'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bak cerencm bende anne baba sevgisi görmedm ama kalkıp da karşımdaki insana hayatı böle zehir etme hakkını kendimde bulmuorm,
hayatta tek bağlanabilicem insanlar annem, kardeşim ve atakan, o benm hem babam hem arkadaşm hem sevgilim gibi bi çok sevgi eksiğimi onunla kapattım gibi hatta bana ben senin küçük bisikletinin arka tekerlekleri gibiym der düşmemek için seni hep tutucamm..
sevgilin de o sevgi eksiğini sende fazlasıyla bulabilirdi ama bunu denememeiş bile.. ona kıyamassan ilerde sana kıyıcak gibi kuzum yaa(

inan canım burdan ne yorum yapsam olmayacak. onu hepimizden iyi sen tanıyorsun ve bu dengesiz durumları her zaman mı, değil mi sen daha iyi biliyorsun.
ve eğer devam edersen bu şekilde bi ömür geçirebilir misin yoksa dayanamaz mısın onu da sen biliyorsun.
ama anlamadığım senin galiba o civarda ertesi gün de işin olduğunu söylemene tepkisi çok garip.
bu tip şeyleri kıskanır mı? ya da sen ilişkiniz boyunca bir yere gidince izin falan alır mıydın yoksa sadece haber mi verirdin?
bu tip detayları bilmediğim için bir şey diyemiyorum.

Ütüden biz yeni aldık kızlar. sanalreyonum.com da en ucuz fiyatıydı peşin 240 tl ye aldık 3 gündede geldi. Çok memnunuz azur 4870 otomatik kapanması var. Üst modelinde olmayan bir özellik bende düşünüyorum ama acele karar vermek istemiyorum.

İzin alırdım canım ilk başlarda. Sonra baktım bu sadece bana özel olan bişey haber vermeye başladım. Bugünde kendsi dedi. Haftaya canakkaleye gidicez gezmeye günübirlik dye. eee dedim bana neden sorulmuyo sonra gidebilirmiyim dedi. Naparsan yap dedim kararını vermişsin zaten. Sonra bende dedim yarın işim var diye. Bana demez mi ooo hergün yeni bişi yeni bi sorun diye.

Ne yaptıysam ayrılmayı içimdeki sevgiyi bitirmeyi çok denedim kızlar ama olmuyo bitmiyo. Bakim soguyum kötü huylarını göreyim diyorum ama yok algılayamıyrum. Çok seviyorum.

Zamanında öyle kötü günler geçirdik ki tek destekcim oydu. Sanırım o yüzden kopamıyorum Herşeyimi paylaştıgım tek insan oldu param olmadıgında verdi. Okula telefonu kaptırdıgımda babam annem yerine o ilgilendi. Beni büyüttü. Gözümü açmamı sağladı. Kendide dedi bana bunu. Başkası seni bulsaydı başkasının sevgilisi olsaydın seni kullanırlardı. Çok iyi niyetlisin sen dedi. Dünyanın en güvenli kollarındasın dedi. Tek bir laf ettirmedi arkamdan. Kontorumu yukledi yanımda oldu destek çıktı paramı verdi. O kadar büyükki emeği üzerimde. Gelgitler çok yaşıyo. İkizler burcu zaten.. 12 Ayın tam ortasında 6. ayda , 6. ayında tam ortasında 15inde doğdu tam bi ikizler erkeği . Gelgitleri çok fazla.

insan içindeyken algılayamıyor. bundan 2 yıl önce biri oldu hayatımda.
ilk defa sevildiğime inanıp kendimi bırakmıştım.
doyasıya sevmek istemiştim.
çok geçmeden dandikten bi sebeple ayrıldı o insan benden.
sinir krizleri geçirdim inanabiliyor musun?
hastaneye geldiğinde ellerine sarılıp nasıl ağladığımı hiç unutmam.
uzattığım eli tutmadı bıraktı gitti beni.
bir süre benden ayrılmak istemediğine, severek ayrıldığına inandırdım kendimi.
tabii depresyon tedavisi ayrıca inanılmaz bir sivilcelenme de yaşadım.
9 ay sonra dank etti:Beni sevmemişti, hiç sevmemişti hem de.
sevilmediğini anlamak öyle acı ki, işte bunca zaman kabullenmemek için durmadan sevmişim meğer onu.
şimdi sevdiceğimi işte böyle duygular içindeyken, kendimi değersiz hissederken tanıdım.
meğer ne de sevilesi biriymişim de nasıl hoyrat ellerde kalmışım.

Son düzenleme:

Çok dedim cnm sevmiyosan bırak beni oynama benmle diye. Hayır dedi seviyorum şiirler yazdı. Bak daha dün sabah
Günaydın güzeller güzeli, harikalar harikası, seninle aynı sabaha aynı güneşe ayı güne uyanmak, bugün mutlu , bugun huzurlu, bugun içim berrak, seninle uyanmak ne güzel seymiş mehtap yüzlüm.
Sevmeyen bi insan bunları yazabilirmiki ?

sirenaycım seni çok ama çok iyi anlıyorum ama burnunu sürttür dengesizlik yapıyo sevglisinin gnlünü alırken bile kaba tavır hele yolda bagırması hiç hoş degil bunu sana yapmaya hakkı yok erkekler odunluk yaptıgında gönül alır ama böyle yapmazlar senden çok emin hayatının merkezinden çıkar kendini sil onun hayatından gerekirse ne yaparsan yap ama onu bir süre sensizlikle cezalandır ve sesizce İzle kazanan el üstünde tutulan sen olucaksın

Merak etme cnm başladım zaten yolda ellerim üşümüştü ısıtayım dedi hayır dedim ben ısıtsabilirim cebime soktum ellerimi :) o dar kota nasıl sıgdırdıysam bi hışımla :)))
üzüldü ama ben daha çok üzüldüm
Biraz böyle devam edicek..

kesinlikle kadir kıymet bilmeyi öğrenmesi lazım.
seni kaybedebilir hem de bir anda.
işte her an bunu unutmaması lazım.

bende hasta olucam herhalde ayaklarım üşüyor ve titreme geliyor hemen kalın şeyler giyineyim

nilim ben elektirikli ev aletlerine sardım ütü katı meyve sıkcağı doğruda elektirkli süpürgede hepsiburdaki yorumları okuyorum markaların en çok senin beğendiğin hakkında yorum var ufak araştırma yapıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…