aynen kuzum yaa.. benimki meraklı değildir ama ben yine de onun yanında rahatça giremem gibi geliyo
düğünden sonra bu üyeliğimi kapatıp sıfırdan bi tane alabilirim belki
kaç yıllık üyelik buna da kıyamıyom amaa
sanmıyorum Oyam..keske silinse yeniden baslasak ...daha dikkatli olurum...kocişimin yanında da girebilirim en azından....haberi yok kk dan...okur falan yazdıklarımı Allah korusun evlenmeden ayrılmayalımm
pelotum falan nirdeee o da belirtsin fikirlerini
ikisi de bizim topiğimiz oradada burada da cok guzel seyler paylastık... oraya da anılarımızı bıraktık biz buraya da...
anılarımızı birleştirmeleri güzel olur tabii... kazen den red gelmez umarım
bizimki biliyor, hatta akşam soruyor siziee kankişlerin napıyor diyor
amaaaaa ablaları giriyor mu bilmiyorumsanmıyorum ama bir şekilde girilebiliyor. geçen iki kelime aratttım. annnnnnamammmmmmmm bir baktım kiiiiiiii benim mesajım çıktı.
bu arada hani site açıcam ablasına demiştim ya açtım. henüz zçok boş
biraz dolsun sizlere özel mj atıcam isminiburaya yazmıcam. o kadar da deşifre etmeyeyim kendümüüüü
amaaaaa ablaları giriyor mu bilmiyorumsanmıyorum ama bir şekilde girilebiliyor. geçen iki kelime aratttım. annnnnnamammmmmmmm bir baktım kiiiiiiii benim mesajım çıktı.
biraz dolsun sizlere özel mj atıcam isminiburaya yazmıcam. o kadar da deşifre etmeyeyim kendümüüüü
yok canım iki tarafa da sordum ben
herkes birleşsin dedi valla
bi de onların topiğin sahibi 1 sene önce iptal etmiş üyeliği
bizimki de zaten yağmur
Bende avangarde severim ama avangarde a renk karışınca tadı kaçıyor gibi geliyor..kızlarrr şu linktki takımlara bir yorummm istiyorum ...Çok mu şey istedim
elifim biliyomusun babam ilk ögrendiginde ben seni okumaya göndermiştim demişti
ama ben koca buldum
nasip bu işler nasip
QUOTE]
Ayyy babalar her yerde aynı model
benmkide tehlike arzediyor nickim yakındır değiştircem bende yeni nick arıyorum taaaa 3 aydır halan bulamadımmm
Özgeee o topik kapanacak buraya mı gelecekler yoksa yeni başka bi topik mi açılacak
benmkide tehlike arzediyor nickim yakındır değiştircem bende yeni nick arıyorum taaaa 3 aydır halan bulamadımmm
bende alpi falan diyrm ya...onunda üyelikleri öyle..yazar cıkar falan anlar benim IQ su tavan yapmıs kocişim
2013 topik bi çatı altında olucak bunu daha önce bildirmiştik kızlar herkes istiyor merak etmeyin ha o kapansın ha bu farketmez hepimiz birlikte olalım da
Özgeee o topik kapanacak buraya mı gelecekler yoksa yeni başka bi topik mi açılacak
Benimki de biliyor ama gelinlik çeyiz falan konuşuyuroz sanıyor kullanıcı adımı söylemedim tabii girip okumakla uğraşmaz o da soruyo kankalrın nasıl diye arada sadece aralarında erkek sapık falan varsa dikkat et diyor bende hepsini gördüm biliyorum diyince sesi çıkmıyor :) arada aklıma geliyor ama ilesi falan denk gelirse diye neyse akla gelen başa gelirmiş düşünmemek daha iyi :)
canım iki tarafın da mesajları birleşecek diye biliyorum
tek bi topik adı altında ama her iki topiğin de mesajları kalacak
benimki de site adını ve benim kullanıcı adımı bilmiyo ama bi kadın forumunda tüm gün fink attığımı biliyo
çok meraksız bi kere bile sormadı ne bu sitenin adı bi bakayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?