- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
ah canımm nasıl mutlu oldum duygulandım varyaa. Allah razı olsunnn.bende hepiniz için dua ettim kızçelerim şimdi. berfincim sen ne iş yapıyordun nereye atanmak istiyorsun? inşallah Rabbim gönlünden geçeni nasip eder sanaa amiinn
herkes bi yere dağıldı...kimi diğer 2013 gelinleri topiğine kimimiz 2014'e...Kızlar çobuk söleyin bensiz neler oldu kuzularım kim nereye gidiyo 2 dk boş bırakmaya gelmiyo gidenler bi yere gidemezler bi kerem giriş var ama çıkış yok
cümlemizden inşALLAH ezgicim
ben web tasarımcıyım. 3 yıldır bu işi yapıorum. profesyonel oldum sayılır. ama özel sektör işte.. gerçekten bunaldım. bazen işi bırakasım geliyor sonrada evde oturup napcam diyorum:S
82 aldım.. artık nereye hangi bölüme atanırsamamin ALLAH razı olsun canım
herkes bi yere dağıldı...kimi diğer 2013 gelinleri topiğine kimimiz 2014'e...
amin canım cümlemizden. Kocaelidesin sen dimi? yakınız
herkes bi yere dağıldı...kimi diğer 2013 gelinleri topiğine kimimiz 2014'e...
amin canım cümlemizden. Kocaelidesin sen dimi? yakınız
evet izmit. sen nerdesingelirsen bu taraflara tanışmam isteerim nazlıya sor bak ben insanları yemiyorum onuda yemedim
evet izmit. sen nerdesingelirsen bu taraflara tanışmam isteerim nazlıya sor bak ben insanları yemiyorum onuda yemedim
kuzum bizim yatak, baza, başlık istikbal canım
hemen indiriyom ben onu o zamannn
nolduu nolduuu söleseneee
hatice evet ne oldu söyle
göğsünde uyurken alınan huzur apayrı ahh yaaaaa
--
90lar cıktı demek. trt de seksenler var ona bakıyorum arada hey gidi yaaa. kıyısından biz de yakalamısız.
Hatice bana da söyle söyle!
Bende merak ettimmmm kızzzzz Hatice ne olduğunu
haticeeee çatladıkkk hepimizzzzzzzzzz
Haticeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hatice is offline
kaçırttınız kızı buralardan
seinle özelimi paylaşmamalıydım
yalaannn sölüüoo yiyoooooo yiyoooooo kilo alcam diye herşeyi yiyooo bu kızzz
pendikteyim ben canım. tam olarak nerdesin gebze falan mı?ancak oraya gidiyorum çünkübende isterim tanışmak ne güzel olur. sen yemedin ama ben buluşunca nazlıyı yiyeceğimmmmm
pendikteyim ben canım. tam olarak nerdesin gebze falan mı?ancak oraya gidiyorum çünkübende isterim tanışmak ne güzel olur. sen yemedin ama ben buluşunca nazlıyı yiyeceğimmmmm
geçen hafta sonu paso kustum:18::18: çok yemektendi sanırım
körfezdeyimtütünçiftlik diye geçiyor.
nazlıyla görüşme o zorla sakız aldırtıyo insanabide yanına mıknatısla falan gitme
ceren çok zarif bir gelinlik sana da çok yakışmış
ağır popili gelinler topiğine bende adayım
hiçbir hazırlığım yok maalesef
geçen hafta sonu paso kustum:18::18: çok yemektendi sanırım
körfezdeyimtütünçiftlik diye geçiyor.
nazlıyla görüşme o zorla sakız aldırtıyo insanabide yanına mıknatısla falan gitme
Aşkla gezerken birden düştüm aşkta beni tutmaya çalıştı sonra bu defa onu düşürdüm ben altta o üste veeeeeeeeee neyse anladınız siz onu
kız berfoşşşş tupper maceramız başlamadan bitti mi yoksam
ceren çok zarif bir gelinlik sana da çok yakışmış
ağır popili gelinler topiğine bende adayım
hiçbir hazırlığım yok maalesef
kendimi hazır hissetmiyorum
ben seninkileri hesaplattım 170 180 mi ne tutmuştu kadına sordum cevap atmadı. ilgilenmiyolar benleal mektuplarını ver mektuplarımı yapcam en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?