- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
hmm bu arada aycangülün verdiği tarihler vardı ya.
ben orman gibi dolastım o gün için (yani dün)
ama işyerinden cıkamadım öğlen. aksam da mesaiye kaldım. bosuna bekledim iyi mi
3. sıradaki çift gizem hakan hatipoğlu çifti çünküm ben alcanarın hayranıyım o pozlarını asla unutmam :) harika bir gelinlikkkk
özlem 1. gelinlikteki güpür detayı güzel fakat etek kısmındaki işlemler göz yorucu olmuş bütünden bakıldığında bütünlük yok.altı da ona uygun sekilde inse daha güzel olurdu. bu benim fikrim tabii ki. herkesin zevki farklı.
cicek de güzel.
3. gelinlik senin denedigine benziyor. bana kalırsa gelinlikte o kadar dekolte gelinliğin masumiyetini bırakmıyor.
kuzum bu akşam da yapabilirsin saat 20:40 a kadar
mesaiye kalmazsan git yaptır
benim de öyle oldu sırf lazerimi o güne denk getireyim diye uğraştım ama cuma başka bi işimiz çıktı çarşambaya aldım randevuyu
sonrada cumaki iş iptal oldu çarşamba boşuna yaptırmış oldum
evet canım gizem hakan onlarbende onu düşünüyorum biliyorsun .....
zaten 1. etek kısmı tül diye sonradan ekledim canım ama muhtemelen sen yazmıştın :):):):) haklısın göz yoruyor
ama 2. söylediğine katılmıyorum nedenki masumiyetini bırakmasın bence çok şık duruyor..
ama bana sorarsan ben askı yaptırmayı düşünüyorum ama askı oluncada sanki o şıklık kalmayacakmış gibi geliyor aslım çok kararsızım ...
eğer kol olursa da bu şekilde düşünüyorum
yani istediğime yakın bir kol modeli bu ve sırtta da 2. fotodaki gibi bitmesini istiyorum .. gelinliğin işlemesinin 1 e bir aynısı şeklnde
Eki Görüntüle 601830
Eki Görüntüle 601831
kol detayııı harika çok hoşuma gittti canım :)))))) çok güzelll kesinlikle gelinliğin bu olmalııı sade ve asil
özlemim masumiyetten kastım kimisinin gögüs catalı görünüyor kimisinin yanlardan fazlalıkları fıskırıyor gögüs kısmında bir de düğünde cekiştirip duruyorlar öyle olanlar sinir oluyorum.
gecen dügüne gittik yaka oyuntusu böyle kız masaları dolastı bir egildi yarıya kadar gögüsler ortada. hos görüntü olmuyor.
--
yaka oyuntusu güzelmiş.askısı güpürlü gelinlikler hos duruyor
yani gizim diyorsun ki alcanar modeli üzerine bu kol ve kolun sırtta biten askısının detayını uygyla öylemiiiii ???
ay çok sevindim beğenmene canım ya çok kararsızım çünküüü
özlem ikinci eklediğin yani minenin yeni hayatı olanını çok beğendim ben. hem sade(sadeden kastım göz yormayıcı) ama çok da şık. sırt dekoltesi çok hoş durmuş, sırtı güzellere iyi giderayrıcaaaa etekleri de çok değiiişiikkkkkk
kızlar ben cıkıyorum şimdilik..........
evlilik basvursu bukadar uğrastıyorsa vazgeceyim baridedim sabah.
benimki böyle
--
cok yazmayın ya .gözlerime yazık oku oku..
--
çagla endise etme .. oyanınki 3 haftada dikildi. benim 2.5 ayım var yeni baslancak.rahat ol.
karenimo sen aldın mı gelinligini???? ben göremedim ayrıca :44:
ay valla gec kaldım gibime geliyor umarım nişanlımın dedigi gibi oturup aglamam yetişmedi diye
karenimoyla aramızda 20 kusur gun var gelinlgni aldıgını gorunce carpıntı tuttu aslıcımözgiş benden sonra evlenio onun da gelinligi hazır aha dedim kaldım sap gibi ortada
bizde 10 gün sonra nikah işlemlerine baslıcaz inşallah kapmamıslardır memurumuzu
kolay gelsin sana da
karenimoyla aramızda 20 kusur gun var gelinlgni aldıgını gorunce carpıntı tuttu aslıcımözgiş benden sonra evlenio onun da gelinligi hazır aha dedim kaldım sap gibi ortada
bizde 10 gün sonra nikah işlemlerine baslıcaz inşallah kapmamıslardır memurumuzu
kolay gelsin sana da
çağla bence de endişelenme, ben 3 haftada diktirdim,( hatta son haftayı saymamak lazım, kollarındaki boncukları sökeceklerdi, duvağıma pırıltılar dikeceklerdi.
ama annelerinin sağlık nedenlerinden ötürü yapamamışlar. eve götürdüğümde gördüm. )
yani sonuçta iki haftada diktiler
Canım ben biraz aceleciyimçiçeği ayakkabıyı gelinlikten önce almıştım düşün yani Gelinlik 'de tam üstüme göre indirim fiyatta bulunca kaçırmıyım dedim ani oldu bir anda kara verdim yoksaq daha bakma aşamalarındaydım :) Hepimizin kısmeti ve zamanı var merak etme sen senin gelinliğinde bir yerde seni bekliyor günü gelince kavuşacaksınız
ben cerenden bi gün sonra evleneceğim benimde yok gelinlik falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?