'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende yapmıstm o zman almayı düşündüğümde bi üst modeli de var bunun ama nedense buna ayrı bi ısındm, rowenta silence force u da öneriolar ikisi arasındaym bende, minimalim de kargoya verilmiş çok mutlandm:))
valla ben de hırkamı giydm kuzum normalde hiç üşüyen biri deilm ama serin yani hava baya

Son düzenleme:
geçmiş olsn pelinm dikkatli ol daha kötü olma

Sağ ol Nilimmm, ıhlamur takviyesi bol bol

Hemenn giyin canım bende dün senin yaptığın gibi ıslak saçla dışarı çıktım, al işte olcağı buydu
Ayağıma patik bile giydim valla

ellerim ve ayaklarm buz tuttu çok kötü üşüdüm ben vallla ben soğuk sevmem ve hemende üşürüm pelin bende patik giydim canım ama buz tuttu heryer bide esmiyo burası ama çok soğuk dün böyle değildi uyku getirdi bide soğuk bana

baktım elektirikli süpürgelere canm herhalde blendırı felan alırım elektrkli süpürgeyi almam tost makinasıda beğenmiştim Tefal Snack N Clean Waffle&Tost Makinesi bu hoşuma gittmişti ama bilmiyorum

Canımm git hemen dinlen. Ben 1 saattir laptopun funından elimi ısıtıyorum Sanırım çıkıp dinlenme vakti geldi
Hepinizi öpüyorum iyi geceler canlarr

Slm kızlar ben geldim sanırım bende hasta olucam burnum akıyor birde kaç gündür karnım nasıl sert anlatamam sanırım üşüttüm çünkü ayaklarımda buz gibi ısıtamıyorum hasta olmayayım yaa

ben hasta olcam derken babam olmuş ilaç istedi benden verdim içti şimdi off şimdi yine hepimize bulaşıcak bu olay benimki çok kötü oluyor bide

umarım sabaha bişiyimiz kalmaz ececik dikkatli ol

valla bende zamn geçsn die girdm kızlar benmki halı sahaya gitti 10da çıkıcaktı daha çıkmadı
valla topiğimizde salgın mı başladı ne, geçmiş olsn sana da ececim:94::94::94:

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıorm artk çıkmıs askmda yarn görüşürüz öpüorm hepinizi iyi gecelrrr

iyi geceler nilcik çok öpüldün

ilk ben hasta oldum, hapşurdum monitöre hepiniz de kaptınız

çok güldüm şimdik ama cidden hepimiz hasta olduk suçlu sensin mikroplarla en çok sen savaşacaksın ağlıycam yahu geçen sefer çok zor atlattım bide annem 3 hafta serumluk oldu ben bulaştırrısam adam gider yani benimki 2 güne geçiyo gerçi 5 kiloya yakın kaybım oluyo ama geçiyo bulaştırdıklarım ise 3 haftada anca

yürüyen mikrobum ben ağlıycam

kızlar bende uyku moduna geçiyorum dinleneyimde hasta olmuyayım

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar, linensten nevresimlerimi aldım, çok mutlu oldum dün, ilk çeyizlerimden biri oldular, bu kampanyadan haberdar ettiğiniz için çok teşekkürler :)

bunları aldım :)

Eklentiler

• $20110503154109899.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 21
  • $20110602105243300.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…