geçmiş olsn pelinm dikkatli ol daha kötü olma
bende hasta olucam herhalde ayaklarım üşüyor ve titreme geliyor hemen kalın şeyler giyineyim
nilim ben elektirikli ev aletlerine sardım ütü katı meyve sıkcağı doğruda elektirkli süpürgede hepsiburdaki yorumları okuyorum markaların en çok senin beğendiğin hakkında yorum var ufak araştırma yapıyorum canım
ellerim ve ayaklarm buz tuttu çok kötü üşüdüm ben vallla ben soğuk sevmem ve hemende üşürüm pelin bende patik giydim canım ama buz tuttu heryer bide esmiyo burası ama çok soğuk dün böyle değildi uyku getirdi bide soğuk bana
Slm kızlar ben geldim sanırım bende hasta olucam burnum akıyor birde kaç gündür karnım nasıl sert anlatamam sanırım üşüttüm çünkü ayaklarımda buz gibi ısıtamıyorum hasta olmayayım yaa
kızlar ben çıkıorm artk çıkmıs askmda yarn görüşürüz öpüorm hepinizi iyi gecelrrr
ilk ben hasta oldum, hapşurdum monitöre hepiniz de kaptınız
kızlar ben çıkıorm artk çıkmıs askmda yarn görüşürüz öpüorm hepinizi iyi gecelrrr
ilk ben hasta oldum, hapşurdum monitöre hepiniz de kaptınız
günaydın arkadaşlar, linensten nevresimlerimi aldım, çok mutlu oldum dün, ilk çeyizlerimden biri oldular, bu kampanyadan haberdar ettiğiniz için çok teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?