Gözün aydın canımgünaydın bebekleraşkım.cuma geliyor çok.mutluyummm
Günaydınnnn
Aslımmm gelinliğin için hayırlısı olsun demedim sanırım kusurabakma :26: Çokk yakışıcak gelinliğin sana çok
Özgemm yatak odanız hayırlı olsunn güle güle kullanın
amiin kızlar Allah babaneyi kabir azabı vermesiin, huzur versin , çağlamada sabırbu ara gercekten cok huzursuzdu zaten ustuste gelıyo hersey
Amiiiin inşallah canım bu aralar bi kara bulutlar dolaşıyor üstümüzde yaa hayırlısı :26::26::26::26:
vallahı canım yane 2013müş
günaydın
aslı hayırlı olsun canımmmmmfransız danteli seçtin sanırım, benimkisi de o fiyat olacaktı ama ben çakma fransız danteline çevirdim
Günaydınnnn
Aslımmm gelinliğin için hayırlısı olsun demedim sanırım kusurabakma :26: Çokk yakışıcak gelinliğin sana çok
günaydın kızlarrr...
aslıcım ; gelinliğin hayırlısı olsun içine sinsin inşallah canım,
.
günaydın bebekleraşkım.cuma geliyor çok.mutluyummm
Günaydın kızlar.. gelinliklerini alan sipariş veren hatunlar güle güle giyin
bizimkiyle küsüz.. dün akşam 18 ' den bu yana hiç konuşmadık.. aramaya da niyetim yok.. bakalım ne zaman pes edicek
Günaydın kızlar.. gelinliklerini alan sipariş veren hatunlar güle güle giyin
bizimkiyle küsüz.. dün akşam 18 ' den bu yana hiç konuşmadık.. aramaya da niyetim yok.. bakalım ne zaman pes edicek
kızlar Çağla'nın babanesi vefat etti
vallahı canım yane 2013müş
saçma sapan şeyler canım ya.. dün teyzesinin 40' ı vardı.. annem niye gitmemiş !! ve bunu öyle bir dile getiriyor ki senin annen gitmeliydi diye! şaşırdım kırıldım.. hala kendini haklı görüyorsa kendi bilir. aynı şehirde değiliz ki bunu söylüosun.. istanbulda olsa ha deyince gidilmiyor.az önce gördüm, hayırdır, umarım ufak tefek sorunlardır canım :26:
haklıysan sen yazma da arama dabazen bazı seylerin farkına varmaları gerekiyor.
başı sağolsun çağlamın.. Allah ona ve ailesine sabırlar versin
babaanneciğinin de mekanı cennet olsun, Allahım huzur içinde yatırsın
bizim de dün gece bi akrabamız vefat etti, Allah tüm ölenlere kabir rahatlığı versin, geride kalanlara da sabır
özgem hayırlı gelir inş. yatak odan.
partiye gitmemen de iyiy olmus
bu arada kızlar gelinliğimin siparişini verdiktam istediğim gibi 2300e anlastık fiyatı düsürtemedik daha fazla cünkü danteli ona göre secmişim
sevdicek kırmadı aldı
lısteye topıgımızde daımı olan arkadasları seve seve eklıyoruz arkadaslar
ıyı aksamlar kızlarrrr..yatak odamıza gıdıp baktım bugun ve bırlıkte temızlık yaptık nısanlımlaaa
yardımcı olması cok hosuma gıttı dılerım hep boyle olur
yıne cok cabuk gectı bu haftasonu
zehra bunu annesi yani kv den dile getirmiş olabilir mi _?
nişanlında etkisinde kalıp sana sormuştur.
kaldı ki aynı şehirde değilseniz bunu dile getirmesi bile saçma. başşağlı dilendiyse önceden annenin 40 ına gitmesine gerek yok bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?