Bana ilk çıkarken demiştiki büyüyünce hislerinin duygularının değişmesinden korkuyorum demişti. Sanırım bunun içindi. Demin dedim bana vuruyoodun diye. Dediki ben sana vuramamki. Ailesi biraz karışık zaten baba evgisi görmemiş. Çok kardeşliler annesi yaşlı biraz. Ama can işte kıyamıyorum.
Kızlar görüştük bugün hiç cevap vermedim 3te indim merkeze işlerim vardı saat 5 gibi msj attı nerdesin diye. Dedim kuyumcuya gidiyorum. Bekle dedi. Bekledim geldi karşıdan. ben tabi soguk bi şekilde elini tutmuyorum falan. Altınımı aldım öyle yuruduk çıt yok ikimizdede durdum durdum başladım söylemeye hani yanıma gelmiycektin diye dedi gelmiycektimde bi göreyim istedim içim el vermedi yanlız bırakmaya seni dedi. Dedim 2 saattir yanlızım ben. Kalbini kırarım die gelmedim dedi. Hadi dedim kır. Kırıldı zaten yeterince sorun değil dedim. Bağırmaya başladı bana. benim tabi gözler doldu hala bağrıyo dedim bağırma herkez bize bakıyo sanki bişi yaptım. Neyse oturduk bi banka. bana diyo seni döverim döv dedim ya döv. Elini kaldırdı ağzıma vurucakken benim gözler şiş tabi doularda bekliyorum vursunda ağlıyım diye. eli dudaklarıma değdi refleks olarak öptüm avucunun içini. baktım yüz ifadesi hemen değişti. Gözlerinde ilk defa gördüm ben o üzüntüyü. omzuna koydu başımı. sadece durduk öyle. Dedim neden o zaman çıktın onunla dedi ilk çıkmaya başlarken makyaj yapmazdı hiç. Sonradan yapmaya başladı bende istemiyodum yakışmıyodu kalıp gibi duruyodu yüzünde dedi. Ayrılabilirdin o zaman dedim. Sevdim sandım dedi. Eee dedim sonra nedn barıştınız. İşte yaptık cahillik dedi. İyi peki dedim. O değildi zaten dedi. Nasıl yani dedim. Aradıgım o değildi içim hiç birisine ısınamadı dedi. Dedim ki ya dedim aradıgında ben değilsem. Hayır sensin dedi. Tam yanından ayrılıyodum. Dedim yarında gelicem işlerim var. OOOO dedi hergün bişey yaaa bıktım artık dedi. Nasıl bağırıyo ama. Ağlayarak hiç arkama bile bakmadan uzaklaştım. yarım saat sonra oturdugumuz banka gittiğimde hala orda oturuyodu. uzaktan beni gördü yanıma gelmedi ben gözden kaybolana kadar bana baktı. Sonra msj attı seni çok eviyorum bitanem diye. Öyle oldu bugun kızlar ne yapayım ???
benm uzun zmandır araştırıp su anki sartlar için en modeller olark gördüğüm elektroniklerin bazıları bunlar kızlar kullananlar varsa fikirlere açığım
kırmızılar kenwood kmix serisi, ütü phlips azur gc 4870, süpürge phlips ergofit torbasız fc 9256, katı meyve sıkacağı philips 1861, düdüklü vitavit comfort 4,5 tl
şimdilk aklıma gelenler bunlar kızlar
Eki Görüntüle 263442 Eki Görüntüle 263443 Eki Görüntüle 263444
Eki Görüntüle 263445 Eki Görüntüle 263446 Eki Görüntüle 263447
Eki Görüntüle 263448 Eki Görüntüle 263449
inan canım burdan ne yorum yapsam olmayacak. onu hepimizden iyi sen tanıyorsun ve bu dengesiz durumları her zaman mı, değil mi sen daha iyi biliyorsun.
ve eğer devam edersen bu şekilde bi ömür geçirebilir misin yoksa dayanamaz mısın onu da sen biliyorsun.
ama anlamadığım senin galiba o civarda ertesi gün de işin olduğunu söylemene tepkisi çok garip.
