'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Güzel liste olmuşş... Ne güzel günler belli..

lısteye topıgımızde daımı olan arkadasları seve seve eklıyoruz arkadaslar

ıyı aksamlar kızlarrrr..yatak odamıza gıdıp baktım bugun ve bırlıkte temızlık yaptık nısanlımlaaa
yardımcı olması cok hosuma gıttı dılerım hep boyle olur
yıne cok cabuk gectı bu haftasonu

Kızzzz deneme yaptınız mı

Tık tık tık canlar ben geldim sevdiceğim yeni bıraktı gitti yaa kavgasız mutlu mesut güzel bir gün geçirdik yuppi oh be diyorum yani yaa maşallah deyim nazarim değmesin kuzular sizde ne var ne yok

Yoğun yorucu sevdiceğimle aşk dolu bir günden sonra kavga etmedim tartışmadik güzel bir haftasonu da geldi geçti ya maşallah deyim nazar değirmeyim kendime eee tüm kuzular nirde acep
Bu arada kuzum yatak odan hayırlı olsun kaynanan yanında olmasaydı bi deneme yapardınız ama sağlık olsun kuzum kısmet bi dahaki sefere

gelincikleeer

evlilik hazırlıkları fuarındaydım bugün. bir sürü fikir aldım davetiye için, nikah şekeri için, kına gecesi için falan.. tabi o süslü davet masalarını, organizasyon mekanlarını görünce insanın içi gitmiyor değil :26: ama insan sevdiğiyle mutlu huzurlu olsun da en önemlisi o

Son düzenleme:
Günaydın canlar günaydın size mutlu huzurlu Aşk dolu bir haftasonundan sonra yine geldi pazartesi her zamanki gibi hayırlı mutlu huzurlu bol kazançlı stressiz geçirebileceğiniz bir pazartesi dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp bu saatlerde işe gidenlere GÜNAYDİN
Sonram çalışmayıp evinde mışıl mışıl uyuyan ve bu mesajı uyanınca okuyacaklara GÜNAYDİN
Vee son olacak çalar saatini 5 dk 5 dk daha deyip erteleyen ama uyanmaya karar verip gozlerini açtığında saatin 1 saat geçtiğini farkedip apar topar yataktan fırlayıp hazırlanıp koştur koştur işe yetişmeye çalışanlara GÜNAYDİN
Yani kısacası bu mesajı okuyan herkese GÜNAYDİN GÜNAYDİN size
En tatlı sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler

GÜNAYDİN canlar GÜNAYDİN size günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı stressiz mutlu huzurlu aşk dolu bir pazartesi dileğiyle
En tatlı sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler

iyiki fuara katılmadan evlendim (tv de gördüm)
asla evlenemezdim. onlar ne güzel şeyler öyle onu istiyorum, bunu istiyorum, hepsini istiyorum der dururdum...

günaydın
aslı hayırlı olsun canımmmmm fransız danteli seçtin sanırım, benimkisi de o fiyat olacaktı ama ben çakma fransız danteline çevirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…