gizim nick nasıl değiştiriliyor
canım iki tarafın da mesajları birleşecek diye biliyorum
tek bi topik adı altında ama her iki topiğin de mesajları kalacak
benimki de site adını ve benim kullanıcı adımı bilmiyo ama bi kadın forumunda tüm gün fink attığımı biliyo
çok meraksız bi kere bile sormadı ne bu sitenin adı bi bakayım diye
Bende diğer arkadaşları tanımıylorum...
Ilk burada ve çeyiz topiğinde yazmaya başladım çüvküü tanışalım kaynaşalım ozaman
gizim nick nasıl değiştiriliyor
benimki sordu en ince ayrıntısına kadar ama ben forum demedim ona... bloggerları takip ettigimi biliyo ya sizi anlatınca bloggerdan sanıyor... hepiniz bloggercısınız onun icinöğrense takip eder benim akıllı bıdık bakim ne yazıyor diye zaten manyadı iyice abarttı kıskanclık mevzusunu o yuzden varsın sizi blogger olarak bilsin
yarın öbür gun tanısırsınız falan unutmayın hepinizin blogu var...
http://www.kadinlarkulubu.com/sendmessage.php buraya mesaj attım 10 dk içinde değiştirdiler canımmmm
kazenemi msj atmam gerekiyor aceba
pişşştttt sen kimsin hemen söyle eski adın neydi :26:
Ya kusura bakma valla yazdıysanda ben görmedim
hahahah kim olabilirim acabaBi tahmin de bulun
hatırlamaya çalışıorum
bekle bizi mayıs ayı !!! çok tanıdıkkk ama bulamıommmmm
yağmurr gördüm mesajını bence onu enerji topiğine yaz tekrardan kişisel gelişim bolumunde gelmek isteyen arkadaslar da gelsinler...
enerji ve dilek calısmaları kızlar... bilenler biliyodur bilmeyenlere soyleyeyim... toplanıp hepimiz birer dilek seciyoruz sonra da her aksam aynı saatte birbirimizin dilekleri için enerji gonderip dua ediyoruz... enerji yukseltme calısması ilgilenenleri
http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim/480411-birlikte-enerjimizi-birlestirelim.html
topiğe bekliyoruz...
hahahah kim olabilirim acababi tahmin de bulun
ağlıyon mu kızzzzTamam tamam ağlama ben hümmm deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?