'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

cümlemizden inşALLAH ezgicim
ben web tasarımcıyım. 3 yıldır bu işi yapıorum. profesyonel oldum sayılır. ama özel sektör işte.. gerçekten bunaldım. bazen işi bırakasım geliyor sonrada evde oturup napcam diyorum:S
82 aldım.. artık nereye hangi bölüme atanırsam amin ALLAH razı olsun canım

Kızlar çobuk söleyin bensiz neler oldu kuzularım kim nereye gidiyo 2 dk boş bırakmaya gelmiyo gidenler bi yere gidemezler bi kerem giriş var ama çıkış yok
herkes bi yere dağıldı...kimi diğer 2013 gelinleri topiğine kimimiz 2014'e...

amin canım cümlemizden. Kocaelidesin sen dimi? yakınız

evet izmit. sen nerdesin gelirsen bu taraflara tanışmam isteerim nazlıya sor bak ben insanları yemiyorum onuda yemedim

Aaaa nereye gidiyolar yaa otursunlar oturdukları topikçikte ağlarım ama gitmesinler kuzum bi yeye sonyam burayı su basar ben yüsme de bilmiyom boğulurum yasık oluy bana

ayakkabıcığımı gönlüme göre halledeyim bi daha gelin çiçeği alıcammm
hayalimdeki çiçek de bu..bunu alcam inşallah

ama önce ayakkabıyı istediğim renkte ve modelde bulayım istiyorrummmm
ayakkabı da bu çiçeğin lilasından olcak..burda bi ayakkabıcı her renkte yapıyomuş ona bi bakçam önce

Son düzenleme:
evet izmit. sen nerdesin gelirsen bu taraflara tanışmam isteerim nazlıya sor bak ben insanları yemiyorum onuda yemedim

pendikteyim ben canım. tam olarak nerdesin gebze falan mı?ancak oraya gidiyorum çünkü bende isterim tanışmak ne güzel olur. sen yemedin ama ben buluşunca nazlıyı yiyeceğimmmmm

Son düzenleme:

kuzum bizim yatak, baza, başlık istikbal canım

hemen indiriyom ben onu o zamannn

nolduu nolduuu söleseneee

hatice evet ne oldu söyle

göğsünde uyurken alınan huzur apayrı ahh yaaaaa

--

90lar cıktı demek. trt de seksenler var ona bakıyorum arada hey gidi yaaa. kıyısından biz de yakalamısız.

Hatice bana da söyle söyle!

Bende merak ettimmmm kızzzzz Hatice ne olduğunu

haticeeee çatladıkkk hepimizzzzzzzzzz

Haticeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hatice is offline

kaçırttınız kızı buralardan

Aşkla gezerken birden düştüm aşkta beni tutmaya çalıştı sonra bu defa onu düşürdüm ben altta o üste veeeeeeeeee neyse anladınız siz onu

ceren çok zarif bir gelinlik sana da çok yakışmış

ağır popili gelinler topiğine bende adayım
hiçbir hazırlığım yok maalesef

yalaannn sölüüoo yiyoooooo yiyoooooo kilo alcam diye herşeyi yiyooo bu kızzz
seinle özelimi paylaşmamalıydım
geçen hafta sonu paso kustum:18::18: çok yemektendi sanırım

pendikteyim ben canım. tam olarak nerdesin gebze falan mı?ancak oraya gidiyorum çünkü bende isterim tanışmak ne güzel olur. sen yemedin ama ben buluşunca nazlıyı yiyeceğimmmmm

körfezdeyim tütünçiftlik diye geçiyor.
nazlıyla görüşme o zorla sakız aldırtıyo insana bide yanına mıknatısla falan gitme

oda yedı sendeee yee benı ezgotuuummmm bende yiiiceeeemmm çünküüü sonaa adımm şişkooya cıkıoooo böle tatlı arkadaslarım olursa ben nasııı yememmmmm

tamam ben hazırlıklı giderim ozamann

hahahahahahahaahah ne yedııınnn sölee pis şişkoooo aldıgın sakııznn pakedını saklıooruuummm nanköör fındıkkk

kız berfoşşşş tupper maceramız başlamadan bitti mi yoksam

kendimi hazır hissetmiyorum
ben seninkileri hesaplattım 170 180 mi ne tutmuştu kadına sordum cevap atmadı. ilgilenmiyolar benle al mektuplarını ver mektuplarımı yapcam en son

bebicikler nerelere gittiniz siz yaaaaa

benim düğün tarihim bilem yok yine de buralardayım,kimse gitmesin buralar boş kalmasın ağlarımm

ceren çok zarif bir gelinlik sana da çok yakışmış

ağır popili gelinler topiğine bende adayım
hiçbir hazırlığım yok maalesef

Sağol canım allah yardımcımmız olur her işimiz hallolur inşallah benim gelinlik var ama 9 şubat nişanım var nişanlık yok daha bir aldım sevmedim başka alacağım

kendimi hazır hissetmiyorum
ben seninkileri hesaplattım 170 180 mi ne tutmuştu kadına sordum cevap atmadı. ilgilenmiyolar benle al mektuplarını ver mektuplarımı yapcam en son

acelesi yok zaten berfinim bu aralar no money durumundayım zaten
beklerim ben, sen bu işe girişmezsen de o zaman başımın çaresine bakarım gözün arkada kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…