'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağloşummmmmmmmmmm "my heart broken " yazını napıyoruzzzzzzzzzzzz

love story yapıyoruz

günaydınnnnnnnnnnnnn

günaydın gelincikoslar...

kız sen ne ara aldın takımını??? benim hiç haberim yok

çok merak ettim şimdi :26:

bizim de yatak odası gelcek ama yatak almadık daha

sevdicek de sen gibi gelseydi de bir test etseydik diyo

--

benimde canım içim böğrüm cok sıkıyor yaaahuu

kuzucuklar günaydın hepinize .....

özgeeeeeemmm ne denemesi bebeim yaaaa gaza getirme hepimizi bak faili sen olursun karışmam heee...

Yatakodanı nerden almıştın bi foto yüklesen kuzum baksak
Günaydın kızlar tekrardan
pudram, özgem niyeti bozdunuz herhalde
benim aşkımda gelinlik denemeye gittiğimizde duvağını açıp öpsem bir denesem mi diyor

kuzucum bi ara topikte paylaşmıştım resmini antik meşe rengi onu aldık biz
maddi durumlardan ötürü, ikimiz aldık yatak odasını o nedenle uygun fiyatlı olsun istedik iderden aldık
dur fotosunu bulup atayım

özgem ne tesadüf bizde Antik Meşe renginde aldık yatakodasını ...
biz doğtaştan aldık Hera modeli Antik meşe
ekle baakalım

benimkinin dolabı bu

Son düzenleme:
ayy gülinnnnnnnnnn

dünden beri alık alık dolanıyorum ya

Oyaya yardım edeyim bari bi an önce yollayalım sana isim listesini

Özgişşş hepimiz hazır bi şekilde bekliyoruz zaten biri +18 açsa da atlasak diye,sen başlangıç yapmada uslu duralım yaa

benim aşkımda gelinlik denemeye gittiğimizde duvağını açıp öpsem bir denesem mi diyor

yerim ben seni yaa duvak açıp öpme denemesi diyonuz siz ben ise direkt yatak denemesi diyom
siz ne masumsunuz öyle
Allahım ne terbiyesizim ya
kendime bu şarkıyı armağan ediyom

[video=youtube;B37Ux13KZA8]http://www.youtube.com/watch?v=B37Ux13KZA8[/video]

Hahhaha bizim kızlar +18 moduna girmişler sanki

Özge daha önce de görmüştüm çok beğenmiştim yine bayıldım güzel günlerde kullanın inşallah

ben henüz karar veremedim seçeneklerimde sınırlı olduğu için :26:

Ben de Agustos ayında evleniyorum gecen ay beyaz-ceviz renklerinde yatak odası takımımı cokk uygun bir fiyata almıştım kapora vermiştik 100tl fakat ben yeni evime tasınana kadar (hazirana kadar) mobilyacıda kalacaktı mobilyalarım bu aralar duyduk ki o firma maddi kriz yaşıyormuş hazirana ne olup olacagı bellisiz dedi calısanları, mecburen satışsözleşmesini fesh ettik, kaporamı da aldım ama ben cok sevmiştimmm takımımı (((

özgemden tüm gelinleri bu soğuk havada ısıtan sözler geliyor vuhuuu varmı arttıran çok çok güzel bunların hepiciği kızlar :))))))

aaaaaaaaaaaaaaa gülinimle bizi karıştırdınızmı kız :) gülinm bak süper oldu korkmadın dişçide işte

eliff canım ben sana arşivimi vermemmi verirm tabiside hattaha maillerimde varsa mail bilem atarım :))))

ayyyyyy cok romantik ya

bizim günler az kalınca ates basa vuruyo sanırım

Son düzenleme:
güle güle kullanın birtanemmmm çok şık bir takım ben ahsap rengine hastayım zatennn

ahahaha bizim de yatagımız yok kız aslı alasım da yok acıkcası pahalı biz karyolaya carsaf gerip yatıcaz bu gidişle

haticecim gunaydın nasılsın canım

Kız adam onu gördüğümde kalbim duracak diye korkuyor.
Hatta nişan bohçasının takımlarını konuşurken bir ara seni o giysilerin içinde hayal edemiyorum demişti.
İlk gece aklıma geldiğinde bayılırım diye korkuyoruz ikimizde birde deneme sürüşü imkansız
Bu arada şarkıyı göremiyorum ismini yazsan

ilk gelinim olan çağloşummm canın mı sıkkın seninnn
msnde yoksun kuzuuu
bi de hayatımda hiç skype kullanmadım ben yaa ne gibi artıları var söyleyin ben de kurayım

haticem Oğuzhan Uğur-Terbiyesizim şarkının adı

Günaydın kızlar hepinize özgecim yatak odanız çok güzel iyi günlerde kullanın bizim de tek eksiğimiz yatak odası ve bulaşık makinesi ne zamandır yatak odası bakmaya çıkıcaz soğuktan üşendiğim için kalıyor yatak odasında bende uygun fiyatlı birşeyler düşünüyorum.Gerçi allaha şükürler olsun eşya alışverişimiz boyunca hep hesaplı olsun masraf olmasın dedim ama hep gönlümden geçen modeller ya kampanyaya girdi indirime hep uygun denk geldiler inşallah yatak odasında da öyle olur .
Hümeyra çok geçmiş olsun canım..
Oyacım senin içinde hayırlısı ne ise öyle olsun sektörünüzde iş bulmak kolaysa biraz dinlen iş bul ya da şimdiden iş arama sitelerine gir başvurulara başla yeni anlaştığın yere 10-15 gün sonra başlarım der o ara dinlenirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…