kuzum orda var biliorm ama çok masraf yaptm yahuu hazır alınıcakken engel olmıym bulamazlarsa ben denk gelince alırm artk dün senle linenslerimizi almasak alabilirdm hemen ama olsn buna değer:))
bide çok fazla da olsn istemiorm 6 tane yeter bana fazlası gereksiz cnm yaa
evet ama dün aldıklarımıza bakmaya doyamadım birtane daha saten alcam çok şirin çok tatlı alcaklarımı yine sana sorup alırım zaten canım dün minimallara dokundum ya onlarında kaliteliydi yani
dün ben boynerde çok inceleyemedm rahat rahat salonun ortasına sermeden anlayamıorm nasıl durduğunu eve gelsn siparişim bilgisini vericem burdan
dün aldıklarınızı foto çekseniz yada netten link atsanız baksak:) merak ettim:) güle güle mutlu şekilde kullanın inş:)
hayırlı olsun nil hanım:)
tşk ederiss berfincm bunu almıstk
baktım tatlım topiğindn:)
çok güzel yahu..
diğerleride güzel begendim:)
bnde yeni çeyiz almaya başlayan biri olaraktan yardım ve desteklerini bekliyorum.
ihmal etme bni olurmu
bak anneme içli köfte yaptırtıp getirim sana
((rüşvet gibi oldu yahu))
kendin yaparsan belki anlaşabiliriz cnm:))
kendimi çeyiz bakanı gibi hissettim kızlar, demeyin böle ben hep fikrimi sölerm zaten size
İçli köfte mi dediniz:90: Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmm:90::76:
yurttayken bi arkadaşm getirmişti cnm içli köfteyi bende çok sevmştm:)
erkek arkadaşm böle seyleri sevse bende öğrenirdm ama yemeklerle aramız hiç yok cips cola ve fast foodtan başka bişi yemio malesefbide sarma seviomus çok..
patatesi çok sevdiği için az yağlı olsn die actifry bile alıcam çeyize:)
ne yapmayı dusunuyosun canım? Eskiler hep dert oluyo malesef bende ilk sevgili oldugumuz dönem sürekli benden önce şunu yaptınmı beraber tatile gittinizmi diye diye başının etini yiyodum sonadan anladımki benden öncekilerin hepsi en fazla 5 ay sürmüş. bazen dalga bile geçiyoruz şimdi birbirimizle o günleri hatırlayıp. Eskiler önemli olsa eskide kalmazlardı bunları konuşup güzellikleri yok etmemek lazımm balım
İşte kafaya "dank" etmeye başladı!!!
Gayet sakin ol ve sakın cevap yazma canım benim
Görüceksin, kazanan sen olucaksın
cnm gerçekten erkek arkadaşını anlayamıorm bi anlam veremiorm yani kafam çok karıştı:S acaba kendi ailesinde bi bozukluk mu varki, onun yansımasımı bunlar..
seni döverm gibi sözler de neyin nesidir el kaldırmalar vs, senin tepkin karşısında da bırak aşkı sevgiyi vicdanı olan hiç bi insan karşı koyamaz,
bence zamanla kendinden soğutucak gibi duruo seni, zamanla hepimiz bekleyip görüelm diorm ben:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?