'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydınnnn

Aslımmm gelinliğin için hayırlısı olsun demedim sanırım kusurabakma :26: Çokk yakışıcak gelinliğin sana çok

Özgemm yatak odanız hayırlı olsunn güle güle kullanın

günaydın bebekler aşkım.cuma geliyor çok.mutluyummm
Gözün aydın canım

günaydın canım

Aslı gelinliğinin fotoğrafını görmek isterim. Hayırlı olsun

Özgecim düğünden sonra her gece kullanırsın inşalalh.

günaydın kızlarrr...

aslıcım ; gelinliğin hayırlısı olsun içine sinsin inşallah canım,

özgem; yatakodanız hayırlı olsun kuzum... aşkla yatın inşallahhhh hiç bir gün sırtınız dönük uyumayın bebeim ....

haticecim ; bu tarz kıyafetleri diktirmek herzaman pahalıya gelir .. keşke hazır kıyafetlere baksaydınn 500 e kadar bulabilirdin belki canım...
ama içine böylesi sindiyse ve en önemlisi kesenizi zorlamayacaksa yap derim .... neticede var ki yapıyorsun kime ne yani fiyatı vs.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
bende haftasonu gelinkliğimin siparişini verdim rabbim içime sindirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh....

kadıköyde iğne iplik moda evinden yıldız hn sağolsun çok yardımcı oldu...

gelinlik, duvak , el çiçeği, kese, gelin tacı dahil olaraktan üstelik istediğim danteli birlikte seçeceğiz fransız dantel kullanılacak gerekirse üzerine ekstra boncuklar işlenecek...

model burada eklediğim modelin aynısı olacak ama biraz daha eteklerde işlemeler olacak ....
gelelim fiyata tammmm 1,600 tl ye anlaştık .

umarım bittiğinde herşey istediğim gibi olmuş olur allahım içimde tek bir memnuniyetsizlik olmsına izin vermesin inşallah..

amiin kızlar Allah babaneyi kabir azabı vermesiin, huzur versin , çağlamada sabır bu ara gercekten cok huzursuzdu zaten ustuste gelıyo hersey

günaydın
aslı hayırlı olsun canımmmmm fransız danteli seçtin sanırım, benimkisi de o fiyat olacaktı ama ben çakma fransız danteline çevirdim

Günaydınnnn

Aslımmm gelinliğin için hayırlısı olsun demedim sanırım kusurabakma :26: Çokk yakışıcak gelinliğin sana çok

günaydın kızlarrr...

aslıcım ; gelinliğin hayırlısı olsun içine sinsin inşallah canım,

.

günaydın kızlar teşekkür ederim. evet fransız güpürü olcak. kv actı agzını sormayın sinirimi zıplattı bir ara. yok acıkolmasın yok bilmem de nişanlım bakıs atıyo yok anlamıyor. sinirim bozulcu ama yine benim istediğim gibi olacak. eski düşünce yapısına sahip insanlar :26: suratım düştü bayagı ama .neyse gelinliğim tam istediğim gibi yahu

günaydın bebekler aşkım.cuma geliyor çok.mutluyummm
yuppiiaa. allah kavustursun canım

günaydınnn
herkeslere aldıkları hayırlı olbun Allah içinize sindirsin pişman etmesin keşke dedirtmesin:87::87:
bize de nasip etsin bi an önce gelinlikler yatak odaları falan
hastamız vardı ona da geçmiş olsun:89:
ehh hayırlı bi hafta olsun inşallah
kendim içinde en hızlısından bi kredi kartı talep ediyorum Allah'ım çok degil 2000 limiti olsun yeter

Aminn diyeyim bide

Günaydın kızlar.. gelinliklerini alan sipariş veren hatunlar güle güle giyin
bizimkiyle küsüz.. dün akşam 18 ' den bu yana hiç konuşmadık.. aramaya da niyetim yok.. bakalım ne zaman pes edicek

bizimkiyle küsüz.. dün akşam 18 ' den bu yana hiç konuşmadık.. aramaya da niyetim yok.. bakalım ne zaman pes edicek

az önce gördüm, hayırdır, umarım ufak tefek sorunlardır canım :26:

haklıysan sen yazma da arama da bazen bazı seylerin farkına varmaları gerekiyor.

kızlar Çağla'nın babanesi vefat etti

başı sağolsun çağlamın.. Allah ona ve ailesine sabırlar versin
babaanneciğinin de mekanı cennet olsun, Allahım huzur içinde yatırsın
bizim de dün gece bi akrabamız vefat etti, Allah tüm ölenlere kabir rahatlığı versin, geride kalanlara da sabır

az önce gördüm, hayırdır, umarım ufak tefek sorunlardır canım :26:
saçma sapan şeyler canım ya.. dün teyzesinin 40' ı vardı.. annem niye gitmemiş !! ve bunu öyle bir dile getiriyor ki senin annen gitmeliydi diye! şaşırdım kırıldım.. hala kendini haklı görüyorsa kendi bilir. aynı şehirde değiliz ki bunu söylüosun.. istanbulda olsa ha deyince gidilmiyor.

haklıysan sen yazma da arama da bazen bazı seylerin farkına varmaları gerekiyor.

yok canım aramaya hiç niyetim yok valla.. bu kez kararlıyım. ayrılığa gitsin isterse bu küslük umurumda değil

zehra bunu annesi yani kv den dile getirmiş olabilir mi _?

nişanlında etkisinde kalıp sana sormuştur.

kaldı ki aynı şehirde değilseniz bunu dile getirmesi bile saçma. başşağlı dilendiyse önceden annenin 40 ına gitmesine gerek yok bana göre.

özgemm başınız sağolsunn Allah affetsin günahlarını

Günaydın ballarımmmm...nasılsınız?dün Aşkla birlikteydik bütün gün...film izledik...yemek yaptım ona...aksam oldu eve gitmek zorunda kaldım...öfff gecsin su 17 gün...bıktım artık yollara düsmektenn

Aslımmm hayırlı olsun gelinliğin...huzurla mutlulukla saglıkla giyersin inş canım benim....bu arada garantinin altın salısı reklamı varya...onu görünce aklıma sen geliyosun...koş Aslı koşşş

Özgemmm hayırlı olsun yatak odanızzz...kız niye erken alnızı yatak odasını....hayırlamak istersiniz Allah korusun...baktıkca içiniz gitmesin sonraaa

Tatlım bende bunu söyledim kimin ağzıyla söylüosun bana bunları dedim birşeyler konuşulmuş belli dedim yemin etti beyimiz kendi düşüncesiymiş..
tatlım cenazenin ilk günü gittik annemle birlikte.. ayrıca annem gitse ne yapabilir.. kimseyi tanımıyor etmiyor napıcak kadın orada..

aradı şimdi aradığımı gör diye aramış-mış.. hıhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…