'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

zehrosum cok gecmıs olsun keske bugun de ıse gıtmeseydın de dınlenseydın

ceren ve ozlem kuzularım hınt kıyafetını 150 ye bındallıyı 80 e ındırdık
kıralık fıyatı bu.. Baska bı yer daha fazla fıyat vermıstı

suan yoldayım sevdıcegıme gıdıyom yatak odasını beklıcez:

evet kuşum sanki kına konsepti o nedir öyle yaaa bizden sonra değişmiş ve bize hiç bahsetmediler boyle boyle durum var değişcek dekor diye... tamam sanldayeler falan cok hos olmus ama o renk!!!! allahım o renk nedir yaaa altın yaldız ve kırmızı yanyana en kıl oldugum iki renk yani ve dugune hiç uygun değilllllllllllllllllll

böğürtlen ben gelince gider konusuruz dedi zaten biizi dugunden once cagırcaklardı birkaç kez provalar ve detaylar icin kusum cıngar cıkarırım valla

zehrosum gecmişler olsunn cnm

Kuzum yaa anlaşmaya neden uymaslar neden değişmişler ki bence de kırmızı düğüne gitmes size haber vermeleri lazım yaa istersen ara bi konuşun kuzum yaa:26::26::26:

Canım sevindim umarım bindallıyı bende uygun fiyata bulabilirm :) Ben de birazdan sevgilimin yanına gideceğim nişan için hazırladığımız kavonozlara kapak tasarımı ve dayetiye tasarımını yapıcağız :) bir de nişan ayakkabısı bakıcağım.Kolay gelsin sana da öptüm çok

gönlüne göre olur inşallah

benim de en fazla 2000 tl ye gelinlik işini halletmem lazım :26:

ben geldiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
adana'dan perşembe günü döndüm herşey çok güzeldi evimizin laminatları ve kapıları kaldı birde banyonun klozeti ve lavabosu sonrada mobilyalara bakıcaz...
bende yavaştan gelinliğimi diktirmeye başlıycam 1 ay sonra hindistandan hint kınalığımı alıcam kınada çeşit çeşit elbiseler giyicem onları toparlıyorum...
yılbaşında hilton otelde nişanlım süpriz yaptı bana birde hediye almış i phone ben ona sinirlenmiştim hiç bir şey almadım ama öteki ay yani sevgililer gününde play station alıcam ona
sizde ne var ne yok

tatlım o ufak kavanozları nereden temin ettin bende kına koymayı düşünüyorum içlerine acaba eminönünde varmıdır ?:26:

canım benimde nişanımda sandalyeler fransız tarzı altın sarısı fakat masa süslemesi beyazdı...tüylü konseptim vardı herkes çok beğenmişti...
ama kırmızı dediğin gibi kına konseptine kaçıyor bence onu senin istediğin gibi yaparlar canım renk olarak üzülme ya tek derdin bu olsun...

merhaba kızlar adanalı gelin alice geldiiiii

çok şanssızım ben geliyorum kimse konuşmuyor ben gidiyorum muhabbet dönüyor
nişanlımla düğün listesi yaptık o kadar çok alınacak şey var ki yandık ya şimdiden almaya başlıcaz ki hazirana yetişsin...

tatlım o ufak kavanozları nereden temin ettin bende kına koymayı düşünüyorum içlerine acaba eminönünde varmıdır ?:26:

Canım herşeyinin güzel olmasına çok sevindim hoş geldin ben kavanozları netten aldım kargo dahil 50 tl ' ye geldi 110 tanesi 40 cc cam paşabahçe cam kavonoz yaz google bulabilirsin :) yabii sen istanbuldasın belki eminönünde daha ucuza vardır.Eminönüde bulamazsan bana msj at sana aldığım siteyi yazıyom siparişi verdik sabah 10 'da kavanozlar elimzdeydi :) uygun fiyatlı tatlı bir hediye oluyor kavanozlar kapağına sevgilim bizi çiziyor sticker şeklinde yapıştırıcağız.bir de pembe kurdeleyle süsleyip içine kahve koyduk mu tamamdır

günaydınlarrrr..nasılsınız canlarım?

ben geldim amma yazmıssınız yaaa

ya kızlar nikah tamam ben kendi soyadımı da kullanmak istiyorum demeyi unuttum nolcak şimdi

Aslımmm bu senin için

Evlenen Kadının Soyadına İlişkin Esaslar
Evlenen kadın kocasının soyadını alır. Kadın koca soyadı ile birlikte önceki soyadını da taşımak istediğini evlenme sırasında yazılı olarak evlendirme memurluğuna bildirerek talep edebilir. Evlenme akdi sırasında müracaat etmemiş ise daha sonra nüfus müdürlüğüne başvurarak önceki soyadını da kullanmak istediğini belirtebilir.
Önceki soyadı, koca soyadı ile birlikte tescil edildikten sonra, kadın sadece koca soyadını taşımak isterse bu ancak mahkeme kararı ile mümkün olur. Soyadı ile ilgili talep bir defaya mahsus olmak üzere yapılabilir. Evlenmeden önce iki soyadı taşıyan kadın bu soyadlarından sadece birinden yararlanabilir.

sen geldin hosgeldinnn..demek adanaya geldin haber vermiyosun aşkolsun Alice

Kurabiyeemmm cidden altın sarısı ve kırmızıı ne kötüdür yok muymus onların iç mimarları, dekorasyoncuları falan hiç mi akıl vermemiş :26:

Çok ilginç.. Gidince konusup tatlıya bağlarsınız umarımm kurabiyemmm

Bizim burda organizasyon şirketleri var, onlarla anlaşıoruz onlar ilgilenio masası sandalyesi pastası cartı curtuyla sen sadece istediğini anlatıosunn...

Sizinki de sanırım büyük yerde yaşamanın verdiği bi diğer sıkıntı:26:
Hehehehe aşkını depreştiriyim didim kötü mü ettim aşkooo
Yarın olmak bilmez şimdi

Zehracımmm çok geçmiş olsun canımm inşallah bi an önce iyileşirsinnn, hastalıkk bıraksın yakanııı

Miiniiimmm aşkım sen hemen whatsapp a gel

ay canım yaaa sizin konseptte süpermiş kahveli falan tatlım ben bir eminönüne bakayım baktım ki yok sana mesaj atarım sitenin adresini alırım senden,nişanlın grafikerdi dimi bravo meslekdaşıma hehe bende nişanımda davetiyemi ve nişan çikolata kutumu yapmıştım ama düğüne sanırım ıhh yapamıycam canım çıkmıştı çünkü...50 tl de çok iyimiş ama ya....

hoşbulduk canım inanmıyacaksın ama huzurevlerinin oraya med line hastanesine gitmiştik nişanlımın bir yakınını ziyarete, aklıma sen geldin act_rest nerelerde oturacak acaba diye hatta arabada act rest nerede oturacak acaba diye mırıldandım nişanlım bön bön bakmıştı o da kim gibilerinden

hatta havaalanınına giderkende sürmeli otelin önünden geçmiştik aklıma kardelen geldi acaba anlaştımı otelle diye

Hadi can kızçeler mesai biter maviş kaçar güzel mutlu huzurlu aşk dolu sevdiceğinizle geçirebileceğiniz benim için kavgasız güzel bi haftasonu inşallah Amiiiiiin baş baş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…