askım sız anlastıktan sonra degıstırmısler sıze hıc danısmadan olur mu ole seyy , sandalyeler guzel ama kırmızı dugun ıcın bencede cok guzel ve dogru bı secım deıl
arayıp bı sor ıstersenn pastam
zehracım cok gecmıs olsun bıan evel toparla kendınıı ıns, benimde böbrüşlerim tuttuu kum döküyorum 2 gündüürr
Kurim kuzum yaa öyle mi sende mi mavişsin ben seni hiç göymediğim için bilmeyom ki:26::26::26:Kur mavişş kurr ayy hiç kimseye maviş dememiştim bugüne kadar ben de maviş olduğumdan hep bana denir genelde
Kuzum yaa anlaşmaya neden uymaslar neden değişmişler ki bence de kırmızı düğüne gitmes size haber vermeleri lazım yaa istersen ara bi konuşun kuzum yaa:26::26::26:günaydın kızlarrrr
azcıkın moralim bozuldu... bizim düğün mekanının dekoru değişmiş... lila-beyazdı şimdi sandalyeler falan fransız tarzı olmuş hep buraya kadar güzel ama renkler altın sarısı-kırmızı
umarım renkleri değiştiriyorlardır kına mekanı gibi o ne oyle yaaaa
Eki Görüntüle 602749
sandalyelerimiz falan boyle olmus işte Taşkın Davet'le aynı yapmıslar diğer subeleriyle....
ama bizimkin de beyaz da var altın sarısı sandalyeler arasında ve masa dekoru kırmızıo ne oyle yaaa hiç sevmedim umarım renklerini değiştirirler
lilayken değiştirmediklerini söylüyorlardı
zehrosum cok gecmıs olsun keske bugun de ıse gıtmeseydın de dınlenseydın
ceren ve ozlem kuzularım hınt kıyafetını 150 ye bındallıyı 80 e ındırdık
kıralık fıyatı bu.. Baska bı yer daha fazla fıyat vermıstı
suan yoldayım sevdıcegıme gıdıyom yatak odasını beklıcez:
canım arkadaşlarım bana şans dileyin....
inşallah istediğim gelinliği şöyle 1600 civarın dikecek düzgün bir gelinlikçi bulabilirim ...
sizlerin aldığı fiyatları duyunca bende limiti düşürdüm en nihayetinde nikah olacak 2-3 saat kalacak o gelinlik üzerimde inşallah istediğim gibisini istediğim fiyata bulabilirim sizlerde dua edin ,
bugün kadıköyde olacağız
iğne iplik
eda sposa
gül erdem le randevularım var
Canım sevindim umarım bindallıyı bende uygun fiyata bulabilirm :) Ben de birazdan sevgilimin yanına gideceğim nişan için hazırladığımız kavonozlara kapak tasarımı ve dayetiye tasarımını yapıcağız :) bir de nişan ayakkabısı bakıcağım.Kolay gelsin sana da öptüm çok
tatlım o ufak kavanozları nereden temin ettin bende kına koymayı düşünüyorum içlerine acaba eminönünde varmıdır ?:26:
ben geldimamma yazmıssınız yaaa
ya kızlar nikah tamam ben kendi soyadımı da kullanmak istiyorum demeyi unuttum nolcak şimdi
ben geldiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
adana'dan perşembe günü döndüm herşey çok güzeldi evimizin laminatları ve kapıları kaldı birde banyonun klozeti ve lavabosu sonrada mobilyalara bakıcaz...
bende yavaştan gelinliğimi diktirmeye başlıycam 1 ay sonra hindistandan hint kınalığımı alıcam kınada çeşit çeşit elbiseler giyicem onları toparlıyorum...
yılbaşında hilton otelde nişanlım süpriz yaptı bana birde hediye almış i phoneben ona sinirlenmiştim hiç bir şey almadım ama öteki ay yani sevgililer gününde play station alıcam ona
sizde ne var ne yok
Kurabiyeemmm cidden altın sarısı ve kırmızıı ne kötüdür yok muymus onların iç mimarları, dekorasyoncuları falan hiç mi akıl vermemiş :26:günaydın kızlarrrr
azcıkın moralim bozuldu... bizim düğün mekanının dekoru değişmiş... lila-beyazdı şimdi sandalyeler falan fransız tarzı olmuş hep buraya kadar güzel ama renkler altın sarısı-kırmızı
umarım renkleri değiştiriyorlardır kına mekanı gibi o ne oyle yaaaa
Eki Görüntüle 602749
sandalyelerimiz falan boyle olmus işte Taşkın Davet'le aynı yapmıslar diğer subeleriyle....
