'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

valla bende öyle yapabilirim özgem...çünkü evde rahat edemem giremem yani sizleri özlerim öle de olmaz ama dimi

sanmıyorum Oyam..keske silinse yeniden baslasak ...daha dikkatli olurum...kocişimin yanında da girebilirim en azından....haberi yok kk dan...okur falan yazdıklarımı Allah korusun evlenmeden ayrılmayalımm

bizimki biliyor, hatta akşam soruyor sizi ee kankişlerin napıyor diyor
amaaaaa ablaları giriyor mu bilmiyorum sanmıyorum ama bir şekilde girilebiliyor. geçen iki kelime aratttım. annnnnnamammmmmmmm bir baktım kiiiiiiii benim mesajım çıktı.
bu arada hani site açıcam ablasına demiştim ya açtım. henüz zçok boş
biraz dolsun sizlere özel mj atıcam ismini buraya yazmıcam. o kadar da deşifre etmeyeyim kendümüüüü

Çağlammmm burdayımm kurabiyeemmm

Siz ne derseniizz ona uyarımmm sekerimmm hiç problem değill

kurabiyemm bu arada akşamm nişanlımcanla konustuk sizin mobilyacıyı e çok uygunmuss bakarız dedi bende tamamm dedimm vestinoo ile anlasabiliriz sanırımsamm bizdeee

o yüzden ben adımı değiştirdim işte eskisi tehlikeli bi addı bilinen

bende alpi falan diyrm ya...onunda üyelikleri öyle..yazar cıkar falan anlar benim IQ su tavan yapmıs kocişim

kızlarrr şu linktki takımlara bir yorummm istiyorum ...Çok mu şey istedim
Bende avangarde severim ama avangarde a renk karışınca tadı kaçıyor gibi geliyor..
Yine de sen bilirsin tabi
Bence avangarde ama daha sade şeylere bakabilirsin
Birde avangarde lar genelde riri mobilyalar,bunu da göz önünde bulundur

elifim biliyomusun babam ilk ögrendiginde ben seni okumaya göndermiştim demişti
ama ben koca buldum
nasip bu işler nasip
QUOTE]

Ayyy babalar her yerde aynı model

Benimki de biliyor ama gelinlik çeyiz falan konuşuyuroz sanıyor kullanıcı adımı söylemedim tabii girip okumakla uğraşmaz o da soruyo kankalrın nasıl diye arada sadece aralarında erkek sapık falan varsa dikkat et diyor bende hepsini gördüm biliyorum diyince sesi çıkmıyor :) arada aklıma geliyor ama ilesi falan denk gelirse diye neyse akla gelen başa gelirmiş düşünmemek daha iyi :)

Özgeee o topik kapanacak buraya mı gelecekler yoksa yeni başka bi topik mi açılacak

canım iki tarafın da mesajları birleşecek diye biliyorum
tek bi topik adı altında ama her iki topiğin de mesajları kalacak

benimki de site adını ve benim kullanıcı adımı bilmiyo ama bi kadın forumunda tüm gün fink attığımı biliyo
çok meraksız bi kere bile sormadı ne bu sitenin adı bi bakayım diye

Benimki çok meraklıdır bu konularda.. Erkek var mı yok mu delirir.. gelinlikti bilmem neydi fikir alışverişi yapılan bi yer olduğunu biliyor ama sevmez nette tanımadığım insanlarla sohbet etmemi... inanmaz kadın diye erkekler üyelik alıp konuşur der falan sevmez pek

özgişşş seninkine maşalllah benmki bayılır meraka ayyy gerçi bende öyleyim didik didik argelerim o yüzden ilk zamanlar biliyordu ama şu sıra kafası stebildir o yüzden aciliyeti var hem giz hem 08 direk benim yanii en sevdiğim ay ağustos en sevdiğim gün kardeşimin doğduğu günü felannn hepsi 8 yanii poffyyyy o yüzden direkkkk beni yakalar çakal

acilen bir nick bulayım nergiz olsun :)))))))

gerçi vampir günlüklerinin son bölümünde değişik bir ad dolandı büyük ihtimal onu yapıcam bulmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…