'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bende diğer arkadaşları tanımıylorum...
Ilk burada ve çeyiz topiğinde yazmaya başladım çüvküü tanışalım kaynaşalım ozaman

benimki sordu en ince ayrıntısına kadar ama ben forum demedim ona... bloggerları takip ettigimi biliyo ya sizi anlatınca bloggerdan sanıyor... hepiniz bloggercısınız onun icin öğrense takip eder benim akıllı bıdık bakim ne yazıyor diye zaten manyadı iyice abarttı kıskanclık mevzusunu o yuzden varsın sizi blogger olarak bilsin

yarın öbür gun tanısırsınız falan unutmayın hepinizin blogu var...

Benimki de bilse hepsini okur ben ne yazdım bana ne yazdılar tek tek üşenmez.. o yüzden buraya girdiğimi kardeşlerimden başka kimse bilmiyor tembihleyeceğim söylemesinler yoksa yandsım yaniiiiim

yağmurr gördüm mesajını bence onu enerji topiğine yaz tekrardan kişisel gelişim bolumunde gelmek isteyen arkadaslar da gelsinler...

enerji ve dilek calısmaları kızlar... bilenler biliyodur bilmeyenlere soyleyeyim... toplanıp hepimiz birer dilek seciyoruz sonra da her aksam aynı saatte birbirimizin dilekleri için enerji gonderip dua ediyoruz... enerji yukseltme calısması ilgilenenleri

http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim/480411-birlikte-enerjimizi-birlestirelim.html

topiğe bekliyoruz...

Birleşsin topüklerimiz yaa benim ilk göz ağrım bu topik ama diğer kızlar öbür topikte diye ordan da vazgeçemiyorum böyle 2 topik takip etmek çok zor oluyo kabul edilir inşallah

Bu arada benim sevdicek kk'ya üye olduğumu ve hepiciniziiii biliyooo

heh görmedin sanıyorum da ondan bağrınıyorum buralarda evet toplanalım kızlar uzun zamandır yapmıyoruz ordan takip ederiz çağla

yavrukuşlarım ben yavaştan kaçar
kayınvalidecim gelicek bindallı bakçaz
ama benim tadım nedense hiç yok yaa.. böyle suratsız suratsız oturuyom valla
neyse yarın benimkini görünce keyfim yerine gelir, yatağı denersek de söylerim konforlu mu diye

herkese iyi haftasonlarıııı

pelommm cok sevindimmmmmmmmmmm

gidin gorusun tabiki deeeeeeee ama unutma ordaki modellere baglı kalmana gerek yok ayrıca orda begendigin bi modelin de her yanıyla oynayabilirsin benim esyalar porselen cicekli kulp mesela oyle değiştirdim

benim yatak odam hemen üst katta... ama orda bütün yatak odaları harika dusup bayılabilirsinnn aybi enişteme sole seni tutsunnn

cunku ben supermanime ole demiştim tut beni ucucam yoksa diye

o da superman olan benim sanıyordum askm demşti

Benim acıcık işim var şunları toparlayım çok konuşmayın sürekli mail gelyo gözüm kayıyo yaa lüffen ama lüffen:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…