaparsan belki anlaşabiliriz cnm:))
kendimi çeyiz bakanı gibi hissettim kızlar, demeyin böle ben hep fikrimi sölerm zaten size

bn muşluyum. muşunda içli köftesi meşur:)
ben yogururum genelde annem yorulmasın die.
sonrada yusvuvarlak yapıoz onları. bn yaparım annemle ama.d dağılmasınlar die:)
buluşunca getirim inş. diğer arkadaşlarla yeruk:)

bu yılki kpss seni atayalım bakan olarak

yurttayken bi arkadaşm getirmişti cnm içli köfteyi bende çok sevmştm:)
erkek arkadaşm böle seyleri sevse bende öğrenirdm ama yemeklerle aramız hiç yok cips cola ve fast foodtan başka bişi yemio malesef bide sarma seviomus çok..
patatesi çok sevdiği için az yağlı olsn die actifry bile alıcam çeyize:)

Son düzenleme:

İçli köfte mi dediniz:90: Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmm:90::76:

kızlar almayı planladığımız elektronikleri de paylaşalm burdan iyi kötü yanlarını da tartışabiliriz hem eklerm ben birazdan benm alıcaklarımı, emnmki çoğumuzun alıcaklarının bazıları ortaktır

kızlar tencere tavada teflon istiyorsunuz tefalden vazgeçmeyin..
Karacayı hiç tavsiye etmiyorum kızlar haberiniz olsun çeyizim için almıştım hiç dayanıklı degil.

İçli köfte mi dediniz:90: Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmm:90::76:

yes babyy:) muşun içli köftesi:)

bizde her bayram yapılır:) her özel gülde yani misafir falan çaığırılınca yapılır. annemde mükemmel yapar:)
bnm erkek arkadaşım nefret eder fast fooddan.d ben yerim diede bana hep kızar hergün yemek falan. bnde iyi yemek yapıo şuan bile:)

hadi bn kaçtım.. bugunde bitti çok şükür:)
kuranın türkçesini okumaya karar verdim. gidip ona bakcam:)

dua ve selametle

i lov yu:)

Son düzenleme:
benm uzun zmandır araştırıp su anki sartlar için en modeller olark gördüğüm elektroniklerin bazıları bunlar kızlar kullananlar varsa fikirlere açığım
kırmızılar kenwood kmix serisi, ütü phlips azur gc 4870, süpürge phlips ergofit torbasız fc 9256, katı meyve sıkacağı philips 1861, düdüklü vitavit comfort 4,5 tl
şimdilk aklıma gelenler bunlar kızlar

Eki Görüntüle 263445

İşte kafaya "dank" etmeye başladı!!!

Gayet sakin ol ve sakın cevap yazma canım benim

Görüceksin, kazanan sen olucaksın

Kızlar görüştük bugün hiç cevap vermedim 3te indim merkeze işlerim vardı saat 5 gibi msj attı nerdesin diye. Dedim kuyumcuya gidiyorum. Bekle dedi. Bekledim geldi karşıdan. ben tabi soguk bi şekilde elini tutmuyorum falan. Altınımı aldım öyle yuruduk çıt yok ikimizdede durdum durdum başladım söylemeye hani yanıma gelmiycektin diye dedi gelmiycektimde bi göreyim istedim içim el vermedi yanlız bırakmaya seni dedi. Dedim 2 saattir yanlızım ben. Kalbini kırarım die gelmedim dedi. Hadi dedim kır. Kırıldı zaten yeterince sorun değil dedim. Bağırmaya başladı bana. benim tabi gözler doldu hala bağrıyo dedim bağırma herkez bize bakıyo sanki bişi yaptım. Neyse oturduk bi banka. bana diyo seni döverim döv dedim ya döv. Elini kaldırdı ağzıma vurucakken benim gözler şiş tabi doularda bekliyorum vursunda ağlıyım diye. eli dudaklarıma değdi refleks olarak öptüm avucunun içini. baktım yüz ifadesi hemen değişti. Gözlerinde ilk defa gördüm ben o üzüntüyü. omzuna koydu başımı. sadece durduk öyle. Dedim neden o zaman çıktın onunla dedi ilk çıkmaya başlarken makyaj yapmazdı hiç. Sonradan yapmaya başladı bende istemiyodum yakışmıyodu kalıp gibi duruyodu yüzünde dedi. Ayrılabilirdin o zaman dedim. Sevdim sandım dedi. Eee dedim sonra nedn barıştınız. İşte yaptık cahillik dedi. İyi peki dedim. O değildi zaten dedi. Nasıl yani dedim. Aradıgım o değildi içim hiç birisine ısınamadı dedi. Dedim ki ya dedim aradıgında ben değilsem. Hayır sensin dedi. Tam yanından ayrılıyodum. Dedim yarında gelicem işlerim var. OOOO dedi hergün bişey yaaa bıktım artık dedi. Nasıl bağırıyo ama. Ağlayarak hiç arkama bile bakmadan uzaklaştım. yarım saat sonra oturdugumuz banka gittiğimde hala orda oturuyodu. uzaktan beni gördü yanıma gelmedi ben gözden kaybolana kadar bana baktı. Sonra msj attı seni çok eviyorum bitanem diye. Öyle oldu bugun kızlar ne yapayım ???

tefalden bende alcam ütüde aynı fisslerde dün sen kısa sürede pişiryor dedigin için arastırma yaptım kullananlar memnunlarmış elekttirikli süpürge hiç bakmadım ama ütü düdüklü ve tefal çok çok süper canım bende sevgiler günü ve anneler gününü bekliyorum o zamana kadar tencereleri alırım

cnm gerçekten erkek arkadaşını anlayamıorm bi anlam veremiorm yani kafam çok karıştı:S acaba kendi ailesinde bi bozukluk mu varki, onun yansımasımı bunlar..
seni döverm gibi sözler de neyin nesidir el kaldırmalar vs, senin tepkin karşısında da bırak aşkı sevgiyi vicdanı olan hiç bi insan karşı koyamaz,
bence zamanla kendinden soğutucak gibi duruo seni, zamanla hepimiz bekleyip görüelm diorm ben:S

Son düzenleme:

Bana ilk çıkarken demiştiki büyüyünce hislerinin duygularının değişmesinden korkuyorum demişti. Sanırım bunun içindi. Demin dedim bana vuruyoodun diye. Dediki ben sana vuramamki. Ailesi biraz karışık zaten baba evgisi görmemiş. Çok kardeşliler annesi yaşlı biraz. Ama can işte kıyamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…