'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özlem 1. gelinlikteki güpür detayı güzel fakat etek kısmındaki işlemler göz yorucu olmuş bütünden bakıldığında bütünlük yok.altı da ona uygun sekilde inse daha güzel olurdu. bu benim fikrim tabii ki. herkesin zevki farklı.

cicek de güzel.

3. gelinlik senin denedigine benziyor. bana kalırsa gelinlikte o kadar dekolte gelinliğin masumiyetini bırakmıyor.

hmm bu arada aycangülün verdiği tarihler vardı ya.

ben orman gibi dolastım o gün için (yani dün)

ama işyerinden cıkamadım öğlen. aksam da mesaiye kaldım. bosuna bekledim iyi mi

kuzum bu akşam da yapabilirsin saat 20:40 a kadar
mesaiye kalmazsan git yaptır
benim de öyle oldu sırf lazerimi o güne denk getireyim diye uğraştım ama cuma başka bi işimiz çıktı çarşambaya aldım randevuyu
sonrada cumaki iş iptal oldu çarşamba boşuna yaptırmış oldum

3. sıradaki çift gizem hakan hatipoğlu çifti çünküm ben alcanarın hayranıyım o pozlarını asla unutmam :) harika bir gelinlikkkk

evet canım gizem hakan onlar bende onu düşünüyorum biliyorsun .....

zaten 1. etek kısmı tül diye sonradan ekledim canım ama muhtemelen sen yazmıştın :):):):) haklısın göz yoruyor

ama 2. söylediğine katılmıyorum nedenki masumiyetini bırakmasın bence çok şık duruyor..
ama bana sorarsan ben askı yaptırmayı düşünüyorum ama askı oluncada sanki o şıklık kalmayacakmış gibi geliyor aslım çok kararsızım ...

eğer kol olursa da bu şekilde düşünüyorum
yani istediğime yakın bir kol modeli bu ve sırtta da 2. fotodaki gibi bitmesini istiyorum .. gelinliğin işlemesinin 1 e bir aynısı şeklnde

aaaaaaaaaaaa dogru ben dün son diye aklımda kalmıs

ayy iyi bari ya .. yaptırayım bosuna mı bekledim. hele kaslarım

kol detayııı harika çok hoşuma gittti canım :)))))) çok güzelll kesinlikle gelinliğin bu olmalııı sade ve asil

kol detayııı harika çok hoşuma gittti canım :)))))) çok güzelll kesinlikle gelinliğin bu olmalııı sade ve asil

yani gizim diyorsun ki alcanar modeli üzerine bu kol ve kolun sırtta biten askısının detayını uygyla öylemiiiii ???

ay çok sevindim beğenmene canım ya çok kararsızım çünküüü

özlemim masumiyetten kastım kimisinin gögüs catalı görünüyor kimisinin yanlardan fazlalıkları fıskırıyor gögüs kısmında bir de düğünde cekiştirip duruyorlar öyle olanlar sinir oluyorum.

gecen dügüne gittik yaka oyuntusu böyle kız masaları dolastı bir egildi yarıya kadar gögüsler ortada. hos görüntü olmuyor.

--
yaka oyuntusu güzelmiş. askısı güpürlü gelinlikler hos duruyor

özlem ikinci eklediğin yani minenin yeni hayatı olanını çok beğendim ben. hem sade(sadeden kastım göz yormayıcı) ama çok da şık. sırt dekoltesi çok hoş durmuş, sırtı güzellere iyi gider ayrıcaaaa etekleri de çok değiiişiikkkkkk

ay evet yaaaa çok kötü bi görüntü oluyor

karenimo sen aldın mı gelinligini???? ben göremedim ayrıca :44:

ay valla gec kaldım gibime geliyor umarım nişanlımın dedigi gibi oturup aglamam yetişmedi diye

kızlar ben cıkıyorum şimdilik..........

evlilik basvursu bukadar uğrastıyorsa vazgeceyim bari dedim sabah.

benimki böyle

--

cok yazmayın ya .gözlerime yazık oku oku..

--

çagla endise etme .. oyanınki 3 haftada dikildi. benim 2.5 ayım var yeni baslancak. rahat ol.

Son düzenleme:
yani gizim diyorsun ki alcanar modeli üzerine bu kol ve kolun sırtta biten askısının detayını uygyla öylemiiiii ???

ay çok sevindim beğenmene canım ya çok kararsızım çünküüü

canım tam üstüne bastın ben straplez giymem mesela alcanar favorimdir tül ve dantel detayı var die sırt çok güzel ama ben sırtı orjinali gibi olsun kolda seninki gibi olsun istiyorum ama kurdalleli istersemde snein fotoyu koyduğun gibi olur yani ben çok beğendim canım çok yakışacaktır fiziğine zaten

evet bende onun sırt dekoltesini çok seviyorum ya ben 54,5 likoyum bacaklar ince üst bölümden kilo alıyorum biraz sırtım etlidir kulunçlar falan bende nasıl durur bilemedim ama ön kısmınıda bir görmek lazım

GELİNLİĞİN ÖN VE ARKA KISMI

Eki Görüntüle 601844

Son düzenleme:

karenimoyla aramızda 20 kusur gun var gelinlgni aldıgını gorunce carpıntı tuttu aslıcım özgiş benden sonra evlenio onun da gelinligi hazır aha dedim kaldım sap gibi ortada

bizde 10 gün sonra nikah işlemlerine baslıcaz inşallah kapmamıslardır memurumuzu

kolay gelsin sana da

Son düzenleme:
karenimo sen aldın mı gelinligini???? ben göremedim ayrıca :44:

ay valla gec kaldım gibime geliyor umarım nişanlımın dedigi gibi oturup aglamam yetişmedi diye

çağla bence de endişelenme, ben 3 haftada diktirdim,( hatta son haftayı saymamak lazım, kollarındaki boncukları sökeceklerdi, duvağıma pırıltılar dikeceklerdi.
ama annelerinin sağlık nedenlerinden ötürü yapamamışlar. eve götürdüğümde gördüm. )

yani sonuçta iki haftada diktiler

Canım ben biraz aceleciyim çiçeği ayakkabıyı gelinlikten önce almıştım düşün yani Gelinlik 'de tam üstüme göre indirim fiyatta bulunca kaçırmıyım dedim ani oldu bir anda kara verdim yoksaq daha bakma aşamalarındaydım :) Hepimizin kısmeti ve zamanı var merak etme sen senin gelinliğinde bir yerde seni bekliyor günü gelince kavuşacaksınız

ben cerenden bi gün sonra evleneceğim benimde yok gelinlik falan

ya en güzelini sen yaptın bence zaten... böyle cok onceden derdine dusunce insan ipi salınmıs bogaya donusuyor.. ne yapsam nereye baksam ne giysem netaksam

biz de bir anda evleniverseydik valla ömrüm törpülene törpülene bir hal oldu oyacım acayip de panik biriyim zaten

amin inşallah daha bakmadım bile ben kafamda bile bişey yok boş cuval gibiyim gelinlik konusunda hayırlı olsun seninki de canım

ben cerenden bi gün sonra evleneceğim benimde yok gelinlik falan

ağır popili tembel gelinler diye bi topik yook mu biz oraya transfer olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…