bu tip şeyleri kıskanır mı? ya da sen ilişkiniz boyunca bir yere gidince izin falan alır mıydın yoksa sadece haber mi verirdin?
bu tip detayları bilmediğim için bir şey diyemiyorum.
bak cerencm bende anne baba sevgisi görmedm ama kalkıp da karşımdaki insana hayatı böle zehir etme hakkını kendimde bulmuorm,
hayatta tek bağlanabilicem insanlar annem, kardeşim ve atakan, o benm hem babam hem arkadaşm hem sevgilim gibi bi çok sevgi eksiğimi onunla kapattım gibi hatta bana ben senin küçük bisikletinin arka tekerlekleri gibiym der düşmemek için seni hep tutucamm..
sevgilin de o sevgi eksiğini sende fazlasıyla bulabilirdi ama bunu denememeiş bile.. ona kıyamassan ilerde sana kıyıcak gibi kuzum yaa(
İzin alırdım canım ilk başlarda. Sonra baktım bu sadece bana özel olan bişey haber vermeye başladım. Bugünde kendsi dedi. Haftaya canakkaleye gidicez gezmeye günübirlik dye. eee dedim bana neden sorulmuyo sonra gidebilirmiyim dedi. Naparsan yap dedim kararını vermişsin zaten. Sonra bende dedim yarın işim var diye. Bana demez mi ooo hergün yeni bişi yeni bi sorun diye.
Ne yaptıysam ayrılmayı içimdeki sevgiyi bitirmeyi çok denedim kızlar ama olmuyo bitmiyo. Bakim soguyum kötü huylarını göreyim diyorum ama yok algılayamıyrum. Çok seviyorum.
insan içindeyken algılayamıyor. bundan 2 yıl önce biri oldu hayatımda.
ilk defa sevildiğime inanıp kendimi bırakmıştım.
doyasıya sevmek istemiştim.
çok geçmeden dandikten bi sebeple ayrıldı o insan benden.
sinir krizleri geçirdim inanabiliyor musun?
hastaneye geldiğinde ellerine sarılıp nasıl ağladığımı hiç unutmam.
uzattığım eli tutmadı bıraktı gitti beni.
bir süre benden ayrılmak istemediğine, severek ayrıldığına inandırdım kendimi.
tabii depresyon tedavisi ayrıca inanılmaz bir sivilcelenme de yaşadım.
9 ay sonra dank etti:Beni sevmemişti, hiç sevmemişti hem de.
sevilmediğini anlamak öyle acı ki, işte bunca zaman kabullenmemek için durmadan sevmişim meğer onu.
şimdi sevdiceğimi işte böyle duygular içindeyken, kendimi değersiz hissederken tanıdım.
meğer ne de sevilesi biriymişim de nasıl hoyrat ellerde kalmışım.
sirenaycım seni çok ama çok iyi anlıyorum ama burnunu sürttür dengesizlik yapıyo sevglisinin gnlünü alırken bile kaba tavır hele yolda bagırması hiç hoş degil bunu sana yapmaya hakkı yok erkekler odunluk yaptıgında gönül alır ama böyle yapmazlar senden çok emin hayatının merkezinden çıkar kendini sil onun hayatından gerekirse ne yaparsan yap ama onu bir süre sensizlikle cezalandır ve sesizce İzle kazanan el üstünde tutulan sen olucaksın
Merak etme cnm başladım zaten yolda ellerim üşümüştü ısıtayım dedi hayır dedim ben ısıtsabilirim cebime soktum ellerimi :) o dar kota nasıl sıgdırdıysam bi hışımla :)))
üzüldü ama ben daha çok üzüldüm
Biraz böyle devam edicek..
kesinlikle kadir kıymet bilmeyi öğrenmesi lazım.
seni kaybedebilir hem de bir anda.
işte her an bunu unutmaması lazım.
kızlar tepe home mağazalarında taç ürünleri %25 indirimdeymiş duyuruluurrrrr
Gelincikler yaa ben hasta olucam galba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?