ama bizimkin de beyaz da var altın sarısı sandalyeler arasında ve masa dekoru kırmızıo ne oyle yaaa hiç sevmedim umarım renklerini değiştirirler
lilayken değiştirmediklerini söylüyorlardı
Yarın olmak bilmez şimdiHehehehe aşkını depreştiriyim didim kötü mü ettim aşkooo
o yüzden bian eveeell yarın olsunnnnn gülbikiimm
Kurim kuzum yaa öyle mi sende mi mavişsin ben seni hiç göymediğim için bilmeyom ki:26::26::26:
Canım herşeyinin güzel olmasına çok sevindim hoş geldin ben kavanozları netten aldım kargo dahil 50 tl ' ye geldi 110 tanesi 40 cc cam paşabahçe cam kavonoz yaz google bulabilirsin :) yabii sen istanbuldasın belki eminönünde daha ucuza vardır.Eminönüde bulamazsan bana msj at sana aldığım siteyi yazıyom siparişi verdik sabah 10 'da kavanozlar elimzdeydi :) uygun fiyatlı tatlı bir hediye oluyor kavanozlar kapağına sevgilim bizi çiziyor sticker şeklinde yapıştırıcağız.bir de pembe kurdeleyle süsleyip içine kahve koyduk mu tamamdır
günaydınlarrrr..nasılsınız canlarım?
Aslımmm bu senin için
Evlenen Kadının Soyadına İlişkin Esaslar
Evlenen kadın kocasının soyadını alır. Kadın koca soyadı ile birlikte önceki soyadını da taşımak istediğini evlenme sırasında yazılı olarak evlendirme memurluğuna bildirerek talep edebilir. Evlenme akdi sırasında müracaat etmemiş ise daha sonra nüfus müdürlüğüne başvurarak önceki soyadını da kullanmak istediğini belirtebilir.
Önceki soyadı, koca soyadı ile birlikte tescil edildikten sonra, kadın sadece koca soyadını taşımak isterse bu ancak mahkeme kararı ile mümkün olur. Soyadı ile ilgili talep bir defaya mahsus olmak üzere yapılabilir. Evlenmeden önce iki soyadı taşıyan kadın bu soyadlarından sadece birinden yararlanabilir.
sen geldin hosgeldinnn..demek adanaya geldin haber vermiyosun aşkolsun Alice
ay canım yaaa sizin konseptte süpermiş kahveli falan tatlım ben bir eminönüne bakayım baktım ki yok sana mesaj atarım sitenin adresini alırım senden,nişanlın grafikerdi dimi bravo meslekdaşıma hehe bende nişanımda davetiyemi ve nişan çikolata kutumu yapmıştım ama düğüne sanırım ıhh yapamıycam canım çıkmıştı çünkü...50 tl de çok iyimiş ama ya....
Canım yapan ben değil sözlüm olduğu için bindim tepesine davetiye, kapak , nişan tepsisi boyatıyorumbitince resmini koyarım yapmazsan küserim gider başkasına yaptırırım tarzı tehditelrimle yapıyor ama olsun Onun da tabii biraz canı çıkıcak :)
ay canım yaaa sizin konseptte süpermiş kahveli falan tatlım ben bir eminönüne bakayım baktım ki yok sana mesaj atarım sitenin adresini alırım senden,nişanlın grafikerdi dimi bravo meslekdaşıma hehe bende nişanımda davetiyemi ve nişan çikolata kutumu yapmıştım ama düğüne sanırım ıhh yapamıycam canım çıkmıştı çünkü...50 tl de çok iyimiş ama ya....
Canım yapan ben değil sözlüm olduğu için bindim tepesine davetiye, kapak , nişan tepsisi boyatıyorumbitince resmini koyarım yapmazsan küserim gider başkasına yaptırırım tarzı tehditelrimle yapıyor ama olsun Onun da tabii biraz canı çıkıcak :)
canım güzel bişey bu en azından herşey istediğin gibi oluyor istediğini yaptır çünkü bir kere oluyor ve insan özeniyor bende çok özenerek hazırlamıştım herşeyimi...
benim dayımda art director mesela diyorum ben yapamazsam eğer dayıma yaptırırım düğün davetiyemi ve etiketleri...kına gecesi için davetiye ve etiketlerimi ama bakalım kısmet....aslında bende yapardım düğün davetiyemi ama adana ya sürekli gidip geliyorum şimdi gelinlik provalarım olucak mobilya falan derken vakit bulamayacağım yapmaya o yüzden şu kına kutularını yapım aradan çıksın diyorum tarih belli oluncada etiket bastırırım....birde kızlar kına bozulurmu şimdi alsam hazirana kadar bozulurmu ya acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?