'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu şarkıyı farzetki topiğine 3 4 kez yazmışımdır en sevdiklerm her sabah dinlerm bunu metrobüste :)))) iş giderken umut oluyorrrr

maşallah Giz şafak mafak kalmadı ya daha dün gibi hatırlıyorum okul bitti askere gidicek dediğini şimdi şafak 7 yazıyor inşallah o da hemen geçer kavuşursunuz

acelesi yok zaten berfinim bu aralar no money durumundayım zaten
beklerim ben, sen bu işe girişmezsen de o zaman başımın çaresine bakarım gözün arkada kalmasın

iki tane minik gözüm var. onlarda hep önde kalıyor nekadan iğrenç epiriydi yahuu
söylerim canım:)

yahu kızlar zaten az giriyorum bide iki topik olunca yetişemiyorum

bi shirli degnek bekliyorum ben X'cim değicek ve hersey pıt diye olacak

özgişim cicek cok seker ben de lila dusunuyorummm ama karar da veremiorummm dugun mekanı lila süsleme seninki gibi uygun olsun dersem ole olcik ama gonlum yavruagzına kayıyor

hatice sana da masallah diyorum boyle devam et

çağla bir anda oldu bende anlamadım.
sonra başımı göğsüme koydu sıkıca sarılıp "sensiz yaşamak istemiyorum" demişti.
O günden beri bir an önce evlenip başımı göğsüne koyup uyumak istiyorum. Nasıl huzur bulmuştum anlatamam.

kız lavişş sen nerelerdesin kac gundur yaa don kardeşim benim

nurayım neler yaptı acaba

kıymetcim iki topik olmasının kötü yanları var evet mesela özge yatak odasını eklemiş ama görmemiştim. Keske taa en basından cıkmasaydı su ikinci topik mevzusu

ama oldu bir kere sanırım artık yapacak bir sey yok... bir ara 2014 gelinlerinin topiği gibi bu topikler de birlessin dedik ama o da olmuyor dediler o zaman 2014 gelinlerinin topikleri nasıl birleşti onu da bilemiyoruz hala tabii

dur ben de bi talepte bulunayım da belki bi işe yarar yaa
birleştirsinler topiciklerimiziii
hepimiz sevgi tomurcuğu gibi hep bi arada olalım

özlemcimmmm ilk resimdekini hiç düşünme bile ben beğenmedim açıkçası altı kaval üstü şişhane gibi
Ama alcanar çok zarif bi model Senin üzerindede çok hoş durmuştu Bence dekolte olması gerektiği kadar tabi eğer göğüslerin aşırı büyük değilse
Benim gelinliğim baya dekolteli Sivri m harfi gibi çatalım gözüküyo yani :18: Bi düşünce aldı beni şuan :18:

Aaaa nereye gidiyolar yaa otursunlar oturdukları topikçikte ağlarım ama gitmesinler kuzum bi yeye sonyam burayı su basar ben yüsme de bilmiyom boğulurum yasık oluy bana

eceeee ayakkabıyı nirden aldın :26:

bi de kızlar 2 tane topiğimiz var ya 2013 gelinleri diye.. kızlar daha önce ikisinin birleştirilmesini talep etmişler ama olumsuz yanıt gelmiş sanırım
ben şimdi Mune ye msj atıcam iki topik birleşsin isticem
öyle çok daha güzel olmaz mı hepimiz hep bi çatı altında oluruz

ay pastam dedınde hatrlattın bende bısı unuttum dıorum dıorum ama nee cok slm soledııı herkese nuraay, dun avcılardaydı bu aksam bahcelıevlere gecebılırlermıs haber verıceek duruma goree geldı sag salımm aşklaaanıooo lokumumuzzz

aydını çok severim ben.orda okumuştum zati orda tanıştık yarimle sevilmez mi hiç

benimki de acaip bir hal aldı dügüne ne olur hiç kestiremiyorum yani
ama zaten herşeyin hapı var artık

Herkeşler okurken mi tanışıyo ne

Bende nişanda da geciktirecem artık napiim
Yoksa olacak gibi değil yani

Evet Canım Ankaradayımmmm

Neresindesin canım?

elifçim sordum benimkine stress free yatakmış.. istikbalin

Bak bende ondan mı alsam diyorum da
Ooohhh no stresle huzurla uyursunuz

Özleeemmm ben bu minenin gelinliğe bayıldım!
Aslında o ilk eklediğin gelinliğin kollarıyla bunu birleştirmek nasıl olur ki acep:44:

Eceee işte beklediğim resimler
Tatlım yalnız ilk yüklediğin resimle bu diğerleri aynı değil gibi duruyor sanki:44:
Koyu pembeler yok ki ilkinde:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…