'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

birleşmesi güzel olacaktırrrrr

kıymett sen biryere az kaldığını yazmışsın canım doğru valla zaman çabuk geçti mezun oldu vın askere gelincede bakalım nler olucak cidden şaşırıyorum :)

kızlarrr şu linktki takımlara bir yorummm istiyorum ...Çok mu şey istedim

elif o mavi ne kadar ihtişamlı öyle
eviniz bellimiydi hatırlayamadımm ama eve göre baksan mobilyanı:26::26:
baya heybetli takımlar seçmişsin
senin gönlün maviden yana sanırım tüm açılardan foto koymuşsun çünkü
avangarde mob,pek sevmem ama kullanışlı ise mavi takım güzel

biz zaten önceden burdaydık o zamanda bu teklif edilmişti kabul etmemişlerdi. ilk göz ağrım bu topik beniimmmmm kızçelerimle burada tanıştım beeen

kızlarrrr Mune cevao yazmış birleşme ortak bir karar mıdır ona göre Kazene bildireceğim diye
topiklerin birleşmesini istiyoruz değil mi hepimiz :26:

noldu birleşti mi topik? birleşiyor mu?
ben eğer kocamın ablaları hakkındaki yazılarım silinecekse kesinlikle kabul ediyorum
gözükecekse nötürüm. birleşse de olur birleşmese de. hepimiz kk insanlarız sonuçta ayrıma gerek yok

Elifimmm hepsi güzelde ev belli değilse riskli bunlar
büyükler çünkü
birde eve uymazsa sorun olmasın :26:

sanmıyorum Oyam..keske silinse yeniden baslasak ...daha dikkatli olurum...kocişimin yanında da girebilirim en azından....haberi yok kk dan...okur falan yazdıklarımı Allah korusun evlenmeden ayrılmayalımm

sanmıyorum Oyam..keske silinse yeniden baslasak ...daha dikkatli olurum...kocişimin yanında da girebilirim en azından....haberi yok kk dan...okur falan yazdıklarımı Allah korusun evlenmeden ayrılmayalımm

aynen kuzum yaa.. benimki meraklı değildir ama ben yine de onun yanında rahatça giremem gibi geliyo
düğünden sonra bu üyeliğimi kapatıp sıfırdan bi tane alabilirim belki
kaç yıllık üyelik buna da kıyamıyom amaa

pelotum falan nirdeee o da belirtsin fikirlerini

ikisi de bizim topiğimiz oradada burada da cok guzel seyler paylastık... oraya da anılarımızı bıraktık biz buraya da...

anılarımızı birleştirmeleri güzel olur tabii... kazen den red gelmez umarım

mune ye evet birleşmek istiyoruz dedim
bakalım sonuç ne olacak bekleyip göreceğizzzzz

kız üç beş kişinin lafıyla yapmasaydık, çağlaya deseydik de iki konu sahibi konu başına anket ekleseydi.belki istemeyen çıkardı
diğer konudakiler ne diyor :44:

sağolun kızlar zorda olsa yorumlarınızı öğrendimevet evimiz beli canlar sadece kapı ve pencerelerimiz kalmış durum da pazar sevdicek tam ölçü verir inşallah şimdilik baktığım siteden seçmelerdi bunlar

kız üç beş kişinin lafıyla yapmasaydık, çağlaya deseydik de iki konu sahibi konu başına anket ekleseydi.belki istemeyen çıkardı
diğer konudakiler ne diyor :44:

yok canım iki tarafa da sordum ben
herkes birleşsin dedi valla

bi de onların topiğin sahibi 1 sene önce iptal etmiş üyeliği
bizimki de zaten yağmur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…